З чим носити жіночий бушлат? Луки на кожен день!

  1. З яким одягом поєднується жіноче пальто бушлат?
  2. Не забудьте про аксесуари!

Двобортне пальто укороченого фасону, довжиною до середини стегна або коліна - саме таким ми звикли бачити бушлат. Але спочатку він був суто чоловічим атрибутом, створеним спеціально для військових. На згадку про ті часи залишилися лаконічні лацкани, відкладний комір і два ряди великих гудзиків, які надають пальто особливий лиск. Сьогодні даний предмет гардероба неймовірно популярний у жінок, оскільки відрізняється практичністю, простотою і навіть в деякому роді сексуальністю. Його секрет полягає у здатності однаково гармонійно поєднуватися з брюками і спідницями класичного, повсякденного, романтичного, мілітарі стилю . Сьогодні ми докладно розповімо про те, як і з чим носити жіночий бушлат. Приготуйтеся до цікавих відкриттів!

жіноче пальто бушлат жіноче пальто бушлат

З яким одягом поєднується жіноче пальто бушлат?

Подібне пальто неймовірно функціонально, а завдяки співпраці з брюками прямого крою, воно органічно вписується в casual-комплекти. Тут також актуальні строгі сорочки, лаконічного дизайну блузи і стримані топи, практичні лонгсліви, водолазки. Оптимальними є спокійні забарвлення одягу.

Але не поспішайте привласнювати бушлат статус нудною речі, повірте, він ще може здивувати! Щоб розбавити занадто суворе настрій образу, включіть в нього пальто більш яскравих або складних відтінків. Воно легко освіжить ваш наряд. Важливо, щоб при цьому бушлат був єдиним акцентом в цибулі, інакше виникне дисбаланс. можна залишити прямі брюки , Але краще замінити їх на більш ефектні і спокусливі моделі облягаючого крою. підійдуть:

  • скинни;
  • дудочки;
  • треггінси;
  • шкіряні штани.

Оскільки бушлат виконує в такому образі головну роль, то кращі нейтральні, темні кольори низу без принтів.

жіночий бушлат в комплекті кежуал жіночий бушлат в комплекті кежуал

Якщо ви вибрали цей вид пальто для створення робочих луків, то додайте до нього другорядні речі класичних фасонів. Найефектніше виглядають силуетні, приталені сукні. Подібні образи неймовірно цікаві через суміщення в них контрастних по стилістиці речей. В даному випадку плаття саме по собі привабливо і витончено, а бушлат своєю простотою і нагадуванням про військову темі підсилює його жіночність. За бажанням можуть бути обрані міні або міді моделі, однотонні, або з абстрактним, картатим непомітним принтом.

короткий біле пальто бушлат в брючному образі для роботи короткий біле пальто бушлат в брючному образі для роботи   бушлат середньої довжини зі спідницею для офісу   короткий бушлат в повсякденному сеті з сукнею   яскравий образ на кожен день бушлат середньої довжини зі спідницею для офісу короткий бушлат в повсякденному сеті з сукнею яскравий образ на кожен день

Якщо ви вирішили створити акцент за допомогою принтованого наряду, то віддайте перевагу бушлат темних тонів. Він підкреслить і підкреслить чільне в образі плаття. І намагайтеся уникати одягу з легких, що летять тканин, на їх фоні пальто бушлат буде виглядати грубим, недоречним. Віддайте перевагу речам з зберігає форму текстилю, а також щільного трикотажу , Еластичного попліну. Таке рішення ідеально для повсякденного, вуличного гардеробу.

пальто бушлат і спідниця з декором пальто бушлат і спідниця з декором

Бушлат гармонійний і в ансамблях з спідницями. Зупиніть свій вибір на прямих моделях або фасон олівець, трапеція. Разом з лаконічним пальто вони складуть витриманий, в міру строгий, але звабливий ансамбль. Для робочих комплектів кращі нейтральні, спокійні забарвлення низу, street-style більш фріволіте в плані колориту і крою речей. Лідирують моделі середньої довжини і сексуальне міні, а звичний текстиль може змінювати неординарна шкіра. Що стосується колірної гамми, то вона різноманітна і підпорядковується пори року, конкретного місця і особистому смаку модниці.

сексуальний цибулю з короткою спідницею і бушлатом сексуальний цибулю з короткою спідницею і бушлатом

Не забудьте про аксесуари!

Через свою практичності і простоти зовнішнього вигляду, запозиченої з військового минулого, бушлат не терпить компаньйонів надмірно аристократичної зовнішності з підкреслено розкішною декоративною обробкою. Це стосується абсолютно всіх речей, які з ним поєднуються: взуття, поясів, прикрас, сумок, навіть рукавичок і головних уборів. Строгість понад усе! Тому вибирайте непомітну біжутерію і ремені. Що стосується взуття, рукавичок і сумок, то в пріоритеті класичний дизайн, простота крою. А ось надіти човники на шпильці або жокейські чоботи на плоскій підошві, залежить від кількох факторів. Тут важливо врахувати, щоб обрана модель була актуальна в тому місці, куди ви маєте намір відправитися, і гармонійно комбінувати з усім цибулею в цілому.

Найбільшим перевагою користується спокійна палітра відтінків. Звичайно, його додатків можуть входити вторити колорит яскравого бушлата, але при цьому повинні мати більш світлий або приглушений тон.

У комплектах за участю одночасно скромного і привертає увагу бушлата важливо завжди пам'ятати про гармонію. Це стосується вибору відповідного одягу, аксесуарів, кольорів. Тут немає нічого складного, просто керуйтеся нехитрим правилом: в подібному образі акцентної може бути тільки одна річ (бушлат, плаття, штани або спідниця). Це досягається за допомогою кольору або принтів одягу. Експериментуйте, пробуйте різні варіанти і у вас все обов'язково вийде!

фото:

1,2,4-9. © fashionising.com
3. © 2016 CONDE NAST / Джерело vogue.com

Текст: Тетяна Душенкова. Публікація: Валентина Чайко.

З яким одягом поєднується жіноче пальто бушлат?

Новости