Утеплення стін квартир

  1. ПЛЮСИ ЗОВНІШНЬОГО УТЕПЛЕННЯ
  2. Вартість роботи без матеріалу від 180 грн кв.м.

Приємно коли можна в зимову холоднечу сховатися в теплому і затишному будинку. Але на жаль не всякі житла здатні порадувати своїх мешканців комфортною температурою. Пов'язано це, перш за все, з великими втратами тепла через стіни. Ось так і виходить - батареї гарячі, витрати на опалення не зменшуються, а комфорту як не було, так і немає. Успішно вирішити дану проблему в Олександрії допомагає зовнішнє утеплення стін. Після цього ваш будинок або квартира стане по-справжньому затишним і теплим. Зовнішнє утеплення квартири і зовнішнє утеплення будинку зменшують теплові втрати, а отже, і витрати - до сорока відсотків. Ефективність цього заходу вже встигли оцінити багато жителів Олександрії. Приємно коли можна в зимову холоднечу сховатися в теплому і затишному будинку

Пінопласт - найпопулярніший в місті Біла Церква матеріал для утеплення квартир. Вважається, що застосування пінопласту, найоптимальніший результат по співвідношенню ціна-якість. Утеплення, при якому використовують пінопласт і клеющие суміші називають «мокрим способом». Утеплення квартири пінопластом краще виконувати зовні, це дає можливість не зменшувати внутрішній об'єм приміщення, а також зберегти існуючий ремонт в кімнатах недоторканим і уникнути пов'язаних з ремонтом незручностей. Виконання робіт по зовнішньому утепленню квартири дозволить захистити стіни від утворення конденсату, а також збереже їх від безпосереднього впливу несприятливих атмосферних явищ. Крім цього, зовнішнє утеплення стін значно покращує звукоізоляцію квартири.

ПЛЮСИ ЗОВНІШНЬОГО УТЕПЛЕННЯ

  • Зовнішнє утеплення стін дозволяє створити найбільш сприятливий мікроклімат у Вашому приміщенні, влітку зберігається прохолода, а взимку - тепло.
  • Для обігріву квартир взимку Вам не доведеться використовувати додаткові прилади, так як все тепло буде залишатися всередині приміщення. Влітку квартира не буде надмірно нагріватися що веде до еконіміі на кондиціонуванні житла.
  • Крім функції збереження мікроклімату, зовнішнє утеплення стін зупинить корозію, яка відбувається в результаті кліматичних впливів, відстрочить їх ремонт.
  • Додатковий шар на стінах поглине зайвий шум, особливо це необхідно у великих містах або для квартир знаходяться поблизу трас або магістралей.
  • Також, зовнішній шар не допустить виникнення вологості всередині квартири, що в свою чергу виключить можливість утворення грибка.
  • Зовнішній вигляд будівлі також зміниться.

У своїй роботі ми використовуємо тільки відповідні матеріали для утеплення та оздоблення, що дозволяє нам гарантувати якість наших робіт на кожному етапі їх проведення.

Квартиру, як і сани, до зимових холодів треба готувати заздалегідь - влітку.

Утеплення стін квартири в місті Біла Церква це не тільки вигідне вкладення в свій комфорт і затишок, але і гарантія довгої експлуатації самого приміщення.

У вартість входить матеріали (пінопласт - товщиною 5 або 10см. 25 щільності, пластикові дюбелі 90 -100 мм, клею відповідної марки, сітка не нижче 140 г.м2 і фасадна фарба), доставка і робота.

Вартість роботи без матеріалу від 180 грн кв.м.

Ціни вище дійсні при обсязі від 20 м2

Вартість утеплення може зменшуватися при колективних замовленнях або збільшуватися при малих обсягах работ.Чтоби дізнатися остаточну вартість запросіть нашого фахівця.

Замовити утеплення

Новости