Western Digital об'єднує лінійки накопичувачів WD Green і WD Blue

Компанія WD, підрозділ Western Digital об'єднує лінійки жорстких дисків WD Green і WD Blue

Компанія WD, підрозділ Western Digital об'єднує лінійки жорстких дисків WD Green і WD Blue. Тепер WD Blue стане єдиним сімейством накопичувачів для неспеціалізованих ПК, що має суттєво полегшити вибір користувачам.

Все відвантажені на цей момент диски WD Green залишаться доступними до закінчення їх терміну експлуатації, а нові моделі будуть випускатися вже під маркою WD Blue. Пристрої лінійки WD Black і раніше будуть позиціонуватися як накопичувачі для ігрових ПК, робочих станцій і потужних систем для роботи з графікою і відео.

Кольорове маркування WD допомагає користувачам вибирати пристрої, які найкраще підходять для їх завдань. Крім вищезгаданих лінійок, компанія випускає накопичувачі WD Red для мережевих сховищ (NAS) і WD Purple для систем відеоспостереження. Жорсткі диски для центрів обробки даних можна легко відрізнити по золотій маркування.

«Система колірної диференціації жорстких дисків дуже зручна. Користувачеві досить визначитися з тим, що саме він хоче зібрати: звичайний робочий ПК, ігрову систему або мережеве сховище, - і потім просто вибрати накопичувач потрібного кольору, - коментує Стефан Мандль, директор з продажу в Європі, Росії і країнах СНД. - І якщо раніше для домашніх і звичайних офісних ПК ми пропонували дві лінійки - WD Green і WD Blue, то тепер переваги обох будуть об'єднані в «синіх» накопичувачах ».

Назви нових моделей WD Blue збережуть номенклатуру лінійки WD Green, але буква Z в них зміниться на X (наприклад, WD60EZRX стане WD60EZRZ). Старт продажів запланований на листопад 2015 року, про вартість жорстких дисків буде повідомлено додатково.

джерело: WD

Новости