узгоджені процедури

  1. Аудит окремих операцій
  2. Податковий аудит
  3. Фінансовий аудит
  4. кадровий аудит
  5. Інші процедури
  6. Відгуки з аудиторських послуг

Узгоджені процедури - проведенні процедур аудиторського характеру, узгоджених між аудитором, Об'єктом проведення узгоджених процедур - господарюючим суб'єктом і Замовником - третьою стороною, що уклала договір надання супутніх аудиту послуг (наприклад, організацією, яка є власником або потенційним покупцем господарюючого суб'єкта, кредитною організацією, що розглядає надійність потенційного позичальника, і т.п.). Замовником виконання узгоджених процедур може виступати також перевіряється господарюючий суб'єкт.

Мета проведення узгоджених процедур - надання Замовнику звіту, що містить цікаві для Замовника відомості і факти, відмічені при виконанні узгоджених процедур.

Узгоджені процедури можуть виконуватися щодо окремих показників фінансової інформації (наприклад, дебіторської або кредиторської заборгованості, покупок в афільованих осіб, обсягу продажів і прибутку підрозділів особи, яка уклала договір надання супутніх аудиту послуг), одного або декількох елементів фінансової (бухгалтерської) звітності (наприклад, бухгалтерського балансу) або фінансової (бухгалтерської) звітності в цілому, окремих напрямків діяльності підприємства, а також щодо будь-якого іншого блоку фінанс овой і нефінансової інформації, відомості про який цікавлять Замовника.

За підсумками проведення узгоджених процедур Замовнику надається звіт, на підставі якого користувач звіту отримує можливість оцінити результати проведених процедур і факти, наведені в звіті, і зробити власні висновки за даними роботи аудитора. Звіт надається тільки сторонам, договір про виконання даних процедур.

Окремі, найбільш поширені види узгоджених процедур, які ми проводимо для наших Клієнтів, наведені нижче.

Аудит окремих операцій

Аудит окремих операцій проводиться, як правило, за спеціальними завданнями в рамках ініціативного аудиту. Предметом аудиту за спеціальним завданням може бути практично будь-яку ділянку або показник фінансово-господарської діяльності.

Аудит окремих операцій проводиться в тих випадках, коли немає необхідності здійснювати комплексну перевірку фінансово-господарської діяльності компанії.

Метою аудиту за спеціальним завданням є висловлення думки про достовірність перевіряється ділянки або показника аудируемого особи і відповідності порядку його розрахунку або формування вимогам законодавства Російської Федерації.

Податковий аудит

Податковий аудит - це незалежна перевірка систем бухгалтерського і податкового обліку організації на предмет:

  • правильності формування бази оподаткування по кожному виду податків, обчислення і сплати податків і зборів за певний період часу
  • стану розрахунків з бюджетом та позабюджетними фондами
  • відповідності систем бухгалтерського і податкового обліку вимогам чинного законодавства

Мета податкового аудиту - експертиза виявлених помилок систем бухгалтерського і податкового обліку і розробка заходів щодо їх усунення.

Проведення податкового аудиту дозволить організації:

  • Отримати інформацію про наявні податкові ризики і методи їх зниження
  • Своєчасно усунути недоліки в обчисленні податків
  • Уникнути нарахування штрафів
  • Оптимізувати податкове навантаження

Результат аудиту оподаткування - оцінка податкових ризиків компанії та зведення їх до мінімуму на основі професійних рекомендацій.

Фінансовий аудит

Фінансовий аудит - аудит фінансового стану, при якому методами економічного аналізу проводиться аудит фінансової звітності.

Мета фінансового аудиту - вивчення ефективності роботи компанії, аналіз фінансових результатів діяльності підприємства.

Результат фінансового аудиту - звіт, що містить висновки за підсумками фінансового аудиту та професійні рекомендації по усуненню несприятливих тенденцій.

кадровий аудит

Кадровий аудит - процедура для оцінки ефективності існуючої системи управління персоналом в компанії, оцінка відповідності кадрового потенціалу компанії її цілям і стратегіям розвитку.

Об'єктом аудиту є система управління персоналом в організації.

Мета кадрового аудиту - довгострокове зростання віддачі основного ресурсу організації - персоналу, що досягається підвищенням ефективності системи управління людськими ресурсами.

Інші процедури

Крім наведених вище, найбільш поширених видів узгоджених процедур, наша компанія виконує і інші індивідуальні завдання Клієнтів в частині проведення узгоджених процедур.

Кожне завдання з проведення узгоджених процедур проходить детальне узгодження з Замовником і оформляється у вигляді технічного завдання, що є додатком до договору.

Узгоджені процедури - проведенні процедур аудиторського характеру, узгоджених між аудитором, Об'єктом проведення узгоджених процедур - господарюючим суб'єктом і Замовником - третьою стороною, що уклала договір надання супутніх аудиту послуг (наприклад, організацією, яка є власником або потенційним покупцем господарюючого суб'єкта, кредитною організацією, що розглядає надійність потенційного позичальника, і т

Відгуки з аудиторських послуг

Тут Ви можете прочитати і подивитися рекомендаційні та листи подяки з аудиторських послуг, проведеними нашими фахівцями.

    Рекомендаційний лист від заступника генерального директора ФГУП «Кіноконцерн« Мосфільм »

  • Закритим акціонерним товариством «Державний фінансовий контроль і аудит» (ЗАТ «ФінКонт Аудит») була проведена аудиторська перевірка бухгалтерської (фінансової) звітності ФГУП «Кіноконцерн« Мосфільм »за 2015 рік.

    За підсумками роботи з ЗАТ «Фінансовий контроль і аудит» відзначаємо високу кваліфікацію, компетентність, досвід і професіоналізм фахівців компанії при наданні аудиторських послуг. В ході проведення аудиторської перевірки фахівці компанії показали, що вони в повній мірі володіють специфікою бухгалтерського і податкового обліку.

    Рекомендації аудиторів, що стосуються вдосконалення бухгалтерського обліку, підвищення результативності фінансово-економічної діяльності носять цілеспрямований і практичний характер.

    ЗАТ «Фінансовий контроль і аудит» є надійним партнером, суворо дотримується умов договірних відносин і конфіденційність отриманої інформації.

    Рекомендуємо ЗАТ «Фінансовий контроль і аудит» як надійного і сумлінного партнера.

    Дізнатися більше

  • Рекомендаційний лист від директора ІБМХ РАМН

  • ЗАТ "Фінансовий контроль і аудит" є нашим надійним аудитором в останні п'ять років, що робить нам висококваліфіковану допомогу у вирішенні складних фінансових питань.

    Працівники ЗАТ "Фінансовий Контроль та Аудит" зарекомендували себе як об'єктивні, незалежні, володіють високим рівнем знань професіонали, які вміють аналізувати різні ситуації і знаходити правильні рішення.

    Ми висловлюємо вдячність ЗАТ "Фінансовий Контроль та Аудит" за стабільне надання послуги в галузі аудиту.

    Ми задоволені нашою співпрацею і можемо рекомендувати ЗАТ "Фінансовий Контроль та Аудит" як незалежного аудитора і надійного партнера.

    Дізнатися більше

  • Рекомендаційний лист від генерального директора рибальського агентства

  • ТОВ "Найт-Флайт Тревел" протягом багатьох років співпрацює з ЗАТ "Фінансовий Контроль та Аудит". За довгі роки співпраці ми переконалися в сумлінності і професіоналізму аудиторської компанії.

    Фахівці ЗАТ "Фінансовий Контроль та Аудит", що працювали з нашою фірмою в різні періоди, відрізняються високою кваліфікацією, відповідальністю, принциповістю і доброзичливістю.

    Висловлюємо Вам свою подяку і готові рекомендувати ЗАТ "Фінансовий Контроль та Аудит" як надійного партнера.

    Дізнатися більше

ВСЕ ВІДГУКИ з аудиторських послуг

Чи не знайшли підходящу послугу?
просто зателефонуйте нам , І ми знайдемо рішення!


Новости