Вибираємо дитячі санки - ось це швидкість !!! Meest America

Прийшла зима, значить настав час купувати дітлахам санки Прийшла зима, значить настав час купувати дітлахам санки. Адже яку розвагу на вулиці взимку, якщо немає санок. Як правильно вибрати серед такого різноманіття?

Перше, що потрібно враховувати - це вік Вашої дитини. Якщо у Вас маленький малюк, який ще не навчився ходити, то йому потрібно придбати санки, які підійдуть Вам тільки для прогулянки, найкращий варіант - це санки з штовхачем і спинкою, одна з найпопулярніших моделей, хороший варіант для дітей від 0,5 року, санки мають хороші нержавіючі полози, що добре для ковзання, ну і відповідно будуть довго служити. Для маленьких дітей краще вибрати санки, щоб були оснащені ременями безпеки, що немало важливо, також добре, якщо буде матрацик для тепла. Перше, що потрібно враховувати - це вік Вашої дитини Якщо дитина старше, то вибираємо санки на будь-який смак, це можуть бути низькі санки без спинки, або ледянки, або снігокати.

Які буваю санки.

На сьогоднішній день представлені санки з різноманітних матеріалів і моделей, найпопулярніші - це санки з пластмаси, до них відносяться санки-санчата - швидкісні, обтічні санки, у яких немає спинки і ручки толкачкі, можуть витримувати дорослої людини. На сьогоднішній день представлені санки з різноманітних матеріалів і моделей, найпопулярніші - це санки з пластмаси, до них відносяться санки-санчата - швидкісні, обтічні санки, у яких немає спинки і ручки толкачкі, можуть витримувати дорослої людини Санки ледянкі- це пластикові підкладки, які використовують для спуску з гірки, вони без полозів, при спуску розвивають більшу швидкість тому мають ручки з боків і ручне гальмо, призначені для старших дітей. Санки снігоходи - це керовані санки, з пластмаси, бувають двомісні або одномісні, мають кермо, одну або дві лижі. Також популярні дерев'яні санки і надувні, які найбезпечніші і до того ж дуже легкі. Основні вимоги до санок.

Найголовніше, щоб санки були легкими, стійкими і міцними, ними легко було керувати, ну і найголовніше, щоб вони подобалися вашому малюку. Потрібно врахувати, що стійкість санок забезпечують широкі полози. Сидіння для санок потрібно вибирати дерев'яне або пластмасове, щоб дитина не травмувався, і йому не було холодно.

Але найголовніше при виборі санок це безпека, не залишайте маленьких дітей без нагляду, і тоді зимові катання на санках принесуть Вам тільки радість і задоволення.

В інтернет магазинах Amazon , ebay ви зможете купити санки від 11 $. Але навіть моделі краще й дорожче вам обійдуться за півціни, якщо ви їх замовите в США, а якість буде безсумнівно перевершувати те, що ви купите в найближчому магазині.

компанія MEEST-America швидко і недорого доставить покупки з США до Росії, Казахстану, Узбекистану, Киргизстану, Джорджію, Білорусь, країни Балтії. Адже ми -великий оператор міжнародної поштової доставки з інтернет-магазинів США в країни СНД.

Як правильно вибрати серед такого різноманіття?

Новости