Виставка Design Living Tendency

  1. Шановні панове!
  2. Design Living Tendency 2013 це ......

Шановні панове!

Компанія «Магнифлекс», офіційний представник італійської фабрики «MAGNIFLEX» в Україні, запрошує Вас відвідати стенд нашої Компанії на Київському Міжнародному меблевій виставці - Design Living Tendency 2013, яка пройде з 2 по 5 жовтня 2013р. в ВЦ КИЇВЕКСПОПЛАЗА за адресою: м.Київ, вул.Салютна, 2б).
«Design Living Tendency 2013» представить основні тренди сучасного дизайну інтер'єру та презентує вишукану м'які та корпусні меблі від італійських, білоруських, литовських та інших світових виробників, затишні кабінети і кухні, сучасні килими та підлогові покриття, освітлення і головні тенденції світового дизайну, нові колекції текстилю та текстильної продукції, предмети для декору вікон, текстильні матеріали, настінний декор, вишуканий посуд і предмети дрібного декору.
Відвідувачі «Design Living Tendency 2013» мають можливість взяти участь в спеціальних заходах виставки: презентаціях, конкурсах, ворк-шопах, майстер-класах європейських і українських дизайнерів і т.д. Стенд «MAGNIFLEX» буде розташований в павільйоні №1, вхід A ( схема павільйону №1 ). Час роботи виставки: 2 по 5 жовтня з 10-00 до 18-00.
Ми висловлюємо Вам свою повагу, і дякуємо за відвідування стенду італійської фабрики «MAGNIFLEX», офіційним представником якої, є наша Компанія.

Ми висловлюємо Вам свою повагу, і дякуємо за відвідування стенду італійської фабрики «MAGNIFLEX», офіційним представником якої, є наша Компанія

Design Living Tendency 2013 це ......

Найбільший щорічний подія меблевої та інтер'єрної життя України, яке не має аналогів і об'єднує всі напрямки та стилі меблів, освітлення та інтер'єру. Тільки нові колекції, світові бренди, прямі іноземні учасники і унікальні бізнес-відвідувачі.

Виграшний формат, який об'єднує провідних гравців меблевого ринку. Іноземні виробники використовують Форум як основний інструмент для розвитку свого бізнесу в Україні, розширення ділових контактів, а український виробник за допомогою Design Living Tendency 2013 збільшує експорт своєї продукції. Успіх 2012 року підтверджує ексклюзивна презентація для українського ринку нових колекцій 110 італійськими фабриками, а також національні експозиції Італії, Румунії, Туреччини, Німеччини, провідних компаній з Росії, Білорусії, Польщі, Естонії та Азербайджану.

БАЙЄРСЬКА програма - організація індивідуальних бізнес-турів для топ-баєрів з країн СНД і ближнього зарубіжжя з метою розширення ринків збуту. Design Living Tendency 2013 привернув величезний інтерес меблевих байеров, дизайнерів і архітекторів, власників ресторанного і готельного бізнесу з Грузії, Болгарії, Казахстану, Румунії, Молдови, а також Південних регіонів РФ.

Насичена програма заходів, яка залучає творчих людей і найсильніших гравців ринку в процес створення нових трендів в дизайні інтер'єрного простору, включає в себе майстер-класи всесвітньо відомих дизайнерів, конкурси, презентації, семінари.

Ukrainian Design Days - Всеукраїнське подія об'єднує вневиставочние проекти Design Living Tendency 2013, активно інтегруються в міське середовище.

Дизайн в деталях - дрібний інноваційний компонент може змінити зовнішній вигляд готового виробу його характеристики і якості. Тому на виставці МТКТ Innovation особливу увагу приділено деталям і компонентів, які використовуються в меблевому виробництві і облаштуванні інтер'єру. Досконалість дизайну криється в деталях, які надають індивідуальність, завершеність і гармонійність будь-якого продукту.

Матеріали і напівфабрикати. Йдучи в ногу з часом, а іноді і випереджаючи його учасники MTKT Innovation предcтавляют ультрасучасні матеріали з унікальними властивостями поряд зі звичними натуральними матеріалами такими як дерево і шпон екзотичних порід, природний камінь, скло та ін. Це дозволяє виробникам меблів, дизайнерам і архітекторам мати невичерпне джерело ідей і можливостей, втілювати в життя найсміливіші ідеї та створювати інтер'єр майбутнього вже сьогодні.

Місце зустрічі професіоналів. Три головні складові: «Фахівці», «Продукт», «Спілкування», - визначають високу ефективність виставки MTKT Innovation як для відвідувачів, так і для її учасників. MTKT Innovation - місце зустрічі лідерів галузі, людей які приймають рішення, що дозволяє укладати великі, вигідні контракти прямо під час виставки.

Innovation Premiere - подія, розсуваються горизонти звичних уявлень про меблевих компонентах і напівфабрикатах. Це передовий маркетинговий інструмент стимулювання продажів, який показав свою ефективність протягом декількох років. Innovation Premiere презентує виробникам меблів, дизайнерам і архітекторам інноваційні матеріали технології та системи. У 2010 році провідні закордонні та українські компанії представили масу інноваційних рішень для створення меблів і облаштування інтер'єру. З яких 10 кращих отримали спеціальні нагороди. Сьогодні ці інноваційні рішення активно використовуються операторами меблевого ринку.

Меблеві технології - Фурніквіп. На сьогодні запорука успіху будь-якого виду меблів - це передовий дизайн, сучасні матеріали і довговічність. Сучасне обладнання для меблевої промисловості, що дозволяє домагатися досконалості вироблених виробів бездоганної якості і довговічності зараз найбільш затребуване на ринку України. Виставка Furn`Equip акумулює компанії з інноваційними рішеннями, технологічними новинками, сучасним обладнанням і нестандартними рішеннями, які роблять виробництво меблів легким і економічно виправданим.

Новости