Вантажоперевезення Воронеж

  1. Перевеземо вантаж до Воронежа!
  2. Ціни на перевезення в Воронеж
  3. Перевезення небезпечних вантажів в Воронеж
  4. Транспортні послуги

Перевеземо вантаж до Воронежа

Перевеземо вантаж до Воронежа!

Транспортна компанія "Відвозимо" пропонує повний пакет послуг вантажоперевезень в Воронеж з міст Росії, СНД, з Європи і Азії. Основна наша спеціалізація, автотранспортні перевезення міжміські із залученням власних потужних тягачів європейського класу і еврофур 20 тонн. Якщо автотранспорту недостатньо для ваших вантажів, ми використовуємо залізничний, морський та авіаційний транспорт. Свій власний автопарк дозволяє пропонувати замовникам вигідні ціни, умови, чітко дотримуватися термінів доставки великих вантажів в Воронеж.

На нашому офіційному сайті ви можете знайти докладну інформацію про транспортну компанії Відвозимо, включаючи наші документи . Але прайс-лист на сайті відсутній, для консультації з цінами на вантажоперевезення в Воронеж звертайтеся до наших менеджерів. Тарифи на транспортні послуги розраховуються тільки в індивідуальному порядку для того, щоб наш Клієнт платив тільки за ті послуги, які йому необхідні. Якщо вам потрібна транспортна компанія, обов'язково звертайтеся до нашого диспетчеру за розрахунком вартості вантажоперевезення. Ми не сумніваємося, що наша пропозиція вас зацікавить.

Ціни на перевезення в Воронеж

Для прикладу наведемо орієнтовну ціну послуги, яка була сформована для одного із замовників Для прикладу наведемо орієнтовну ціну послуги, яка була сформована для одного із замовників. Дізнайтеся вартість вашої вантажоперевезення по будь-якому маршруту відправивши заявку на розрахунок через форму на сайті

Місто Місто Тариф Вантаж з Астрахані до Воронежа Астрахань Воронеж рефрижератор 35 000 руб тент 28 0000 руб Місто Місто Тариф Вантаж з Астрахані до Воронежа Астрахань Воронеж рефрижератор 35 000 руб тент 28 0000 руб

Перевезення небезпечних вантажів в Воронеж

перевозимо небезпечні вантажі по Росії, в повному відповідністю з ДОПНВ, доставка здійснюється власним автотранспортом. Страхування і митне оформлення небезпечних вантажів. Зберігання на складах Росії і СНД.

Транспортні послуги

  • перевезення будь-яких вантажів від 100 кг. до 22 тонн в будь-яку точку РФ;
  • приймання вантажів на складах вантажовідправника без участі замовника;
  • вивантаження вантажу на склад вантажоодержувача без участі замовника;
  • в наявності власний автотранспорт для перевезення (в автопарку тягачі MAN, IVECO, VOLVO, напівпричепи KRONE, SCHMITZ);
  • весь автотранспорт оснащений системами GPS / ГЛОНАСС для оперативного моніторингу доставки
  • є досвідчені експедитори;
  • обов'язкове опломбування вантажу номерними пломбами;
  • гарантований високий рівень безпеки перевезень (страхування);
  • здійснюємо міжнародні вантажоперевезення для Воронежа;
  • пропонуємо митне оформлення.

Як замовити послуги перевезення:

  • скачайте договір і заявку на вантажне перевезення автомобільним транспортом
  • замовте розрахунок тарифу через форму зворотного зв'язку
  • або просто зателефонуйте за телефоном: 8 (800) 333 43 34 (по Росії безкоштовно);

завантажити .doc Заявка на здійснення перевезення

завантажити .doc ДОГОВІР на транспортно-експедиційне обслуговування

Автодорога Дон Автодорога Дон. Поруч селище міського типу Анна Аннинський район, Воронезька область,

Воронеж - обласний центр однойменної області, один з найкрасивіших і великих міст Російської Федерації з добре розвиненою транспортною системою. Це місто є великим транспортним центром: тут розвинений і річковий транспорт (так як населений пункт розташований на березі однойменного водосховища), і залізничний, авіатранспорт, і, природно, автотранспорт. Транспортна компанія Відвозимо організовує перевезення будь-яких вантажів в Воронеж і в зворотному напрямку по всій території РФ.

Селище Анна заснований в 1698 році, всупереч численним легендам, своє ім'я селище отримало за назвою місцевої річки Селище Анна заснований в 1698 році, всупереч численним легендам, своє ім'я селище отримало за назвою місцевої річки.

У XXI столітті Воронеж входить в двадцятку найбільших міст Росії, а чисельність його досягає 900 тисяч чоловік. Таке число робочих рук і потенційних споживачів не може не впливати на розвиток торгівлі, як в адміністративному центрі, так і в Воронезької області в цілому. Якщо є товари і бажаючі їх купити, значить потрібен транспорт для доставки вантажів на склади і в магазини. В цьому плані Воронеж розташований вдало, адже основні транспортні артерії перетинають місто в напрямку Тамбова, Бєлгорода, Курська, Москви. Відповідно, найбільш затребуваними напрямками автомобільних вантажоперевезень з Воронежа є маршрути по цих містах.

Автодорога Дон, вона ж траса Е 38, щодня тут проїжджають сотні великих вантажівок Автодорога Дон, вона ж траса Е 38, щодня тут проїжджають сотні великих вантажівок

У Воронежі розвинений не тільки автотранспорт, але і в цілому транспортна інфраструктура, яка об'єднує системи повітряного, залізничного, річкового сполучення. Це місто має два залізничні вокзали, два автовокзалу і автостанцію, а також міжнародний аеропорт. Для потреб промисловості і торгівлі ця система постійно розвивається, а лідирує в ній автомобільний вид вантажоперевезень. Чому саме авто? Цей вид доставки найбільш мобільний, прийнятний за ціною і дозволяє доставити товар до дверей одержувача без перевантаження. Через Воронеж проходять автомагістраль М4 «Дон» і траса А144 «Курськ-Воронеж-Саратов».

Транспортна компанія «Відвозимо» - це сучасна компанія, з відмінними рекомендаціями в сфері вантажоперевезень не тільки на території Російської Федерації, а й Азії, Європи, і, звичайно ж, країн СНД. Якщо вантажовідправник і вантажоодержувач зацікавлені в якнайшвидшій доставці товару до Воронежа, а також з цього населеного пункту в інший, то ми рекомендуємо скористатися послугами нашої компанії. Ми, враховуючи побажання кожного клієнта, максимально знизимо витрати на автомобільні перевезення в Воронеж як в грошовому, так і тимчасовому еквіваленті, забезпечимо швидке оформлення всього пакета необхідних супровідних документів, швидку навантаження, транспортування з експедицією і розвантаження ваших товарів!


Чому саме авто?

Новости