Вибір лампи для сушіння гель-лаків

  1. Ультрафіолетові лампи з люмінесцентними лампочками
  2. УФ-лампа RuNail 9W
  3. УФ-лампа RuNail 36W
  4. Planet Nails 54W
  5. УФ LED Лампи
  6. LED LIGHT OPI 220 VAC

вибираєте лампу для сушіння шелаку і гель-лаку ? Ми розповімо вам про двох основних типах пристроїв, що відрізняються за ціною і технічними характеристиками.

Ультрафіолетові лампи з люмінесцентними лампочками

Це бюджетний варіант. Такі пристрої служать від 5 000 до 10 000 годин, в залежності від умов роботи, стабільності напруги, а також числа включень лампи, яке є обмеженим. Просушка верхнього шару відбувається протягом трьох хвилин (не менш, інакше всередині шелак залишиться рідким). У такому пристрої краще просушиваются менш густі Шелак.

З ультрафіолетових ламп варто звернути увагу на моделі з маркуванням UV9W (існують також UV9W-L). UV-9W означає, що ви маєте справу з електронною схемою запалювання. Для даного пристрою необхідно купувати змінні лампочки з маркуванням UV-9W .

Якщо ви готові придбати такий прилад, візьміть до уваги, що добре зарекомендували себе на ринку лампи від таких великих виробників, як RuNail і Planet Nails. Давайте розглянемо їх детальніше.

УФ-лампа RuNail 9W

Вартість пристроїв RuNail залежить від того, скільки лампочок містить в собі прилад. Найбільш бюджетні моделі - на 9W. Вони відрізняються найменшою вагою і мінімальною витратою електроенергії, займають мало місця і дуже зручні в транспортуванні, а тому оптимальні для проведення манікюру вдома у клієнток. Просушка здійснюється за схемою 4-4-2: спочатку полимеризуется покриття на 4 пальцях однієї руки, потім - на 4 пальцях іншої і на завершення - 2 великих пальців. Такі прилади якісно висушують тільки гель-лаки, нанесені тонким шаром, крім того, швидкість полімеризації у них значно нижче, ніж у аналогів з великою кількістю лампочок.

УФ-лампа RuNail 36W

Найбільш популярні у фахівців лампи RuNail на 36W. Вони, відповідно, споживають більше електроенергії, більше важать і відрізняються масивними розмірами через необхідність додавання додаткової кількості лампочок (4 на 9 ват), але полимеризуют гель-лаки (а також гелі і акрилові пудри) набагато швидше. Висувна нижня панель гарантує зручність дезінфекції та захищає від ризику зараження грибковими захворюваннями при проведенні педикюру. Більш того, вони оснащені таймерами, що дозволяє не спостерігати за часом полімеризації і, відповідно, проводити процедуру швидше і ефективніше.

Planet Nails 54W

PLANET NAILS, UV-ЛАМПА 54W ASN DIGITAL

Якщо ви хочете придбати пристрій з максимальною потужністю, зверніть увагу на Planet Nails 54W. Лампа не перегрівається завдяки вбудованим вентиляторів і сушить покриття неймовірно швидко, завдяки чому ви можете запропонувати клієнтам найкращий рівень послуг.

Використовуючи ультрафіолетові лампи, враховуйте, що ближче до часу виходу з ладу світловий потік стає не настільки інтенсивним, через що гель лаки не так добре полимеризуются і згортаються. Пам'ятайте: при роботі необхідно надягати спеціальні окуляри, які захищають зір від шкідливої ​​світловий пульсації. Після закінчення терміну дії прилад потрібно ретельно утилізувати, щоб уникнути викиду парів ртуті. З цієї ж причини з ними потрібно звертатися гранично акуратно.

УФ LED Лампи

Найвища ціна - у LED-ламп для нігтів , Які працюють за допомогою світлодіодів, - ідеальний варіант для полімеризації гель-лаків. Вони практично не нагріваються при роботі, гарантуючи вражаючу економію електроенергії. Термін їх служби досить тривалий, доходить до 100 000 годин, при цьому ЛІД-лампи не потребують частої заміни ламп і постійному техобслуговуванні.

Завдяки особливому принципом роботи світлодіодні led лампи висушують шелак за 10-30 секунд, значно виграючи в порівнянні зі стандартними УФ-лампами по параметру швидкості полімеризації. Купуючи LED-лампу на 18 Вт, ви встигаєте повністю покрити нігті шелаком і висушити покриття за 20 хвилин. При цьому навіть якщо гель лак був нанесений більш товстим шаром, ніж було потрібно, при полімеризації він не зморщується і не скручується.

Такі лампи повністю безпечні для здоров'я людини:

  1. Вони не завдають шкоди шкірі.
  2. Світловий потік не пульсує, не надаючи згубний вплив на очі і психіку.
  3. Навіть після виходу з ладу пристрою не забруднюють навколишнє середовище завдяки відсутності вмісту ртуті та інших отруйних речовин (і в разі виникнення механічних пошкоджень ви можете не побоюватися за своє здоров'я).

За умови вигорання одного-двох світлодіодів рівень продуктивності лампи знижується не так сильно, щоб негайно її міняти. Більш того, з часом світлодіоди не втрачають свою потужність, просушуючи гель-лак точно так же добре.

Якщо ви вважаєте за краще працювати на дому у клієнтів, а не робити покриття в салоні, або часто подорожуєте, вам підійде кишенькова ЛІД-лампа.

На вартість і, зрозуміло, зручність використання даного пристрою також впливає наявність додаткових функцій: вентилятора, електронного дисплея з сенсорним управлінням, висувного дна для забезпечення необхідної гігієни і запобігання зараженню грибковими захворюваннями при педикюрі з шелаком, датчика для визначення руки, подачі повітря для просушування звичайного лаку і таймера (це і є горезвісна функція «нескінченність» - лампа автоматично гасне, коли закінчується зазначений час).

LED LIGHT OPI 220 VAC

Якщо ви шукаєте якісні LED лампи, зверніть увагу на LED Light від фірми OPI з сенсорним дисплеєм. Пристрій надійне, добре зарекомендувало себе на ринку: при сушінні не нагріває шкіру і нігті, швидкість полімеризації вище всяких похвал - не більше 30 секунд для гелю і гель-лаку. Дзеркальне покриття всередині LED Light дозволяє рівномірно розподіляти світловий потік на дві руки, одночасно на п'ять нігтів. Більш того, завдяки висувається ніжок в ній зручно проводити педикюр. Майстри, особливо піклуються про зовнішній вигляд приладів, можуть не хвилюватися: лампу без побоювань можна обробляти різними миючими засобами в вимкненому стані.

З усіма варіантами пропонуємо ознайомитися в розділі LED і ультрафіолетових ламп в нашому каталозі.

Новости