Введення в експлуатацію «Лахта-центру» з'їхав на осінь 2018 року, переїзд «Газпрому» - на 2019 рік

Раніше топ-менеджери МФК «Лахта-центр» заявляли, що влітку щосили йтимуть оздоблювальні роботи

Введення в експлуатацію комплексу «Лахта-центр» намічений на осінь 2018 року Введення в експлуатацію комплексу «Лахта-центр» намічений на осінь 2018 року. Про це в інтерв'ю порталу «АСН-Інфо» заявив головний інженер «Лахта Центру» Сергій Нікіфоров.

«При цьому треба розуміти, що мова йде саме про завершення будівельно-монтажних робіт і введення в експлуатацію. Тобто будівля буде побудовано і знайде свій завершений вигляд, але облаштування внутрішніх просторів ще триватиме », - уточнив фахівець і окремо відзначив, що переїзд в багатофункціональний комплекс структур« Газпрому »та інших орендарів відбудеться не раніше 2019 року.

Раніше ці про такі ж терміни говорив голова правління ПАТ «Газпром нафта», голова ради директорів АТ «МФК Лахта Центр» Олександр Дюков: «Ми спочатку ставили перед командою проекту завдання по установці шпиля будівлі до початку 2018 року. Як бачите, все йде за планом, до кінця 2018 роки ми завершимо будівельні роботи ».

Відзначимо, що позначені зараз терміни сильно різняться з тими, які вказувалися топ-менеджментом МФК «Лахта-центр» раніше. Так, директор з будівництва комплексу Олена Морозова в інтерв'ю порталу Ok-inform.ru заявляла, що у немає ніяких сумнівів в тому, що вежа буде добудована в березні 2018 року, а відвідати офіс у городян вийде до осені 2018 року.

Ці ж терміни в кінці жовтня 2017 року кулуарах Петербурзького інвестиційного форуму підтверджував і виконавчий директор проекту Олександр Бобков. За його словами, до березня у всіх структур газового монополіста буде проект обробки власних приміщень - в стадії робочої документації. А реально обробка приміщень почнеться до кінця літа 2018 року.

Новости