Віртуальна карта Visa і MasterCard від Ощадбанку Росії

  1. Перші кроки для відкриття карти
  2. Вибираємо пластикову карту
  3. Зареєструватися в «Сбербанк Онлайн»
  4. Віртуальна карта Ощадбанку
  5. Оформлення віртуальної карти
  6. Безпека і надійність Інтернет-платежів

Не знаєте, яку карту вибрати для здійснення Інтернет-покупок або перекладів? Відкрийте віртуальну карту Ощадбанку Росії. Зручна система авторизації, захист паролем і кодом, цілодобова доступність, непотрібність інкасації свідчать на користь онлайн платежів. Інструментом блискавичних угод є віртуальна карта.

Перші кроки для відкриття карти

Перший крок - попереднє оформлення платіжної картки

Володарям паспорта громадянина Росії і потенційним клієнтам Ощадбанку Росії пропонується зручний інструмент з ознайомлення з пропозиціями банку - Інтернет-сайт. Якщо ви хочете відкрити віртуальну карту, для початку потрібно стати клієнтом банку і оформити реальну (дебетову) карту.

В першу чергу необхідно зайти на офіційний сайт Ощадбанку www.sberbank.ru

Незалежно від способу спілкування з банком (здійснюючи візит або за допомогою Інтернету) необхідно вибрати відділення Ощадбанку , В якому ви будете укладати договір, і отримувати «реальний пластик». Щоб знайти найближчий або найбільш зручний офіс, потрібно з головної сторінки «пройти» до переліку відділень.

Програмісти Ощадбанку не полінувалися завантажити географічні карти, за якими ви зможете віртуально подорожувати від будинку до будь-якого банку.

Вибираємо пластикову карту

Дебетові карти можуть мати фізичний носій або існувати віртуально. Реальну карту ви замовляєте в банку, чекаючи її виготовлення. На сторінці, де перераховані відділення банків, є інформація про офіси. Тут же номера телефонів, за якими зручно дзвонити і дізнаватися про готовність «пластика». Приблизний час виготовлення реальної платіжної картки - 10 днів (2 тижні).

Віртуальну карту матеріалізувати не потрібно. Її необхідно вибрати і замовити, але тільки після того, як буде оформлена реальна.

Щоб ознайомитися з усіма картами Ощадбанку зверніть увагу на таблицю «Все продукти і послуги» внизу головної сторінки сайту і перелік «Банківські картки».

думка експерта

Анастасія Яковлєва

Банківський кредитний експерт

Подати заявку

Прямо зараз ви можете безкоштовно подати заявку на позику, кредит або карту відразу в кілька банків. Попередньо дізнатися умови і розрахувати переплату на калькуляторі. Хочете спробувати?

Припустимо, ви вибрали для себе «Універсальні дебетові карти», «Електронні картки Visa і MasterCard» і, оформивши договір банківського обслуговування і рахунок, стали повноправним клієнтом банку.

Коли реальна карта виявиться в ваших руках, її необхідно підключити, а також підключитися до дистанційних сервісів « мобільний банк »І« Сбербанк онлайн ». Обидві послуги важливі для роботи з реальними і віртуальними картами.

Зареєструватися в «Сбербанк Онлайн»

Мрія будь-якого зайнятого сучасника - зручно, швидко і, не виходячи з офісу або квартири, управляти рахунками, відкритими в Ощадбанку. Якщо у вас вже є якась карта Ощадбанку (в т.ч. зарплатна, пенсійна), термін дії якої не закінчився, але ви ще жодного разу не користувалися системою «Сбербанк Онлайн», то, зайшовши на офіційний сайт, необхідно в ній зареєструватися ( «Кнопка в правому верхньому куті»).

Після реєстрації ви станете власником особистого Інтернет-кабінету. Це сторінка, на якій буде відображатися стан всіх ваших рахунків: залишок, операції по картах, і на якій ви будете керувати рухом коштів між своїми рахунками, наприклад з зарплатою картки на віртуальну. При вході в «Сбербанк Онлайн» на вказаний в договорі телефонний номер будуть приходити СМС.

Онлайн-кабінет - один із засобів для оформлення заявки на віртуальну карту. Віртуальна карта, це не та, яку ви можете тримати в руках. Вона віртуальна в прямому сенсі. Її пластикового аналога не існує.

Після процедури оформлення в особистому кабінеті відсутні номери рахунків (по 16 цифр). Для здійснення операцій знадобляться коди CVV2 або CVC2, а також коди безпеки , Що надходять за допомогою СМС на вказаний при реєстрації телефонний номер.

В Ощадбанку Росія існує спец-послуга «Мобільний банк». Клієнти підключаються до неї через термінали, банкомати, у відділеннях Ощадбанку або по дзвінку в Контакт-Центр. Постійний пароль і ідентифікатор користувача можна отримувати за допомогою банкомату (чека) і за допомогою слова «Пароль», відправленого по СМС в банк. Всі перерахування здійснюються за разовим паролем.

Віртуальна карта Ощадбанку

Коли ви вже уклали договір з ВАТ «Сбербанк России», володієте основною дебетовою карткою і точно знаєте, що віртуальна карта - це те, що вам потрібно, заходите на головну сторінку сайту. Пройдіть курсором по шляху «Вибрати карту», ​​«Дебетові карти», «Універсальні дебетові карти», «Віртуальні карти».

Перед нами відкривається пропозицію - карти VISA і MasterCard. На відміну від власників інших електронних карт, власник віртуальних рахунків може відкривати тільки 1 карту VISA і 1 карту MasterCard. Їх зручно використовувати для покупок в Інтернет-мережі, переказу коштів з картки на картку і поповнювати через пристрої самообслуговування. Валюта віртуальних карт - рублі.

Призначення віртуальної карти - платити тільки в Інтернеті

Незалежно від того, давно або тільки що ви стали клієнтом Ощадбанку, у вас є право оформити віртуальну карту. У розділі «Вибрати карту», ​​«Дебетові карти» є ще одне, свого роду, попередження. Якщо в таблиці зліва вибрати прапорець «Платити тільки в Інтернеті» відбудеться миттєвий автоматичний перехід до короткого опису віртуальних карт.

Ще раз нагадуємо: не дивлячись на те, що картки зображені на малюнку у вигляді прямокутних пластикових пластин, насправді, вони існують лише як номери рахунків в вашому особистому кабінеті і будуть використовуватися виключно в онлайн операціях.

Оформлення віртуальної карти

На вкладці «Тарифи і оформлення» вказано номер телефону 8-800-200-37-47, за яким можна дізнатися все про оформлення та здійснити його.

Як і раніше популярним способом відкрити віртуальний рахунок є відвідування банківської установи і безпосереднє оформлення договору через менеджера.

Найлегший шлях стати власником віртуальної карти - «попрацювати» у власному онлайн кабінеті. Заходьте в «Сбербанк Онлайн», вибирайте «Платежі та перекази», «Операції по вкладах», «Оформити заявку на віртуальну карту».

Заявка повинна бути заповнена відповідно до вимог Ощадбанку. На її базі буде створено Інтернет-карта, яка дійсна 3 роки. По закінченню терміну перевипуск карти відбудеться автоматично, а нові коди надійдуть по СМС.

Ідентифікаторами віртуальної карти служить 16-ти значний код. Всі операції здійснюються за допомогою кодів CVV2 і CVC2 і зареєстрованого мобільного телефону.

Безпека і надійність Інтернет-платежів

Оплачувати покупки в Інтернеті, використовуючи онлайн-сервіси надійних банків, безпечно. Всі операції підлягають СМС-підтвердження банком і ініціюються введенням надісланого системою коду. Задіяні ваша власна рука і особистий телефонний номер.

Опитування: чи задоволені Ви якістю послуг, що надаються Ощадбанком в цілому?

Та ні

Завдяки віртуальній карті Ощадбанку ви отримуєте можливість вивести гроші з електронного гаманця WebMoney. Карта співпрацює з сервісом PayPal, Яндекс-гроші тощо. При бажанні перевести рублі з Ощадбанку, наприклад, в валюту Payeer, легко скористатися одним з Інтернет-обмінниках.

Ви можете поповнювати карту через платіжні термінали, а при бажанні заблокувати - вивести залишок на основну дебетову карту (обнулити). Витрати лімітовані в розмірі 300 000 руб / сут.

Зверніть увагу, що номер тієї карти, з якої здійснюються платежі, ніде не «засвічується». Ви не вводьте жодні реквізити, а лише вибираєте потрібну картку. Обслуговування 1 віртуальної карти коштує 60 руб в рік. Ця сума зніметься з карти на наступний день після її «народження».

Всі розрахунки за допомогою віртуальної карти надійні. Її не можна втратити. Відомості про неї ніде не розголошуються. Бажаємо успіху в освоєнні віртуального банківського простору.

Хочете спробувати?
Опитування: чи задоволені Ви якістю послуг, що надаються Ощадбанком в цілому?

Новости