/ Статті / Timeseller

<P> <span style = "color: # 808080"> <span style = "font-family: Verdana"> Нові партнери - нові масштаби </ span> </ span> </ p>

Завдяки партнерству з журналом «Ювелірне огляд» виставка «Золотий глобус» стане одним з найважливіших подій ювелірного ринку Росії Завдяки партнерству з журналом «Ювелірне огляд» виставка «Золотий глобус» стане одним з найважливіших подій ювелірного ринку Росії.

Завдяки партнерству з журналом «Ювелірне огляд» виставка «Золотий глобус» стане одним з найважливіших подій ювелірного ринку Росії.

ІСТОРИЧНЕ УГОДА

Починаючи з цього року ювелірно-годинникова виставка «Золотий глобус» вступає в нову фазу свого розвитку. Завдяки партнерству з групою компаній «Ювелірне огляд», що володіє однойменним галузевим журналом, захід стане одним з найважливіших подій ювелірного ринку Росії: майже втричі збільшиться площа виставки і поміняються дати її проведення.

У червні було укладено довгострокову угоду про співпрацю в реалізації виставкової програми «Крокус Ювелір» між ЗАТ «Крокус Інтернешнл» і компанією «Ювелір-Фест». Програма передбачає, що починаючи з 2010-го в МВЦ «Крокус Експо» щорічно будуть проходити чотири ювелірні виставки, найважливішою з яких стане «Золотий глобус». Співорганізатором цих заходів стане «Ювелір-Фест» - компанія холдингу «Ювелірне огляд».

Журнал «Ювелірне огляд» є одним з найбільш впливових видань на російському ювелірному ринку і має унікальні можливості по рекламі і просуванню будь-яких товарів і послуг серед виробників і продавців прикрас. Наприклад, саме «Ювелірне огляд» виступало одним з головних інформаційних спонсорів виставки «Ювелір» в «Сокольниках» - найбільшої в Росії. З цього року журнал переорієнтує свої зусилля на підвищення популярності «Золотого глобуса». Авторитет видання гарантує хороший склад учасників виставки, а майже 100-відсоткове охоплення ринку прикрас дозволить залучити значну кількість представників регіональних ювелірних магазинів.

ОНОВЛЕННЯ ПЛАНІВ

Щоб відповідати новому масштабу і статусу виставки, організатори «Золотого глобуса» внесли корективи в її плани: змінилися розміри, місце і терміни проведення. Планована площа «Золотого глобуса» складе понад 10 000 метрів (приблизно в 3 рази більше, ніж в минулі роки). Відповідно, захід перемістилося в інший зал МВЦ «Крокус Експо» (павільйон №1, зал №4), який дозволить вмістити всіх учасників. Одночасно відбулася зміна термінів: в цьому році виставка відбудеться з 11 по 14 листопада, а далі буде проходити в другій декаді листопада. Саме в цей час починаються активні передноворічні закупівлі товарів регіональними ритейлерами, досить високим стає і купівельний попит, що дозволить експонентам мінімізувати витрати за рахунок роздрібних продажів. Серйозно зрослі масштаби заходу дозволили сформувати значний рекламний бюджет, який буде направлений на залучення кінцевих покупців.

Партнерство з найбільшим ювелірним журналом без сумніву стане поворотним моментом в історії виставки, додасть їй колосальний імпульс розвитку. Очікується, що на «Золотому глобусі» будуть представлені всі найважливіші російські виробники ювелірних виробів, а також широкий спектр компаній з-за кордону. Тому захід стане цікавим і для тих, хто хоче придбати найкраще з прикрас для себе, так і для тих, хто шукає нові товари для свого магазину.

МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ годинникарів

Так само, як і в минулі роки, під егідою журналу «Вартовий бізнес» на виставці буде організовано годинний розділ. Про свій інтерес до участі в ньому вже заявили компанії «Оптім», «Орієнт Капітал Тайм», «Тонер», «Північна годинна компанія», «Бізнес і Вотч», «Стиль Тайм», Time & Technologies. Крім цих відомих імен відвідувачі «Золотого глобуса» зможуть познайомитися з декількома новими перспективними операторами ринку. В рамках «Золотого глобуса» пройде традиційна конференція журналу і - вперше - відбудеться гала-фуршет для годинникарів, побувати на якому зможуть усі учасники і зареєструвалися відвідувачі виставки.

ТОНЕР

Слідом за французькими Paco Rabanne і Yonger & Bresson, показаними в «Крокус Експо» рік тому, на майбутню виставку компанія «Тонер» підтягує свої «головні сили» - марки Swiss Made. Одна з них - Grovana - зазначає в цьому році 15-річчя роботи на російському ринку. З нагоди цієї дати компанія підготувала спеціальні подарунки для своїх клієнтів. Стенд «Тонер» прикрасять новинки сезону і моделі з колекції Retrograde.

TIME & TECHNOLOGIES

Широкий набір фешн-годин різних стилів, класичні марки Swiss Made затребуваного сьогодні цінового діапазону, а також спортивно-туристичні годинники та біжутерія - асортимент компанії Time & Technologies закриває величезну кількість продуктових сегментів і дозволяє сформувати високоліквідну товарну матрицю магазину. В Time & Technologies розглядають «Золотий глобус» як додатковий напрям для розвитку свого бізнесу і з задоволенням зустрінуться зі своїми клієнтами з усіх міст Росії.

LE CHIC

Популярна марка Le Chic (Франція) вже завоювала визнання в Росії. У ній втілилися французький шик, елегантність і жіночність. Особливий шарм Le Chic надають інкрустації Swarovski. На виставці компанія покаже новинки сезону зима-2010, підведе попередні підсумки мотиваційних програм, а також поділиться практичними рекомендаціями з продажу годин.

ОСЬ ЧАСУ

В асортименті молодий компанії «Вісь часу» - цілий пакет марок найбільших виробників з Гонконгу і Китаю, таких як Polaris, Blue Angel Creative, Tsuen Jer Enterprise. Хоча ці фірми-виробники контролюють більше половини внутрішнього ринку Піднебесної (наприклад, Yantai Polaris випускає годинник з 1915 року), нашому покупцеві вони поки невідомі. Тим більше многобещающім буде знайомство з продукцією, яка поєднувала доступну ціну і цікавий дизайн.

SAUVAGE

Марка Sauvage (Франція) впевнено займає нішу між японськими брендами і недорогий Швейцарією. Вона перевершує перших за якістю і престижу, друге - по комплектації. На виставці Sauvage представить сучасні чоловічі та жіночі годинники, а також нову модель з автоподзаводом.

БІЗНЕС І Вотч

Ексклюзивний італійський дизайн в поєднанні з якістю Timex - така нова жіноча колекція марки. Особливо незвичайними виглядають механічний годинник цієї лінії, де яскрава секундна стрілка оживляє романтичний циферблат-ромашку, а камені Swarovski і високоякісний ремінець підкреслюють жіночність і сучасність моделей. Новітні колекції Timex, а також популярні в Росії срібні прикраси GL Paris можна буде побачити на стенді компанії «Бізнес і вотч».

ПІВНІЧНА ГОДИННИКОВА КОМПАНІЯ

«Північна годинна компанія» представить нову марку Appetime виробництва Seiko Instruments. Цей бренд, що з'явився в 2000 році, швидко завоював популярність серед молоді по всьому світу. Навіть найвибагливіший покупець, без сумніву, оцінить ці яскраві, життєрадісні кольори, сучасний дизайн і справжнє японське якість.

ОРІЄНТ КАПІТАЛ ТАЙМ

У моделі «Струмок щастя» Orient знайшла новий спосіб зробити годинник цікавіше. Власниця годин може змінити їхній вигляд, не знімаючи з руки: натисканням на кнопку вона може вибрати одну з семи птахів, що ховаються під циферблатом. Познайомитися з цією та іншими новинками Orient можна на стенді компанії «Орієнт Капітал Тайм».

ОПТИМ

Edox розвиває спортивну тему і являє модель, присвячену Чемпіонату світу з авторалі (WRC). Серцем моделі Chronorally став спеціально створений калібр 36, що відкриває нове слово в світі автомобільних хронографів. Крім стандартних функцій він має кілька спеціальних, наприклад, вимір часу проходження спецділянки.

ADRIATICA

На виставці з'явиться стенд швейцарської PR & A Watch SAGL - виробника годинника Adriatica. Хоча офіс компанії з'явився в Москві тільки в грудні, ця марка вже п'ять років успішно продається в Росії. Цікаві моделі, маркування Swiss Made і ціни від 4 000 рублів дозволили Adriatica показати зростання навіть в минулому році. «Золотий глобус» дасть можливість обговорити представникам компанії всі запитання.

Опубліковано в журналі "Часовий Бізнес" №4-2010

Портал професіоналів годинного бізнесу TimeSeller.ru
при передруці активне посилання обов'язкове

Теги: Le Chic Timex Orient Золотий глобус Time & Technologies Grovana Adriatica Edox Polaris 4-2010 Sauvage ювелірне огляд Appetime

Новости