ews Usb nuk punon në telefonin Android. Si të lidhni një USB flash drive në telefonin tuaj ose tabletë - Të gjitha mënyrat

Новости

Виды арт терапии
Термин «арттерапия» («art» — искусство, «arttherapy» — терапия искусством) значит исцеление пластическим изобразительным творчеством с целью выражения собственного психоэмоционального состояния. В первый

Организация свадеб в москве
Оформление и http://isp.dn.ua/video/131516-proekty-ban-3-na-4-iz-brusa/ 16-11-2013, 17: 36 Решили заняться свадебным делом? Тогда читайте, что для этого нужно и сколько

Мониторинг серверов майнкрафт 1
Сервера Minecraft - что все-таки это такое? Обычно, все люди, которые играют в игру Minecraft по онлайну проводят все свое игровое время на каком или сервере. Наш веб-сайт посвящается конкретно данным

Сделать силиконовую форму своими
В строительстве нередко употребляют формы, чтоб создавать разные изделия и продукцию. Самые главные из их — это полимерные и силиконовые. В их может быть заливать не только лишь гипс и бетон, их также

Что лучше подарить маме на новый
Просто волшебно, что посреди окружающей нас сероватой и скучноватой обыденности находятся такие примечательные и волшебные празднички, как Новый год, когда у нас возникает красивый повод для того, чтоб

Свадебное платье в стиле ампир
Свадебные платьица в стиле ампир популярны во все времена! Но в последние пару лет они пользуются просто большой популярностью посреди невест! Они легкие, воздушные, комфортные, женственные, обыкновенные,

Оса эгида купить
  «Стражник» и «Эгида» представляют собой бесствольные пистолеты 1-го класса, под один и тот же патрон, который, пожалуй, является самым действенным для травматического орудия, в плане законной самообороны.

Html купить юнкер 5
Юнкер - 3 очами обладателя. Вступление. редисловие. Для начала привожу типовое описание Юнкера - 3 с 1-го из веб-сайтов (нужно отметить, что описания на различных веб-сайтах отличаются очень некординально,

Проверить штрафы по номеру водительского
Проверка осуществляется по данным тс. Необходимо отметить, что, используя этот сервис, не надо вводить никаких индивидуальных данных водителя, потому проверку может произвести хоть какой, у кого есть

Грин плаза донецк адрес
«Green Plaza» — новый торгово-офисный центр формата LIFE STYLE, расположенный в самом центре Донецка — на скрещении улицы Артёма и Садового проспекта. Здание центра гармонически вписывается в общую композицию

Новогодняя упаковка
Подарочные пакеты в коллекциях
Бумага подарочная
Коробки
Крафт пакеты
Ленты атласные
Папирусная бумага тишью
Рафия
Упаковка для вина
Целофан
Шнуры
Коллекции

 

Usb nuk punon në telefonin Android. Si të lidhni një USB flash drive në telefonin tuaj ose tabletë - Të gjitha mënyrat

 1. Usb nuk punon në telefonin Android. Si të lidhni një USB flash drive në telefonin tuaj ose tabletë...
 2. Kabllo USB OTG
 3. USB drive OTG
 4. përfundim
 5. A mbështet pajisjen USB?
 6. Si dhe pse të lidhni një USB-shkop në telefonin Android?
 7. Çfarë ju duhet për të lidhur një flash drive?
 8. Si ta lidhni një flash drive me një smartphone që nuk i mbështet këto funksione?

Usb nuk punon në telefonin Android. Si të lidhni një USB flash drive në telefonin tuaj ose tabletë - Të gjitha mënyrat

Jo të gjithë përdoruesit e dinë se mund të lidhni një makinë të rregullt USB flash në telefonin tuaj të mençur në Android OS. Për më tepër, ky funksion nuk mund të jetë i dobishëm për pronarët e smartfonëve të telefonave të nivelit të lartë, por për ata që kanë një pajisje buxhetore ka shumë përfitime të ndryshme.

Për shembull, nëse keni pak kujtesë të brendshme, atëherë mund të lidhni një USB flash drive dhe të shikoni filma ose të dëgjoni muzikë prej saj. Ose ju duhet të transferoni ndonjë informacion të rëndësishëm në pajisjen tuaj nga pajisja juaj USB, por nuk ka PC në dorë.

Në përgjithësi, ka shumë aplikacione për këtë "çip" të dobishëm dhe sigurisht nuk do të shqyrtojmë gjithçka. Ne jemi më të interesuar se si të lidhim një makinë USB me vegël tuaj.

Ne kontrollojmë mbështetjen për protokollin e OTG

Protokolli i OTG është një teknologji me të cilën mund të lidhni jo vetëm një flash USB me një smartphone në një android, por gjithashtu çdo pajisje tjetër periferike - një mouse, printer, video kamera etj. Më shumë për këtë.

Për të parë nëse pajisja juaj e mbështet këtë teknologji, përdorni aplikacionin USB OTG Checker që mund të shkarkoni.


Kabllo USB OTG

Ky kabllo është një "përshtatës" në një fund, i cili është një lidhës standard mini USB për lidhjen e një telefoni të mençur dhe në anën tjetër USB normale port për lidhjen e disqeve flash. Vetëm lidhni të dyja pajisjet me këtë kabllo dhe asgjë tjetër nuk duhet bërë.


USB drive OTG

Edhe më e lehtë, nëse e blini para flash drive universal , e cila mund të lidhet drejtpërdrejt me PC dhe Android pa asnjë "tranzicion" shtesë.

Është e rëndësishme! Aparati flash duhet të jetë i formatuar në FAT32. Nëse është në formatin NTFS, atëherë pajisja në sistemin operativ Android thjesht nuk do ta shohë atë.


përfundim

Kjo është e gjitha: nuk ka vështirësi në lidhje USB flash drives Ju nuk duhet të keni në pajisjen tuaj. Pyesni të gjitha pyetjet shtesë në komentet dhe ne do të përgjigjemi!

Për të përdorur OTG USB, sigurisht, pajisja jote Android duhet ta mbështesë atë. Mënyra më e lehtë për të gjetur është të shikoni udhëzimet ose të shkoni në faqen zyrtare të prodhuesit. Ka një tjetër mundësi për dembelët: aplikacionin falas USB OTG Checker, i cili mund të shkarkohet nga Luaj në Google .

Natyrisht, ne gjithashtu kemi nevojë për një kabllo të veçantë. Disa prodhues e vënë atë në çantë, por jo të gjitha. Për fat të mirë, kushton dhe shitet në çdo cep. Nëse ju dëshironi (dhe aftësinë për të trajtuar një hekur bashkim), ju mund të bëni edhe një kabllo OTG veten.

Pra, kontrolluam pajtueshmërinë e pajisjes dhe morëm kabllon. Çfarë mund të bëhet me gjithë këtë bujqësi?

Adam Radosavljevic / shutterstock.com

Pajtohem, kjo është gjëja e parë që vjen në mendje tek një person me një kabëll OTG dhe një smartphone Android. Me disqet e thjeshta flash, çdo gjë është e thjeshtë: ato punojnë pa asnjë problem, por me hard disk të jashtëm, gjithmonë ekziston një llotari, veçanërisht ato portative që mund të furnizohen nga një port USB. Disqet e mëdhenj me burimin e tyre të energjisë do të punojnë në 99% të rasteve.

Sistemi i skedarëve është një tjetër gjë për t'u kujdesur. FAT32 gjithmonë mbështetet, ndërsa mund të lindin probleme me NTFS. Për të nxjerrë siç duhet disqet, aplikacioni StickMount është i dobishëm. Vërtetë, për punën e tij kërkon qasje në rrënjë.


Vërtetë, për punën e tij kërkon qasje në rrënjë

Christian Bertrand /shutterstock.com

Ky është përdorimi i dytë më popullor i OTG. Shumica prej nesh kanë një tastierë të lojrave në shtëpi ose vetëm një gamepad për një PC që kruhet për t'u lidhur me një smartphone Android ose tabletë.

Pronarët e Xbox 360 janë më me fat: gamepadet e tyre punojnë jashtë kutisë, pa asnjë manipulim shtesë. PS3 kontrollorët mund të lidhen vetëm me pajisjet "të rrënjosura". Me joystick PC, çdo gjë është individuale, ju duhet të provoni. Dhe, sigurisht, mos harroni se ju duhet gjithashtu të keni mbështetjen e gamepads, përndryshe ju nuk do të jetë në gjendje për të luajtur.


Dhe, sigurisht, mos harroni se ju duhet gjithashtu të keni mbështetjen e gamepads, përndryshe ju nuk do të jetë në gjendje për të luajtur

Nata-Lia / shutterstock.com

Hapja e Android-it ju lejon të përdorni tastierën dhe miun si kontrolle. Ju mund ta ktheni lehtë tabletin tuaj në një kompjuter portativ dhe të shkruani artikuj mbi të ose të shfletoni internetin në mënyrë të qetë. Shumica e tastierave dhe minjve (si Wired dhe wireless) punojnë me pajisjet Android.

Është më i përshtatshëm për të përdorur setet e tastierës + miut, të cilat kanë një marrës të përbashkët. Përndryshe, do të duhet të kërkoni një shpërndarës USB të punës për të lidhur dy pajisje në të njëjtën kohë dhe kjo mund të jetë një problem i vërtetë.


Përndryshe, do të duhet të kërkoni një shpërndarës USB të punës për të lidhur dy pajisje në të njëjtën kohë dhe kjo mund të jetë një problem i vërtetë

leungchopan / shutterstock.com

Ashtu si tastierat, printerët janë periferikësh plug-and-play dhe punojnë me pajisjet Android menjëherë pas lidhjes. Ju mund të printoni dokumentin në ndonjë, madje edhe një printer të vjetër pa një modul Wi-Fi, pa përdorur një kompjuter.

Në varësi të modelit të printerit për printimin e fotografive, do të duhet të kaloni pajisjen në regjimin e kamerës ose të drejtimit. Aplikacioni PrintHand duhet gjithashtu të ndihmojë.


Aplikacioni PrintHand duhet gjithashtu të ndihmojë

Elsa Hoffmann / shutterstock.com

Ideja, me sa duket absurde në shikim të parë, është plotësisht e justifikuar për ata që vendosin të kursejnë para dhe të blejnë një tabletë pa një modul qelizor. Nuk është e lehtë, por e vërtetë: të kesh të drejtat e superuser dhe dobi të veçantë ose më mirë widget, "bilbil" mund të bëhen për të punuar. Jo detyra më e parëndësishme, e cila, megjithatë, zgjidhet me këmbëngulje dhe përvojë.


Pavelk / shutterstock.com

Kjo duhet të të pëlqejë. Duke përdorur një pajisje Android, ju mund ta kontrolloni kamerën duke përdorur ekranin e saj si një viewfinder. Kjo është veçanërisht e vërtetë për phablets dhe tableta.

Për të shtuar këtë funksionalitet ju duhet të shkarkoni nga Google. Luaj aplikacionin DSLR kontrollues. Në rastin ideal, keni nevojë për një kamerë Canon. Nikon dhe Sony janë gjithashtu të mbështetur, por jo të gjitha modelet. Meqenëse aplikacioni paguhet, ne rekomandojmë që të sqarohen të gjitha detajet në lidhje me mbështetjen e kamerës në faqen zyrtare të zhvilluesit.

A përdorni OTG në pajisjen tuaj Android? Nëse po, atëherë ndani përvojën tuaj: tregoni në komentet se çfarë lidheni me ta dhe sa mirë punon kjo.

Pothuajse gjithkush që ka smartfonë, shpesh përdorin ato si një pajisje kompjuterike të plotë. Një nga mundësitë është lidhja e makinës. Çështja se si të lidhet një makinë flash USB me telefonin, shfaqet në mënyrë acute kur keni nevojë të transferoni të dhëna në smartphone.

A mbështet pajisjen USB?

Jo çdo telefon ka funksionin për të mbështetur lidhjen e disqeve flash. Nëse nuk doni të konsideroni thellësisht cilësimet dhe firmware, duhet të përdorni aplikacionin e tregut të Google Play, i cili quhet OTG. Duke përdorur aplikacionin, ju mund të skanoni cilësimet dhe të merrni një alarm për praninë / mungesën e mundësisë së lidhjes së disqeve USB.

Si dhe pse të lidhni një USB-shkop në telefonin Android?

Kur shkoni në një takim miqësor, kjo kërkon një bartës muzikor, më së shumti ju duhet të merrni një flash drive me ju. Një situatë e ngjashme mund të lindë nëse ju duhet të shkoni në fluturime të gjata ose udhëtime kur dëshironi, për shembull, të shikoni filma gjatë gjithë rrugës. Nëse kujtesa e brendshme e telefonit nuk mjafton, problemi mund të zgjidhet duke e lidhur me makinë në telefonin tuaj.


Ekspertët thonë se lidhja e USB me një pajisje me një platformë android është e lehtë. Gjëja kryesore është të kuptojmë se cilat veprime janë të nevojshme.

Çfarë ju duhet për të lidhur një flash drive?

Lidhja me USB në telefon është shumë e thjeshtë nëse ka ndonjë nga këto pajisje:

 • Kabllo USB OTG. Gadgets moderne, në veçanti, Galaxy S7, tashmë janë të pajisura me kabllo. Është dorëzuar në një kuti me të mbushës . Gjithashtu, është me të vërtetë në dispozicion në qendrën e shërbimit.
 • USB flash drive me lidhës OTG. Sot, disa disqe janë të pajisura menjëherë me një lidhës të veçantë USB. Kjo bën të mundur lidhjen e një disku me telefon.


Kjo bën të mundur lidhjen e një disku me telefon

Si ta lidhni një flash drive me një smartphone që nuk i mbështet këto funksione?

Çfarë duhet të bëni kur shpejt keni nevojë të kopjoni çdo skedar në telefonin tuaj inteligjent, nëse ato janë të disponueshme vetëm në një flash drive. Zgjidhja konsiderohet e disponueshme me të drejtat e rrënjës, pa të cilën ju thjesht nuk mund të bëni. Kur instaloni në telefonin tuaj, do të duhet të shkarkoni aplikacionin StickMount, i cili transmeton ndonjë nga skedarët në disk për smartphone.

Funksioni i aplikimit është i thjeshtë dhe konsiston në lejimin e qasjes në makinë nga smartphone në OS. Pas kësaj, aplikacioni fillon dhe vihet në dukje leja për të marrë të drejtat e rrënjës. Pastaj bota e flash drives hapet, reflektohet në ruajtjen e skedarit nënshkruar si ruajtje USB. në shfaqje Duket si një dosje, por në realitet ajo është një flash drive i plotë. Në mungesë të të drejtave në treg ka aplikacione që mund të blihen.


Në mungesë të të drejtave në treg ka aplikacione që mund të blihen

Siç mund ta shihni, ky problem është mjaft i thjeshtë, pasi mund të duket vetëm në shikim të parë, është e rëndësishme që qasja e saktë të zgjidhet. Ne shpresojmë se ju kemi ndihmuar me këtë!

Ne shpresojmë se ju kemi ndihmuar me këtë

OTG File Manager për Nexus ju lejon të hapni dhe kopjoni skedarë nga çdo pajisje ruajtëse USB nga file system FAT32 ose NTFS duke përdorur portin USB OTG. Ju mund të kopjoni skedarët në çdo pajisje ruajtëse dhe menaxhoni ato: redaktoni emrat e skedarëve, shtoni drejtoritë dhe fshini skedarët.

Ju gjithashtu mund të menaxhoni skedarët tuaj në kujtesën e brendshme të pajisjes. Aplikimi u zhvillua për pajisjet Nexus që kanë një port "OnTheGo". Por është gjithashtu e mundur që të punohet në çdo pajisje me OTG Port USB dhe Android 4.0+

udhëzim

 • 1. instaloni Programi USB OTG File Manager.
 • 2. Lidhni flash drive USB në pajisjen tuaj nëpërmjet një kabllo OTG.
 • 3. Lejoni që aplikacioni të bëhet default për hapjen e disqeve flash.
 • 4. klikoni në programin CONNECT dhe prisni lidhjen.
 • 5. përdor programin ...
 • 6. Para se të dilni nga programi, shtypni butonin e veçantë (shiko ekranin).

Extras. informacion

 • 1. Kur lidhet dhe lidhet së pari, ne lejojmë që aplikacioni të bëhet default për hapjen e disqeve flash.
 • 2. Sistemi i skedarit FAT32 lexohet dhe shkruhet. Me sistemin e skedarit NTFS lexohet vetëm.
 • 3. Mbështet hapjen e skedarëve direkt nga një pajisje USB.
 • 4. Aplikacioni mund të ofrojë për të furnizuar Simple Music Player për të luajtur muzikë. Vendosni apo jo - vendosni. Nuk kam vendosur.
 • 5. Aplikacioni ka një mënyrë të avancuar (mënyrë të avancuar) për avancuar. Nëse nuk jeni të sigurt në veprimet tuaja, atëherë përdorni mënyrën normale (Normal Mode).
 • 6. Aplikacioni nuk transmeton ose merr ndonjë të dhënë nga interneti, gjë që është e mirë.

Shkarkoni aplikacionin për të punuar me një USB flash drive - USB OTG File Manager për Nexus për Android, mund të ndiqni lidhjen më poshtë.

Zhvilluesi: KyuuDrod
Platforma: Android 4.0 dhe lart
Gjuha e ndërfaqes: Rusisht (RUS)
Statusi: i plotë
Rrënja: Nuk është e nevojshmeSi dhe pse të lidhni një USB-shkop në telefonin Android?
Çfarë ju duhet për të lidhur një flash drive?
Si ta lidhni një flash drive me një smartphone që nuk i mbështet këto funksione?
Çfarë mund të bëhet me gjithë këtë bujqësi?
A përdorni OTG në pajisjen tuaj Android?
A mbështet pajisjen USB?
Si dhe pse të lidhni një USB-shkop në telefonin Android?
Çfarë ju duhet për të lidhur një flash drive?
Si ta lidhni një flash drive me një smartphone që nuk i mbështet këto funksione?

 

 

 

 

 

 

 

 

+38 (097) 907 58 68;     skype: dyimovochka84;       ICQ: 586 315 593
Недвижимость