Універсальна бандана-труба багатофункціональна Buff (Баффі) Zigui жіноча зелена. Купити в інтернет-магазині в Москві.

  1. Як носити лижну бандану Buff?
  2. Шапка-бандана. Як зробити?
  3. Коли можна використовувати бандану-трубу?
  4. Матеріал виготовлення легкої лижної бандани
  5. Конструкція багатофункціональної бандани-труби
  6. Технологія POLYGIENE в лижній бандані Buff
  7. Упаковка бандани-трансформера
  8. Який розмір у бандани-труби Buff?
  9. Як доглядати за банданою-трубою Buff?
  10. Де купити легку лижну бандану в Москві?

РОЗМІРИ:

50/55 Підходить дівчатам та підліткам.

Як носити лижну бандану Buff?

Як носити лижну бандану Buff

Унікальна форма і універсальний матеріал дозволяють використовувати цей аксесуар безліччю способів. Найпоширеніший варіант - функціональна лижна бандана, що прикриває шкіру обличчя до самих вух. Дуже добре підходить для згортання у вигляді спортивної або піратської бандани і для освіти різноманітних косинок. Завдяки тому, що тканина дуже тонка, бандану можна використовувати в якості головного пов'язки, стрічки для волосся або напульсники. Ну і звичайно, в прохолодний день з неї вийде відмінна балаклава або шийну хустку.

Шапка-бандана. Як зробити?

Як зробити

Щоб перетворити бандану в шапку, досить вивернути її навиворіт, потім надіти на голову зверху, залишивши вільної половину довжини, після чого скрутити бандану в центрі і натягнути вільну частину поверх голови, не розкручуючи отриманого джгута.

Коли можна використовувати бандану-трубу?

Ця багатофункціональна стильна модель є однією з найбільш універсальних в своїй категорії. Вона і зігріває, і захищає від надлишків вологи, що робить її придатною для самих різних погодних умов. Не будучи ні моделлю, що фокусується на захисті від сонця, ні особливо теплим зимовим шарфом, ця бандана, проте, забезпечує гідний захист і служить відмінним прикрасою в різні сезони. Найкраще вона підходить для наступних ситуацій:

    • Під час інтенсивних тренувань в холодну пору року. Ця модель не створена для того, щоб боротися з максимально низькими температурами - для цих цілей існують більш теплі шарфи і маски Buff з вовни мериноса. Однак стильна і яскрава бандана може стати в нагоді на активних тренуваннях в холодну пору року, де буде захищати від переохолодження, забезпечуючи в той же час достатню вентиляцію для того, щоб не перегрітися і, відповідно, не застудитися. Підійде для захисту голови або горла під час пробіжки або розминки.
    • Восени або навесні на кожен день. З цієї моделі вийде відмінний головний або шийний убір під будь-який настрій і на всі випадки життя. На велосипедної прогулянці або під час їзди на мотоциклі бандану можна використовувати як маску від пилу і бруду. Під час активного відпочинку - як середньої теплоти шарф або шапку. Витончений штрих, завершальний образ для шопінгу чи міської прогулянки. Прекрасно захищає від холодного вітру, мряки і освіти запаху поту. Можна скласти і використовувати як підкладку під велосипедний або потоціклетний шолом
    • Влітку, чи не на піку спеки, як предмет одягу, що захищає від пропотівання. Тканина не створена для того, щоб відштовхувати сонячні промені, проте непогано з ними справляється, якщо під рукою немає іншої альтернативи. Відмінно підійде як бандана або легкий шарф прохолодним літнім ранком, або як об'ємний напульсник - в будь-який час доби.
    • Під час тренувань в спортзалі або для носіння в приміщенні. Стильний дизайн і приємні властивості тканини роблять цю модель відмінним компаньйоном для спортзалу або варіантом для створення свого унікального способу на кожен день. Де б ви не були, яскраве забарвлення і помітна фактура легкої бандани Buff привернуть до себе увагу.

Матеріал виготовлення легкої лижної бандани

Зроблений з 100% гипоалергенного матеріалу MICROFIBRA Polyester, дуже м'яко прилеглого до шкіри і не викликає подразнень Зроблений з 100% гипоалергенного матеріалу MICROFIBRA Polyester, дуже м'яко прилеглого до шкіри і не викликає подразнень. Ця тканина відводить вологу від тіла, змушуючи її випаровуватися перш, ніж утворюється запах поту. Відмінно зберігає тепло при знижених температурах.

Це універсальний матеріал, який відмінно проявляє себе в широкому діапазоні температурних умов. Він має підвищену зносостійкість і не втрачає форму навіть після безлічі прань.

Конструкція багатофункціональної бандани-труби

Бандана-труба Buff виготовлена ​​з еластичного матеріалу, легко розтягується в обидва боки Бандана-труба Buff виготовлена ​​з еластичного матеріалу, легко розтягується в обидва боки. Тканина зберігає свою форму навіть після безлічі розтягнень і прання. Відштовхує вологу і вітер, при цьому виводячи піт назовні.

Висота і ширина моделі - 50см x 22,5 см.

Технологія POLYGIENE в лижній бандані Buff

Технологія POLYGIENE в лижній бандані Buff

Тканина бандани обробляється за особливою технологією Polygiene® солями срібла, які перешкоджають розмноженню бактерій і грибків. Це дозволяє бандані набагато довше залишатися свіжою - відповідно, їй потрібно менше прань. Ця обробка зберігається протягом усього терміну служби.

Упаковка бандани-трансформера

Упаковка бандани-трансформера

      Щільна оригінальна картонна основа з описом бандани-труби Buff. На упаковці вказуються матеріали і технології виготовлення. У подробицях зображені способи носіння бандани. Виріб прикріплено до основи за допомогою тонкого пластикого хомута, на якому додатково підвішені бирки і наклейка Buff.

Який розмір у бандани-труби Buff?

Один розмір, подходяшій більшості підлітків і мініатюрним дівчатам Один розмір, подходяшій більшості підлітків і мініатюрним дівчатам. Комфортно сидить на головах 50го-55го розміру.

При належному догляді з часом бандана не «сідає» і не розтягується, що дозволяє носити її дуже довго і часто прати без втрати якості.

Як доглядати за банданою-трубою Buff?

Як доглядати за банданою-трубою Buff

Прання лижних бандан Buff здійснюється в теплій воді ручним або машинним способом. Використовуються неагресивні порошки та миючі засоби. Не відбілювати, не використовувати пом'якшувальні засоби. Не сушити в пральній машині. Прасування не потрібно.

Правильний догляд за банданою здатний продовжити термін її життя на довгі роки.

Де купити легку лижну бандану в Москві?

Багатофункціональні бандани-труби, шапки-бандани, пов'язки на голову і капюшони можна купити в інтернет магазині www.Buff-Store.ru , Звернувшись за номером +7 (499) 110-04-93 або оформивши замовлення на сайті.

Як носити лижну бандану Buff?
Як зробити?
Коли можна використовувати бандану-трубу?
Як доглядати за банданою-трубою Buff?
Де купити легку лижну бандану в Москві?
Як носити лижну бандану Buff?
Як зробити?
Коли можна використовувати бандану-трубу?
Який розмір у бандани-труби Buff?
Як доглядати за банданою-трубою Buff?

Новости