Відстеження поштових відправлень, посилок і листів

  1. Відстеження China Post Registered Airmail російською мовою
  2. Відстеження посилок SF-Express і SF eParcel на-російській
  3. Як відстежити посилку ePacket
  4. Відстеження YANWEN російською мовою
  5. Відстеження POS Malaysia
  6. Як відстежити посилку з Аліекспресс в Росії
  7. PickPoint відстежити посилку

Використовуючи свій досвід у відстеженні відправлень по безлічі поштових та логістичних компаній, ми написали докладні керівництва для відстеження посилок відправлених в Росію, Україну, Білорусь і Казахстан з Китаю, Сінгапуру, Гонконгу, Малайзії, Європи.

Відстеження China Post Registered Airmail російською мовою

Використовуючи свій досвід у відстеженні відправлень по безлічі поштових та логістичних компаній, ми написали докладні керівництва для відстеження посилок відправлених в Росію, Україну, Білорусь і Казахстан з Китаю, Сінгапуру, Гонконгу, Малайзії, Європи

Щоб відстежити Чину Пост Регістеред Аїр Майл, наш сервіс перевіряє сайти чину Пост , Cainiao , YunExpress , SFC , а також Wish Post для замовлень з магазину Wish і багато інших, все для того що б мали найбільш повне уявлення про те де знаходиться ваша посилка.

За допомогою нашого сервісу відстеження Чину Пост Регістеред Аїр Майл працює швидко і надійно, якщо ваша посилка дійсно була відправлена, будьте впевнені, ми знайдемо її і покажемо де вона знаходиться, а також приблизні терміни доставки.

Відстеження посилок SF-Express і SF eParcel на-російській

З мого досвіду, велика частина посилок (90-95%) SF-Express в Росію відслідковуються тільки до надходження на територію Росії. Далі вони передаються Пошті Росії, де їм присвоюється новий міжнародний код відстеження, який відомий тільки SF-Express, і який більше ніде не показується. На цьому відстеження зупиняється, і потрібно чекати приходу сповіщення з Пошти, щоб по ньому отримати посилку в вашому відділенні Пошти Росії. Однак для посилок SF eParcel присвоюється новий трек-номер в міжнародному форматі, за яким відстеження можливо до вручення. Далі ...

Як відстежити посилку ePacket

Як відстежити посилку ePacket

Багато з покупців на сайтах Аліекспрес, Joom, Gearbest після оплати, і отримання номера відстеження, стикалися з незрозумілих «ePacket» зазначеною як способу доставки їх товару. Насправді, ePacket один з найбільш ефективних і доступних методів доставки покупок з інтернет-магазинів і майданчиків Китаю. Читайте далі , Щоб дізнатися як відстежити посилку «ePacket» російською мовою, і які сервіси вам в цьому допоможуть.

Відстеження YANWEN російською мовою

Відстеження YANWEN російською мовою

Yanwen Economic Air Mail - недорогий варіант доставки дрібних пакетів компанією Yanwen. Для доставки посилок зазвичай використовується повітряний транспорт, кожній посилці присвоюється номер відстеження, який можна відстежувати на сайті Yanwen, де статуси відстеження найчастіше англійською та китайською мовами. Yanwen Economic Air Mail відстежується тільки до експорту з Китаю або до прибуття в Росію або країну СНД. Після цього відстеження зупиняється, так як посилка передається місцевої поштової служби де посилці привласнюють новий трек-номер ...

Відстеження POS Malaysia

Відстеження POS Malaysia

Сама остання інформація доступна як на офіційному сайті Пошти Малайзії. У той час як сайт Пошти Малайзії показує інформацію тільки англійською мовою, на нашому сайті ви зможете відслідковувати посилки POS Malaysia російською мовою. До того ж, якщо номер відправлення міжнародний (схожий на RQ133868879MY), то значить ваше відправлення доставляється спільно з Поштою Росії (або інший державної поштовою службою) і за допомогою сервісу Посилки ви зможете дізнатися статуси відстеження відразу з Пошти Росії і Пошти Малайзії. Зверніть увагу що доступ до офіційного сайту Пошти Малайзії заблокований для відвідувачів з Росії, тому скористайтеся нашим сервісом для відстеження .

Як відстежити посилку з Аліекспресс в Росії

Як відстежити посилку з Аліекспресс в Росії

АліЕкспресс найпопулярніший інтернет-магазин і має добре налагоджену систему відстеження посилок, однак навіть їх система не завжди показує повні дані, іноді показиает інформацію тільки англійською або китайською мовами. Що належала AliExpress логістична платформа Cainiao дозволяє відстежувати більшу частину посилок відправлених з AliExpress. Наш сервіс використовує Cainiao разом зі 198 додатковими поштовими службами для відстеження ваших посилок. Читайте далі , Щоб дізнатися як відстежити посилки відправлені з AliExpress російською мовою.

PickPoint відстежити посилку

PickPoint відстежити посилку

Відстежуйте відправлення з доставкою в почтамати PickPoint з популярних магазинів таких як AVON, Рів Гош, Tmall, iHerb, WildBerries, myToys.ru, Adidas, Reebok, Mary Kay, MANGO, Oriflame і інші. ПікПоінт відстеження повернення також працює при введенні номера відправлення PickPoint.

Новости