Вправа для стегон і сідниць від Аніти Луценко

Фітнес тренер і молода мама Аніта Луценко поділилася простим і перевіреним вправою, яке допоможе підтягнути живіт, зміцнити м'язи на стегнах і позбутися від неприємних «вушок». Фітнес тренер і молода мама Аніта Луценко поділилася простим і перевіреним вправою, яке допоможе підтягнути живіт, зміцнити м'язи на стегнах і позбутися від неприємних «вушок»

instagram @anitasporty

Швидко привести себе в порядок до Нового рік завдання не з легких. Проте, спробувати варто, та й просто почати регулярні заняття - тільки на користь. Навіть якщо не встигнете домогтися потрібного результату за два тижні, то в перспективі точно все вийде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно худнути після пологів: поради Аніти Луценко

anitasporty Вправа для зміцнення ніг, стегон і живота. Важливо не завалюватися назад і тримати живіт весь час підтягнутим! Коліном тягнемося в стелю!
15 на праву і 15 на ліву сторону! 2-3 підходи?

У коментарях, як зазвичай у Аніти в Інстаграме, безліч коментарів вдячних передплатниць і чимало питань, на деякі вона навіть іноді відповідає: «? Ідеальне виконання) Аніта, а скажіть будь ласка, а якщо ікри ніг дуже перекачані що робити?», «Обожнюю Вас ! Спасибі вам велике за вправи. Всі вправи, які ви робите, здаються простими і легкими. Але коли я виконую їх в залі, я схожа на бегемота ?? »,« Аніта, на вашу ногу можна дивитися вічно ??? дуже заворожує !!! »

Аніта не тільки активно сама займається спортом, вона готова ділитися своїм досвідом і знаннями, в тому числі - абсолютно безкоштовно, викладаючи в Інстаграм відео, на яких демонструє виконання вправ. Так раніше вона радила, як правильно виконувати саме, мабуть, популярна вправа для преса «ножиці», щоб в результаті не боліла спина.


anitasporty Для любителів опускати обидві ноги вниз до підлоги і назад вгору, щоб накачати прес !!! І у вас болить спина? ?? не робіть цього!!! Ніколи! Альтернатива)) Ножиці 20 разів 3 підходи (обов'язково притискати поперек до підлоги і не відривати ні на секунду!)

Виявилося, Аніта, як зазвичай, права і передплатниці її Інстаграма подякували за таку просту і грамотну підказку: «Якраз сьогодні робила - опускала ноги сто раз. Рада в руку ?. Спасибі вам велике! Як завжди найпотрібніші поради від Вас »,« Аніта шкірного разу розріває и надихає на Тренування. Обожнюю ее за це »,« Спасибі за «спину». Дійсно хворіла, коли опускала і піднімала обидві ноги. А з таким вправою ... ??? »

Нагадаємо, Аніта Луценко - найвідоміший фітнес-тренер і в минулому популярна ведуча шоу «Завжені та щасливі» на СТБ зовсім недавно вперше стала мамою - 7 червня вона народила прекрасну дівчинку, яку назвали незвичайним і красивим ім'ям Мія. Маленьку Аніта годує грудьми, і це не заважає їй вести активне життя і займатися спортом. Хоч за час вагітності спортсменка набрала зайвого - зі слів Аніти, її вага збільшилася на 21 кілограм, та й під час пологів сталося ускладнення і довелося застосувати кесарів розтин, молода мама дуже швидко відновила свою колишню форму, а зараз виглядає навіть краще, ніж до вагітності .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Аніта Луценко показала фігуру після пологів
Аніта Луценко розповіла, як позбутися від розтяжок і зберегти форму грудей після пологів

Журнал «Моя дитина» збирає кращих фахівців по вагітності, пологів та догляду за новонародженим, щоб ви отримали відповіді на всі питання, які вас хвилюють і, нарешті, перестали хвилюватися. Крихітці дуже допоможуть ваші знання, а також впевненість батьків в тому, що все буде добре.

Крихітці дуже допоможуть ваші знання, а також впевненість батьків в тому, що все буде добре

Тамара Жаловская - організатор «Сімейного клубу» і Центру активної вагітності та гармонійного розвитку дитини MomBook .

На нашій зустрічі Тамара допоможе майбутнім мамам і татам візуалізувати пологи. Ви дізнаєтеся, як проходить кожен етап, що відчуває мама і навіть малюк! Навіщо? Щоб допомогти малюкові і собі з усім впоратися і не забути про те, що пологи - це День народження! А ще Тамара розповість, як вибрати пологовий будинок, який вам підходить і зробить екскурс по київських пологових будинків.

Тамара Жаловская готує вагітних до пологів, проводить заняття в басейні, навчає всьому-всьому, що потрібно матусям, а потім ще допомагає розвивати малюків. Можливо, познайомившись з нашим спікером, ви знайдете собі натхненника, тренера, друга і помічника у вихованні на довгі роки!

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Підходи?
Ідеальне виконання) Аніта, а скажіть будь ласка, а якщо ікри ніг дуже перекачані що робити?
Але коли я виконую їх в залі, я схожа на бегемота ?
»,« Аніта, на вашу ногу можна дивитися вічно ?
І у вас болить спина?
Рада в руку ?
Навіщо?

Новости