ews Varieteteve të këpucëve në anglisht

Новости

Виды арт терапии
Термин «арттерапия» («art» — искусство, «arttherapy» — терапия искусством) значит исцеление пластическим изобразительным творчеством с целью выражения собственного психоэмоционального состояния. В первый

Организация свадеб в москве
Оформление и http://isp.dn.ua/video/131516-proekty-ban-3-na-4-iz-brusa/ 16-11-2013, 17: 36 Решили заняться свадебным делом? Тогда читайте, что для этого нужно и сколько

Мониторинг серверов майнкрафт 1
Сервера Minecraft - что все-таки это такое? Обычно, все люди, которые играют в игру Minecraft по онлайну проводят все свое игровое время на каком или сервере. Наш веб-сайт посвящается конкретно данным

Сделать силиконовую форму своими
В строительстве нередко употребляют формы, чтоб создавать разные изделия и продукцию. Самые главные из их — это полимерные и силиконовые. В их может быть заливать не только лишь гипс и бетон, их также

Что лучше подарить маме на новый
Просто волшебно, что посреди окружающей нас сероватой и скучноватой обыденности находятся такие примечательные и волшебные празднички, как Новый год, когда у нас возникает красивый повод для того, чтоб

Свадебное платье в стиле ампир
Свадебные платьица в стиле ампир популярны во все времена! Но в последние пару лет они пользуются просто большой популярностью посреди невест! Они легкие, воздушные, комфортные, женственные, обыкновенные,

Оса эгида купить
  «Стражник» и «Эгида» представляют собой бесствольные пистолеты 1-го класса, под один и тот же патрон, который, пожалуй, является самым действенным для травматического орудия, в плане законной самообороны.

Html купить юнкер 5
Юнкер - 3 очами обладателя. Вступление. редисловие. Для начала привожу типовое описание Юнкера - 3 с 1-го из веб-сайтов (нужно отметить, что описания на различных веб-сайтах отличаются очень некординально,

Проверить штрафы по номеру водительского
Проверка осуществляется по данным тс. Необходимо отметить, что, используя этот сервис, не надо вводить никаких индивидуальных данных водителя, потому проверку может произвести хоть какой, у кого есть

Грин плаза донецк адрес
«Green Plaza» — новый торгово-офисный центр формата LIFE STYLE, расположенный в самом центре Донецка — на скрещении улицы Артёма и Садового проспекта. Здание центра гармонически вписывается в общую композицию

Новогодняя упаковка
Подарочные пакеты в коллекциях
Бумага подарочная
Коробки
Крафт пакеты
Ленты атласные
Папирусная бумага тишью
Рафия
Упаковка для вина
Целофан
Шнуры
Коллекции

 

Varieteteve të këpucëve në anglisht

Gjithkush e di se sa e rëndësishme janë këpucët në jetën e secilës grua. Marilyn Monroe gjithashtu tha se me një palë këpucë të mira ju mund të pushtoni botën. Dhe kush prej nesh nuk ka ëndërruar për një dhomë të madhe veshjesh të mbushur me modelet më elegante dhe të sofistikuara? Këtu është - një luks të vërtetë.
Konsideroni sot llojet e këpucëve në gjuhën angleze.

Por ka shumë modele, por shumë prej nesh e njohin vetëm një fjalë të vetme në anglisht - këpucë . Por ka kaq shumë prej tyre. Merrni të paktën këpucë . Do të duket se do të ishte më logjike, sepse nuk do të thotë asgjë më shumë se këpucë. Në fjalorin anglez ne gjejmë përkufizimin: gjërat ju vishni ( veshin - veshin) këmbët tuaja . Por në gjuhën angleze të popullit rus ne e takojmë shumë rrallë.

Ekziston edhe termi " çizme ", dmth çizme. Në këtë rast, anglisht-anglisht fjalor do të sqarojë se ky lloj i këpucëve është e preferueshme për të mbrojtur, për shembull, nga dëbora apo shiu. Duke folur për çizmet prej gome, mos harroni të shtoni gome në fjalën e lartpërmendur.
Për shembull
Një çift i tillë i bukur çizme gome ! - Cilat janë çizmet e bukura të gomës!

Por në rastin e një ngjarjeje të rëndësishme, ne të gjithë preferojmë të vishim këpucë , domethënë këpucë dhe këpucë me takë të lartë , pra këpucë me takë të lartë. Një tjetër opsion shumë modë është pompat ose pompat . Por këpucët stiletto ne e quajmë tiletto s ose këmbë spike . Por vjen koha e verës, dhe gjithnjë e më shpesh shohim vështirësi të mëdha në këmbët tona, domethënë sandale. Dhe për ata që preferojnë të mos japin një peshë shtesë në këmbët e tyre, sandalet , me fjalë të tjera, sandale, janë më interesante. Gjithashtu kohët e fundit, mocassins moccasins dhe banesa b allerina banesa baletit janë shumë të njohura. Por këpucë me këmbë të ulëta quhen banesa .

Natyrisht, njerëzit që janë të angazhuar në ndonjë lloj sporti, këpucë të tilla nuk do të jenë gjithmonë të rehatshme. Atlete nganjëherë janë më të rëndësishme për ta. Dhe, sigurisht, kush dëshiron të marrë këpucë të pakëndshme në shtëpi pas një dite të vështirë në punë? Prandaj, kur të arrijmë në fole, ne i ndërrojmë këpucët tona. Është e lehtë të mendosh se kush nuk njeh pantofla të tilla komode dhe të dashura?

Këto janë momente interesante. Lexoni, mbani mend dhe mbani me kënaqësi! Mësoni anglisht me Linja ajrore Lingua , dhe me siguri do t'ju prezantojmë koleksione të reja me fakte interesante dhe karakteristika nga bota e gjuhës angleze.

Dhe kush prej nesh nuk ka ëndërruar për një dhomë të madhe veshjesh të mbushur me modelet më elegante dhe të sofistikuara?
Dhe, sigurisht, kush dëshiron të marrë këpucë të pakëndshme në shtëpi pas një dite të vështirë në punë?
Është e lehtë të mendosh se kush nuk njeh pantofla të tilla komode dhe të dashura?

 

 

 

 

 

 

 

 

+38 (097) 907 58 68;     skype: dyimovochka84;       ICQ: 586 315 593
Недвижимость