Весільне взуття - босоніжки зі шпилькою, ботильйони, чоботи, черевики, кеди, кросівки і інше взуття для нареченої на весілля: зимова, осіння та літня

  1. Взуття без каблука на весілля: практичність і зручність
  2. Взуття для літнього весілля
  3. Яке взуття надіти на весілля в холодну пору року

Те, в чому наречена проведе найголовніший день у своєму житті, вкрай важливо, адже в цей день все повинно бути ідеально. Весільний образ не може бути повністю завершено без правильного взуття.

Не варто забувати і про традиційний викраденні туфельки нареченої і використання її в якості посуду для шампанського. Цей предмет образу молодої дівчини також повинен бути підібраний з особливою ретельністю.

Цей предмет образу молодої дівчини також повинен бути підібраний з особливою ретельністю

Взуття на весілля

Як нареченої вибрати собі зручні і красиві туфельки? Що краще - шпилька або плоска підошва? Яка повинна бути весільне взуття для нареченої? В якому випадку можна надіти кеди чи кросівки? Ці та інші питання, що стосуються взуття в день весілля, задає собі майже кожна дівчина, що вступає в шлюб.

Магазини та салони взуття готові запропонувати пару вечірніх туфель, в тому числі і великих розмірів для будь-якого випадку.

Зовсім необов'язково купувати собі туфельки чи босоніжки в весільному салоні, можна пройтися по магазинах провідних взуттєвих марок - до сезону вони виставляють весільну колекцію

Вибір того, що одягне Брач ​​на ноги, залежить від сезону проведення весілля. Не менш важливо, щоб взуття поєднувалася з нарядом дівчини.

Вибираючи модель взуття, слід підбирати її під весільну сукню. Вона ні в якому разі не повинна перебивати наряд нареченої і привертати до себе зайву увагу. Якщо весільний одяг зроблена з атласу або мережива, то краще підбирати пару туфель з обробкою з такого ж матеріалу.

Весільне взуття під весільну сукню

Перевагу краще віддати натуральним матеріалам - шкірі та замші.

Придивилася модель слід міряти на колготки такий же щільності, що і панчохи, які будуть на нареченій в день весілля. Взуття радять купувати за пару тижнів до торжества і кожен день надягати будинку приблизно на 10-15 хвилин, щоб вона трохи розносився, і нога звикла до неї.

Приміряти обрану пару туфель найкраще разом з весільним вбранням, якщо є така можливість. В крайньому випадку можна використовувати зразок тканини сукні, приклавши його до ноги.

Примірка весільних туфель

Пара повинна бути за розміром, можна взяти максимум на пів розміру більше. Не варто намагатися втиснутися в взуття меншого розміру і сподіватися, що вона розноситься.

Якщо хочеться модель на високих підборах, то краще купити відразу дві пари - на шпильках і більш зручну, наприклад, балетки. Тоді можна буде змінити шпильки на плоску підошву в будь-який момент. Для холодної погоди нареченої потрібно запастися чобітками або черевичками для прогулянки в парку і дороги до РАГСу. Вони також повинні поєднуватися із загальним зовнішнім виглядом майбутньої дружини.

За кольором пара взуття може бути в тон наряду нареченої або трохи темніше / світліше.

Туфлі яскравого кольори не забороняються суворим табу, особливо якщо аксесуари до них будуть такого ж кольору, наприклад, прикраси, сумочка і пояс або букет

Якщо у дівчини нестандартний розмір ноги або їй складно підібрати собі зручне взуття через високий або низький підйому, широкої або вузької ступні, то замість довгих мук у виборі, можна вдатися до послуги збірки взуття на замовлення.

Весільне взуття на замовлення

Знявши точну мірку з ноги, майстер до визначеного терміну пошиє ту саму ідеальну пару, яка припаде якраз. Потрібно враховувати, що за таку авторську взуття швидше за все доведеться віддати більше, ніж за магазинну, і термін роботи буде становити кілька тижнів. Але таке взуття прослужить ще довгі роки, радуючи молоду дружину нагадуванням про день весілля.

Взуття без каблука на весілля: практичність і зручність

В день одруження молодої належить провести велику частини часу на ногах, тому до вибору взуття слід підійти відповідально. Якщо дівчина вагітна або страждає болями в ногах, то від високих шпильок краще відмовитися на користь витончених балеток-човників або зручних туфель на невеликому каблуці.

Якщо дівчина вагітна або страждає болями в ногах, то від високих шпильок краще відмовитися на користь витончених балеток-човників або зручних туфель на невеликому каблуці

Весільні балетки-човники

Жіноче взуття для весілля на плоскій підошві більш безпечна для шкарпетки і незамінна в тих випадках, коли наречена вище нареченого. До того ж її можна буде носити і після весілля, наприклад, в свято або влітку з ошатним сукнею.

Перший напрошується варіант без каблука, який підходить для носки в приміщенні практично в будь-який сезон - це весільні балетки . Вони можуть бути округлої форми або з гострими носами. Такий вид взуття добре поєднується з довгим платтям в підлогу.

Такий вид взуття добре поєднується з довгим платтям в підлогу

Балетки на весілля

Балетки можуть бути зі стразами або атласними стрічками. Помірний декор буде цілком доречно, наприклад, невеликий бантик або квітка на шкарпетці.

Декоровані балетки на весілля

Для тих, хто хоче надіти на торжество саме весільні туфлі для нареченої , Підійдуть моделі на низькому ходу. Це хороший варіант для заходу в ретро-стилі. Туфельки на маленькому підборах поєднуються з коротким, пишним платтям, хоча класичний тип буде виглядати елегантно з будь-яким фасоном вбрання. Наприклад, акуратні човники з атласу доповнювати майже будь-який жіночний образ.

Для одруження в грецькому стилі підійдуть сандалі. Вони відмінно доповнюють сукні в стилі ампір.

Вони відмінно доповнюють сукні в стилі ампір

Весільні сандалі

До того ж, така легка взуття дозволить шкірі дихати. Можна поекспериментувати з варіантами шнурівки або переплетення тесемок.

Якщо взуття нареченої з відкритим носком, то потрібно, щоб ноги були в доглянутому стані, бажано з педикюром, але не яскравим, щоб не привертати увагу

Прозорого або матового лаку буде достатньо.

На більш холодний сезон можна взяти чоботи без каблука, на теплий - еспадрільі - зручні тапочки з тканини на мотузяній плоскій підошві. Вони також бувають мереживними. Еспадрільі дуже легкі, пропускають повітря, бувають святковими, мереживними. Відмінний варіант для пізніх термінів вагітності.

Відмінний варіант для пізніх термінів вагітності

Весільні еспадрільі

Взуття для літнього весілля

Яке взуття надіти на весілля влітку так, щоб в ній не було жарко і при цьому вона б підходила до урочистої нагоди?

Самий підходящий варіант - босоніжки. Безліч найрізноманітніших моделей, на танкетці або шпильці, з блискітками або матові - босоніжки підійдуть до будь-якого весільного вбрання. Весільні босоніжки на низьких підборах необов'язково повинні бути білими або кремовими. Про прикмети про весільну взуття можна почитати тут .

Фото весільних босоніжок

Яскраві кольори, особливо влітку, дозволені не тільки гостям, але і головною учасниці торжества. Єдиний виняток: якщо наряд Брач ​​червоного кольору, то взуття краще надягти іншого відтінку, оскільки червоний дуже активний, його не повинно бути багато.

Але вічною класикою, звичайно, залишаються білі босоніжки для нареченої на весілля. Красиво виглядають моделі з переплетенням застібок і кристалами на ремінцях. Найпопулярніші кольори весільних туфель: синій, фіолетовий, м'ятний, рожевий, золотий, перловий.

Необов'язково вибирати однотонну пару, плавний перехід від темного до світлого або різні кольори тканини і декору - вибір за дівчиною

Якщо є сумніви що вибрати - туфлі чи босоніжки, то все, звичайно, залежить від особистих переваг нареченої і загальної тематики торжества. Для традиційної церемонії доречніше туфлі. На спеку можна вибрати відкриту, легку модель з відкритим носом. Свіжо і незвично виглядають туфельки, особливо на високій шпильці з напівпрозорої тканини, декоровані стразами або блискітками.

Свіжо і незвично виглядають туфельки, особливо на високій шпильці з напівпрозорої тканини, декоровані стразами або блискітками

Весільні туфлі з відкритим носом

Навіть в дуже жарку погоду взуття краще надягати не на босу ногу, а поверх тонких слідком.

Також в теплу погоду можна надіти літні чоботи. У них не буде жарко, оскільки вони зроблені з текстилю і дихають. Такі чобітки виглядають дуже красиво, особливо на неформатних заході, наприклад, в ковбойському тематики.

Такі чобітки виглядають дуже красиво, особливо на неформатних заході, наприклад, в ковбойському тематики

Фото весільних чобіт для нареченої

Якщо церемонія одруження планується на пляжі, то варто відмовитися від шпильок, оскільки вони будуть пов'язати в піску. Краще вибрати босоніжки на плоскій підошві або невеликий танкетці. Не забороняється надіти сланці або шльопанці.

Наречена в кедах - не назва кумедною комедії, а цілком собі модний тренд літнього сезону. Все більше і більше наречених планують провести своє весілля в кедах. Особливо зворушливо і мило, коли в кеди одягнені не тільки молодята, а й свідки з подружками нареченої і друзями нареченого.

Особливо зворушливо і мило, коли в кеди одягнені не тільки молодята, а й свідки з подружками нареченої і друзями нареченого

Наречена в кедах

Легкість, комфорт, безліч яскравих забарвлень і незвичайних принтів - кеди поєднують в собі силу-силенну позитивних якостей. У них можна веселитися хоч до самого ранку.

Весільні кеди

Білі кеди складуть відмінну пару навіть класичного білого плаття, додавши трохи пустощів. Також можна використовувати замість шнурків атласні або шифонові білі стрічки - це додасть образу свіжість і жіночність.

Кеди можна розшити паєтками або бісером, перетворивши їх в неповторний аксесуар

Можна вишити на тканині дату реєстрації шлюбу і імена подружжя. Такі парні кеди залишаться пам'ятним предметом, всякий раз навіває дорогоцінні спогади. Продовжити традицію кед можуть маленькі гості на церемонії.

Подружжя в весільних кедах

Кеди або кросівки можуть стати відмінним варіантом для тематичного весілля в рок або готик стилі. Чорно-білі, в горох або клітку, декоровані шипами і металевими заклепками, вони відмінно доповнять похмурий образ рок зірки.

Підбираючи розмір будь-якої літнього взуття, потрібно враховувати, що влітку ноги схильні набрякати і опухати, тому краще брати з запасом.

Яке взуття надіти на весілля в холодну пору року

Якщо шлюбна церемонія буде проходити пізно восени або взимку, нареченій знадобляться дві пари взуття: для фотосесії на вулиці і для урочистої частини і бенкету в приміщенні.

Для прогулянки на свіжому повітрі варто вибирати закриту і промокне в непогоду взуття: ботильйони, півчобітки або чоботи.

Для приміщення підійдуть закриті туфлі на підборах або елегантні човники. Якщо наряд нареченої довгий, а у туфель об'ємні застібки або декор, то потрібно простежити, чи не чіпляють вони собою тканину.

Якщо наряд нареченої довгий, а у туфель об'ємні застібки або декор, то потрібно простежити, чи не чіпляють вони собою тканину

Закриті весільні туфлі

Зимова весільна взуття передбачає не тільки зручність при носінні, але і збереження тепла. Якщо весілля буде проходити в снігову погоду, то краще вибрати чоботи на натуральному хутрі або навіть весільні валянки. Останні, до речі, виглядають дуже стильно і відмінно поєднуються з нарядом нареченої, особливо якщо він з вишивкою.

Весільні чоботи

У валянках можна сміливо підкорювати замети, вони витримають навіть сильний мороз. Вони підходять як до довгими, так і до коротким вбранням. Валянки для весілля декорують намистинами, вишивкою, візерунками і стрічками.

Валянки для весілля

Зимові весільні чоботи для нареченої краще брати з натуральної шкіри або замінника. Замша теж підійде, але не для сльотавій погоди. Взуття з каблуком або без - вирішувати нареченій, але якщо у сукні довгий поділ, то щоб не притримувати його весь час, краще надягти чоботи на підборах.

Колір зимового взуття також залежить від загального наряду нареченої, хоча зазвичай прийнято вибирати білий колір

Але це не є обов'язковою умовою. Кремові, бежеві, рожеві відтінки виглядають неймовірно стильно і жіночно.

Для холодної погоди підійдуть і уггі - таке взуття підкреслить молодіжність і сучасність весілля. Благо зараз випускають моделі на будь-який смак. Але уггі варто надягати з довгим, пишним платтям.

Нареченій низького зросту взимку підійдуть ботфорти або високі чоботи, високим дівчатам на весілля можна надіти півчобітки або ботильйони.

Весільні ботфорти

Осіння взуття для нареченої повинна бути не стільки теплою, скільки непромокаючої. Для виїзної церемонії в парку або саду підійдуть навіть гумові чобітки. Зрозуміло, якщо такий варіант вписується в тематику торжества.

Зазвичай в залежності від погоди вибирають або закриті ботильйони або напівчоботи. У більш сонячну або теплу осінню погоду доцільно надіти жіночі білі черевики. Практичний вибирати шкіру або шкірозамінник, т. К. Його легко очистити. Дуже стильно виглядає на півчобітках хутряна облямівка, світліше, ніж основний тон шкіри.

Незалежно від того, що наречена надягає на ноги, головне для неї - зручність і комфорт в носінні. Адже попереду багато активних рухів - танці, конкурси, позування для фотосесій.

Весільне взуття може бути практично непомітною, але грати важливу роль в самопочутті і настрої нареченої

Якщо взуття тісне і тисне, то замість того, щоб танцювати і веселитися, дівчина буде мріяти про те, щоб скоріше її зняти.

Весільне взуття на танкетці

Завжди важливо мати з собою про всяк випадок запасну пару, не тільки якщо ноги втомляться. Взуття може забруднитися або несподівано порватися. А, наприклад, взуття на танкетці більш зручна, ніж на підборах. Про варіанті для подібних форс-мажорів краще подумати заздалегідь.

Важливо, щоб ніщо не затьмарювало щастя нареченої в день одруження, коли вона стає дружиною свою кохану людину.

Що краще - шпилька або плоска підошва?
Яка повинна бути весільне взуття для нареченої?
В якому випадку можна надіти кеди чи кросівки?

Новости