Услугата за испорака SDEC - следење и испорака на пошта и парцели со Aliexpress на руски јазик на патеката број во Русија, прегледи на испорака. СДЕК - време и време за испорака со Аликспрес во Русија

  1. Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?
  2. СДЕК - време и време за испорака со Аликспрес во Русија
  3. СДЕК - следење на парцели со Аликспрес во Русија
  4. На руски по број на патеката: линкови до сајтови и услуги за следење
  5. SDEC: како и каде и како да добиете пакет во Русија со платен и бесплатен превоз со Aliexpress

Карактеристики на пакетите за следење на доставата испорачани од компанијата SDEC со Aliexpress .

Содржина на статијата

Сега со сајт Aliexpress има многу логистички компании. Ова се должи на фактот дека сите купувачи сакаат брзо да ги добијат нарачките и во одлична состојба. Се разбира, има огромно оптоварување за големите компании, па сега бројот на испорака од Кина до Русија е зголемен. Една од овие компании е ЦДЕК.

Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?

Оваа курирска служба функционира од 2000 година. Компанијата е доста голем и се занимава со испорака од Москва и од Москва од различни земји. Во суштина, се разбира, ова е испорака во Русија. Главната предност на компанијата - речиси сите парцели се доставуваат по курир.

Главната предност на компанијата - речиси сите парцели се доставуваат по курир

Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?

Да се ​​направи првата наредба Aliexpress , прочитајте ги упатствата за регистрација и пребарување на стоки, плаќање и испорака на официјалниот веб-сајт тука или да прочитате Една статија на нашиот сајт "Прва нарачка за Aliexpress" .

Ако нарачате производи и ја видите иконата СФ-експрес , тогаш знаете, стоката на територијата на Русија ќе испорача CDEC . Ова се должи на фактот што компаниите склучиле договор меѓу себе.

Ова се должи на фактот што компаниите склучиле договор меѓу себе

Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?

СДЕК - време и време за испорака со Аликспрес во Русија

Просечното време на испорака за стоки е 15-45 дена. Се разбира, многу зависи од правилата. Aliexpress . Тоа е администрација на сајтот, а особено на продавачот, го поставува точниот рок на испорака. Има случаи кога стоката пристигнува за само 10 дена.

Има случаи кога стоката пристигнува за само 10 дена

СДЕК - време и време за испорака со Аликспрес во Русија

СДЕК - следење на парцели со Аликспрес во Русија

Мора да се запамети дека следењето во Русија е можно само откако стоката пристигне во нашата земја. Односно на веб-страницата CDEC Нема да најдете информации додека нарачката не се појави во Русија. Но, можете да најдете информации СФ-експрес .

Но, можете да најдете информации   СФ-експрес

СДЕК - следење на парцели со Аликспрес во Русија

На руски по број на патеката: линкови до сајтови и услуги за следење

Се разбира, сега постојат многу услуги кои овозможуваат целосно следење на стоките, и во Кина и во Русија. Ова се сајтови како Песна 24 и Каде е парцелата . Овие сајтови работат со двете кинески логистички компании и Руси.

Овие сајтови работат со двете кинески логистички компании и Руси

На руски по број на патеката: линкови до сајтови и услуги за следење

SDEC: како и каде и како да добиете пакет во Русија со платен и бесплатен превоз со Aliexpress

Ова е бесплатен превозот, бидејќи продавачот плаќа за тоа. Цената на услугите на логистичката компанија е веќе вклучена во цената на стоката. Затоа, не мора да плаќате ништо.

Ќе ја примите стоката внатре издавачки центар . Ќе добиете известување дека предметот пристигнал. Исто така, сите адреси може да се најдат тука. Понекогаш куририте испорачуваат нарачки.

SDEC: како и каде и како да добиете пакет во Русија со платен и бесплатен превоз со Aliexpress

Како што можете да видите, СДЕК е одлична услуга која обезбедува логистички услуги. Со него, можете брзо да ги купите со Aliexpress.

ВИДЕО: Испорака на CDEC

Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?
Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?
Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?
Куриерска Експрес-служба SDEC: каков вид на испорака?