≡ Політ на вертольоті в Києві ➤ замовити політ на вертольоті в подарунок ➤ ціни і відгуки про польоти на вертольоті

  1. Польоти на вертольоті в Києві
  2. Чи є обмеження для польотів на вертольоті?
  3. Скільки коштує політ на вертольоті в Києві?

Враження - це те, що напевно залишиться з нами на все життя. Жодна, навіть найдорожча річ не може зрівнятися своєю значимістю з теплими спогадами. Політ на вертольоті залишить незгладимий слід у вашій пам'яті. Він зробить незабутнім навіть самий звичайний день чи стане родзинкою свята.

Польоти на вертольоті в Києві

У нас ви можете купити екскурсію на вертольоті за прийнятною вартістю для себе або замовити подарунковий сертифікат для близької людини. Наша компанія надає наступні послуги:

  • недорога оглядова екскурсія над столицею тривалістю до 15 хвилин;
  • вертолітний тур «Церква на воді» включає не тільки політ над столицею, але і посадку пасажирів біля церкви (тривалість подорожі становить близько 75 хвилин);
  • замовивши політ в Межигір'ї, ви зможете не тільки політати над Києвом, а й побачити знаменитий Національний парк (за невелику ціну ви отримуєте подорож тривалістю до 25 хвилин);
  • якщо ви хочете побачити на власні очі зону відчуження, а саме Прип'ять і Чорнобиль, досить купити вертолітний тур (за 2 години пілот покаже вам не тільки місто-привид, але і буде літати над столицею і Межигір'ям).

бронювати політ краще за 2 дні до бажаної дати. Ми працюємо в будь-який час року з 8.00 до 20.00.

Чи є обмеження для польотів на вертольоті?

Незважаючи на високий рівень безпеки наших вертольотів , Існують деякі обмеження:

  1. Вікові. У подорожі не варто брати участь дітям до 6 років. За відгуками, реакція малюка може бути непередбачуваною. Молоді люди молодше 16 років можуть замовити послугу, але їх повинні супроводжувати дорослі.
  2. Обмеження ваги. Сумарна вага пасажирів (за винятком пілота) не повинен перевищувати 370 кг. В ціну туру входить вартість розміщення багажу. В Robinson R44 для нього не передбачено окреме місце, тому багаж розміщується в кабіні. У Eurocopter 120 і Bell 407 є спеціальне відділення, призначене для більшого обсягу речей.
  3. Погодні умови. Чим краще погода, тим краще видимість, а відповідно і якість фото- і відеозйомки. Однак, невеликий дощ або хмарність не зіпсують ваше враження від польоту. Низькі температури в зимовий час теж не можуть стати на заваді, так як кожен вертоліт обладнаний системою опалення. Але, подорож доведеться скасувати в разі грози, сильного туману чи снігопаду, а також низької хмарності.

Скільки коштує політ на вертольоті в Києві?

За відгуками багатьох, така розвага повністю виправдовує свою ціну і стоїть досить недорого. Вартість вертолітного туру доступна людині із середнім рівнем доходу і залежить від тривалості подорожі. У компанії «Helitour» ви також можете недорого придбати сертифікат в подарунок. Такий презент стане прекрасним сюрпризом для близької вам людини. Для того, щоб дізнатися більш детальну інформацію про бронювання вертольота на весілля або уточнити скільки коштує тур, достатньо зателефонувати нам по одному з телефонних номерів, вказаних на сайті.

Скільки коштує політ на вертольоті в Києві?
Скільки коштує політ на вертольоті в Києві?

Новости