Відеореєстратор якої фірми краще купити? Відгуки

Однозначної відповіді на питання, відеореєстратор якої фірми краще, немає. Однак, серед безлічі параметрів, за якими автомобілісти вибирають відеорегістрірующее пристрій, назва компанії-виробника займає важливе місце. Саме назва фірми визначає ту ступінь довіри, яку автовласник відчуває до приобретаемому пристрою, його якості і надійності.

Кількість компаній, які виробляють автомобільні відеореєстратори, велике і виділити безумовного лідера неможливо. Тим більше, що в різних цінових діапазонах різні бренди займають перші позиції за популярністю у покупців.

Відеореєстратори Mio MiVue

Серед бюджетних моделей автомобільних відеорегістрірующіх пристроїв бренд Mio MiVue є одним з лідерів. Такі моделі, як Mio MiVue 538 або Mio MiVue 528 цілком можуть скласти конкуренцію і більш дорогим пристроям. Використання сучасних високоякісних комплектуючих (процесора, матриці об'єктива, оптики) дозволило добитися відмінної відеозйомки в будь-яких умовах.

наявність модуля GPS і функція SpeedCam значно збільшують можливості гаджетів. Традиційним для корейських відеорегістрірующіх пристроїв є відмінна якість збірки і надійність в роботі.

Традиційним для корейських відеорегістрірующіх пристроїв є відмінна якість збірки і надійність в роботі

відеореєстратори Texet

Дані відеореєстратори широко поширені тільки на території РФ, але це не є свідченням їх низького рівня. Навпаки, в бюджетному сегменті пристрої Texet виглядають краще багатьох інших аналогічних приладів.

Наприклад, Texet DVR-5GS володіє розширеним функціоналом, можливістю якісної зйомки не тільки в денних, але і в нічних умовах. Наявність вбудованої пам'яті забезпечує швидке копіювання потрібних відеофайлів. Продумана ергономіка і зручність в управлінні також є перевагами бренду Texet.

До послуг автомобілістів в Російській Федерації є розвинена мережа сервісних центрів, які обслуговують відеореєстратори даної марки.

відеореєстратори StreetStorm

Цей бренд представляє найдоступніші за ціною пристрою, що забезпечують високоякісну зйомку і мають розширеного додатковий функціонал. Технічні характеристики відеореєстраторів StreetStorm (дозвіл відео FullHD, а у деяких пристроїв і SuperHD, великі кути огляду без спотворень по краях), дозволяють отримувати практично ідеальну картинку з можливістю її найменшої деталізації.

Технічні характеристики відеореєстраторів StreetStorm (дозвіл відео FullHD, а у деяких пристроїв і SuperHD, великі кути огляду без спотворень по краях), дозволяють отримувати практично ідеальну картинку з можливістю її найменшої деталізації

Якісна збірка, невеликі розміри, зручність в обігу - все це в повній мірі відноситься до відерегістраторам StreetStorm.

відеореєстратори Datakam

Пристрої під цією маркою широко відомі і популярні не тільки на території РФ, а й за її межами. Відеореєстратори Datakam відносяться до цінового сегменту преміум. Відповідає цьому і рівень наданих можливостей. Якість відео, що знімається (незалежно від часу доби і освітлення) є відмінним. Цьому сприяє використання професійних комплектуючих і застосування найсучасніших технологій.

Цьому сприяє використання професійних комплектуючих і застосування найсучасніших технологій

Відеорегістрірующіе пристрою під брендом Datakam характеризуються великою кількістю налаштувань, що дозволяє не тільки полегшити управління, а й встановити певні характеристики знімається відео.

відеореєстратори BlackVue

Одні з лідерів класу преміум - відеореєстратори BlackVue. У цих пристроях реалізується функція бездротової передачі відео на мобільні пристрої за допомогою технології Wi-Fi. Відсутність екрану дозволило розробникам компанії забезпечити мінімальні габарити приладів і зручне їх розміщення на лобовому склі автомобіля.

Відсутність екрану дозволило розробникам компанії забезпечити мінімальні габарити приладів і зручне їх розміщення на лобовому склі автомобіля

Якість відео, що знімається близько до того, що забезпечують професійні відеорегістрірующіе пристрою. Зміна багатьох параметрів роботи в залежності від зміни зовнішніх умов відбувається в автоматичному режимі.

Звичайно, кількість компаній, які виробляють якісні відеорегістрірующіе пристрої для автомобілів, набагато ширше. У будь-якому ціновому діапазоні автолюбителі мають можливість вибору серед кількох схожих за своїми характеристиками пристроїв від різних виробників.

Новости