Види і типи нижньої білизни бюстгальтерів.

  1. Вибір ліфчика: простий алгоритм
  2. Коригуємо фігуру делікатно і дбайливо

З моменту появи першого жіночого ліфчика і до теперішнього часу пройшло не так багато часу - трохи більше століття. Але за цей час творці жіночої нижньої білизни придумали самі різні види бюстгальтерів. Вони призначені для різного типу жіночої фігури, а також будь-яких нарядів. Давайте розберемося в усьому розмаїтті моделей, щоб вам було простіше вибрати ідеальний варіант.

Вибір ліфчика: простий алгоритм

Щоб вам було легше купити бюстгальтери оптом , Ми пропонуємо простий алгоритм дій, з якими ви швидко підберете необхідні предмети гардероба. В першу чергу варто визначитися з метою, яку ви перед собою ставите, купуючи ліфчик. Якщо це одяг на кожен день, тоді ваш погляд варто направити на комфортні бавовняні моделі, які делікатно підтримують груди.

Коли ви вибираєте види нижньої білизни для романтичного побачення, тоді можна доглядати одяг більш відверту з красивою матерії, яка буде облягати тіло, виділяючи всі жіночі принади. Є ліфчики, здатні збільшити бюст на один-два розміри. Можна купити бюстгальтери, які прибирають зайвий обсяг.

Визначившись з першим пунктом, переходимо до конкретного вибору моделі. Наприклад, класична модель стане ідеальним варіантом для щоденного використання. У ній чашечки закривають практично повністю молочні залози, забезпечуючи м'яку і дбайливу підтримку бюста.

Якщо ж ви підшукуєте предмети інтимного гардеробу для сукні з відкритими плечима, тоді зверніть увагу на такі типи бюстгальтерів, як балконет, брасьер або анжелика. У першому чашечки у верхній частині складають практично горизонтальну лінію, тому груди максимально відкрита, а ви зможете надіти в ньому річний топ або відвертий наряд.

У моделі під назвою брасьер чашечки надають грудей спокусливі обриси, притискаючи молочні залози з боків. Така білизна ледь прикриває груди, тому з ним чудово буде виглядати глибоке декольте. Анжеліка ефективно підтримує знизу бюст дуже ефективно, а зверху він максимально відкритий. Це рішення для сміливих жінок з бюстом невеликого або середнього розміру. Якщо в бюстгальтері передбачені відстібаються бретельки, тоді його можна також надягати під відкриті, але не декольтовані вбрання.

Коригуємо фігуру делікатно і дбайливо

Окремо варто обговорити види бюстгальтерів, які призначені для корекції фігури. Наприклад, жінкам зі скромним погруддям в цьому плані справжньою знахідкою стане ліфчик з пуш ап ефектом. За рахунок свого особливого крою і вкладишів-подушечок він піднімає молочні залози, висуваючи їх вперед.

Якщо ж ви шукаєте види нижньої білизни, з якими ваша пишні груди буде виглядати скромніше і витонченіше, тоді зверніть увагу на Мінімайзер. У цьому бюстгальтері передбачено особливий крій і широкі м'які бретелі, за рахунок чого візуально бюст виглядає менше на один-півтора розміру. Приємно, що в шкарпетці такі ліфчики дуже дбайливо підтримують груди.

Окремо варто розглянути спеціальні типи бюстгальтерів для майбутніх і годуючих мам. Їх шиють з натуральних тканин, нерідко використовуючи безшовну технологію. В такій білизні не використовують кісточки, щоб вони не пригнічували молочні залози. У ліфчику для годування зазвичай передбачають можливість відстебнути верхню частину чашечки.

Виробники розробляють особливу білизну і для спортсменок. Адже під час активного фізичного навантаження бюст потребує ефективної підтримки. Такі ліфчики відрізняються тим, що в них немає кісточок, а підтримують груди вони за рахунок спеціальних еластичних вставок.

Такі ліфчики відрізняються тим, що в них немає кісточок, а підтримують груди вони за рахунок спеціальних еластичних вставок

Новости