😋Xiaomi Mi Band 3 NFC. Все про кращому фітнес-браслеті. огляд

  1. можливості
  2. екран
  3. Особливості
  4. Технічні характеристики
  5. NFC
  6. Фото Mi Band 3
  7. Порівняння з Mi Band 2
  8. Відео
  9. купити

Відбулося те, що багато так довго чекали! Офіційно представлений Xiaomi Mi Band 3 - фітнес-браслет нового покоління. Він отримав ряд нових функцій і змінився зовні. При цьому ціна залишилася практично незмінною. Крім цього браслет оснащений NFC, вже цікаво, давайте швидше переходити до огляду. Розберемо все особливості і відмінності від старої версії. Чи варто купувати новинку?

Xiaomi Mi Band 3

до змісту ↑

Чутки про вихід розумного браслета Xiaomi Mi Band 3 з'явилися ще в січні 2018, тоді мова зайшла про те, що оновлена ​​версія отримає NFC модуль. Ця новина була сприйнята вкрай позитивно, багато хто відразу стали будувати плани і мріяти про можливість безконтактної оплати за допомогою браслета. Це ж дійсно дуже зручно! У підсумку саме так і сталося, новинка отримала підтримку NFC. Далі пройдемося по ключовим змін.

до змісту ↑

можливості

  • відображення поточного часу
  • вимір кількості пройдених кроків
  • відображення пройденої відстані (вимірюється за рахунок GPS смартфона, до якого підключений браслет)
  • вимір пульсу
  • розрахунок спалених калорій
  • відображення поточної погоди та на 2 дні вперед
  • відстеження фаз сну

упаковка

Mi Band 3 поставляється в приємній коробці з прозорою кришкою за якої видно капсула браслета. Зарядка і ремінець розташовані в нижньому відсіку коробки. Силіконовий ремінець мало чим відрізняється від попередників. Матеріали на дотик порівнянного якості. Зарядка конструктивно не змінилася, капсула все також вставляється в спеціальний фіксатор.

екран

Дисплей став більше, діагональ склала 0,78 дюйма, що практично в 2 рази більше, ніж у попередника (Mi Band 2 всього 0,42 дюйма). Дозвіл також зросла до 128 × 80 px. Екран Xiaomi Mi Band 3 виготовлений за технологією OLED і має сенсорне управління.

На дисплеї відображається вся основна інформація: дзвінки, повідомлення, фітнес-інформація, повідомлення додатків, погода та інше. Для управління браслетом служать не тільки свайпи по екрану, в корпус вбудована сенсорна кнопка. При звичайному тапе відбудеться повернення назад в меню, а при довгому натисненні - підтвердження дії. Це істотно збільшить зручність використання Mi Band 3.

до змісту ↑

Особливості

До ключових особливостей Xiaomi Mi Band 3 можна віднести захист від вологи (занурення на глибину до 50 метрів), гарну автономність (заявлено до 20 днів), NFC модуль з можливістю безконтактної оплати, а також можливість управляти викликами. Крім того, фітнес-трекер від Сяомей здатний відстежувати серцевий ритм (у режимі реального часу відображається на дисплеї) і якість сну власника.

  • секундомір
  • відображення погоди в 3-х режимах
  • перегляд текстових повідомлень / уведомденій та інформації про дзвінок стали більш зручними
  • надійна фіксація «капсули» в ремінці за рахунок спеціальних виступів на корпусі
  • можна носити в душі, плавати в басейні і мілководді (прісній воді), але не можна використовувати в сауні і при дайвінг

Цього разу китайська компанія вирішила представити відразу 3 колірних рішення розумних годин: чорні, сині і червоні. Колір основний капсули при цьому залишився без змін.

до змісту ↑

Технічні характеристики

Дисплей

OLED, 0,78 ", 128 × 80 px Бездротовий протокол Bluetooth 4.2 LE Датчик серцевого ритму та Батарея 110 mAh (до 20 днів) NFC та (у базовій моделі немає) Повідомлення Час, погода, дзвінки, повідомлення, повідомлення додатків

NFC

Заявлено, що розумний браслет Mi Band 3 з NFC отримав підтримку безконтактних платежів, але до сих пір не зрозуміло, чи буде підтримка Google Pay. Дуже можливо, що девайс буде підтримувати тільки Mi Pay в зв'язці зі смартфоном, тоді наші можливості дуже обмежені. Ця платіжна система поки не активна в Росії. У будь-якому випадку, потрібно дочекатися офіційних тестів, тоді буде все зрозуміло про безконтакні можливості носиться аксесуара.

Оновлено 14 серпня: все, що відомо про роботу Mi Band 3 і Google Pay . Теорія та практика.

Стало відомо, що версія з NFC надійде в продаж не раніше вересня 2018 року.

до змісту ↑

Фото Mi Band 3

Фото Mi Band 3

до змісту ↑

Порівняння з Mi Band 2

Новий браслет Mi Band 3 по всім параметрам краще свого попередника. Якщо ви вибираєте між Band 2 і 3, то вибір очевидний, купуйте свіжу версію! Крім того, знаю, що багато власників другого бенду вже готові перейти на третю версію трекера. Настільки успішним він вийшов - гарне оновлення: в компанії вміють прислухатися до думки покупців і фанатів. Багато підкреслюють, що якість виконання нової версії набагато краще, ніж у другій. Ремінець дуже приємний на дотик. До слова, вага залишився колишнім.

до змісту ↑

Відео

Ціна

Ця найприємніший пункт. Вартість Xiaomi Mi Band 3, як завжди, максимально доступна і приємна. За настільки функціональний пристрій виробник просить всього $ 26, неймовірно! За версію з NFC доведеться віддати $ 31, теж відмінно! Купити браслет можна вже зараз, з мінімальною націнкою це можна зробити на китайських інтернет-майданчиках, список перевірених магазинів нижче. Старт продажів - 8 червня 2018 года!

до змісту ↑

купити

Годинники Xiaomi Mi Band 3 вже доступні для замовлення на Aliexpress, Gearbest, Banggood, нижче представлена ​​таблиця перевірених продавців, у яких можна сміливо замовляти браслет.

МагазинПосилання на товарAliexpress (GoldWay)Aliexpress (Xiaomi MC Store)Aliexpress (Retail Store)Aliexpress (Mi Store)GearbestBanggood(відправка 24 години)

Більше пропозицій і акцій на гаджети Xiaomi в Telegram каналі

Чи варто купувати новинку?

Новости