Відеореєстратор з g сенсором або відеореєстратор з датчиком удару

  1. Для чого він потрібен?
  2. питання ціни

Сучасний відеореєстратор, як вобщем то і більшість нашої електроніки, може мати безліч додаткових функцій Сучасний відеореєстратор, як вобщем то і більшість нашої електроніки, може мати безліч додаткових функцій.

Таких функцій величезна кількість - відеореєстратори можуть визначати ваше місце розташування, виявляти рух в кадрі, розпізнавати по своїй чи смузі ви рухаєтеся, дотримуєтеся дистанцію ... Але нас сьогодні цікавить така опція як G-сенсор, який так само називається акселерометром або датчиком удару.

Для чого він потрібен?

G-сенсор в відеореєстраторові - річ безсумнівно корисна. Звичайно, цей сенсор не буде потрібний вам постійно (по крайней мере краще б було так), але він стане в нагоді в найважливіший і небезпечний момент - в разі аварії.

Принцип роботи акселерометра досить простий - він реагує на удари, закручування, перевороти та інші нетипові для автомобіля переміщення. І коли щось подібне відбувається акселерометр активує особливий захищений режим запису. Всі файли, які записуються і зберігаються в цьому режимі використовують спеціальний формат, який виключає випадкове стирання, наприклад в процесі використання «циклічного» режиму зйомки.

питання ціни

Ціна відеореєстратора з датчиком удару   може дуже сильно відрізнятися Ціна відеореєстратора з датчиком удару може дуже сильно відрізнятися. Адже це хоч і корисна опція, але далеко не критична і визначальна. Апарати оснащені (або не оснащені) G сенсором можуть відноситься до абсолютно різних класів і цінових категорій.

Однак купити відеореєстратор з датчиком удару безсумнівно варто, адже можливо саме наявність G-сенсора дозволить вам зберегти цінні докази. Повірте, в разі серйозної аварії у вас з'являться більш термінові справи ніж зберігати запис з відеореєстратора, навіть не дивлячись на те як це важливо.

Втім, водії придумали для акселерометра більш мирний і невинне застосування. Якщо ви побачили щось цікаве на дорозі, а часу згадувати де знаходиться кнопка екстреної записи і натискати її немає - можна просто клацнути по корпусу відеореєстратора! Акселерометр зреагує на це як на зіткнення і збереже поточний ролик в тому самому захищеному режимі, який не дозволить йому випадково загубитися або стертися!

До речі, має сенс після покупки правильно налаштувати акселерометр, кілька знизити його чутливість. Або, враховуючи стан наших доріг, незабаром вся карта пам'яті відеореєстратора буде забита відео про «зіткненнях» з ямами і купиною.

Зателефонуйте нам за телефонами 8 (495) 648-67-59 та 8 (800) 333-48-59, і ми зробимо все щоб вирішити ваші проблеми і відповісти на всі питання, що стосуються наших товарів і магазину Зателефонуйте нам за телефонами 8 (495) 648-67-59 та 8 (800) 333-48-59, і ми зробимо все щоб вирішити ваші проблеми і відповісти на всі питання, що стосуються наших товарів і магазину. З нами ви будете точно знати - ви робите вигідну покупку, адже ми запропонуємо вам саме те що вам потрібно, за найнижчою ціною!
В Navigator-shop продається тільки сертифікована техніка з безкоштовною доставкою!

Для чого він потрібен?
Для чого він потрібен?

Новости