Заміна укосів і підвіконь у Владивостоці

Для внутрішнього оздоблення вікон «Віконна Сервісна Служба» рекомендує пластикові укоси фірми «MONTBLANC». Товщина укосу 10мм - забезпечує необхідну конструктивну жорсткість навіть при значній висоті вікна.

Пластикові укоси «MONTBLANC» мають ряд переваг, перед штукатурними або з ГВЛ, так як були розроблені спеціально для обробки пластикових вікон Пластикові укоси «MONTBLANC» мають ряд переваг, перед штукатурними або з ГВЛ, так як були розроблені спеціально для обробки пластикових вікон.

Вони не схильні до дії вологи, не вигоряють на сонці, гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр. Крім того, пластикові укоси сприяють поглинанню вуличних шумів.
Пластикові укоси не потрібно фарбувати і вони не розтріскуються, легко миються і не збирають пил. Постійно перебуваючи в зоні сонячного освітлення, зберігають свій білосніжний колір.

До пластикових укосів «MONTBLANC» зручно і легко монтується знімний лиштва. Він випускається шириною 45 мм і 75 мм і дозволяє багаторазово переклеювати шпалери і фарбувати стіни без шкоди обробки вікна.

Пластикові укоси «MONTBLANC» дозволяють додати вікну закінчений вигляд і чудово гармонують з будь-яким інтер'єром.

Підвіконня «MONTBLANC» за своїми теплоізоляційними властивостями перевершують підвіконня з дерева або бетону. Вони прості у відході, не вимагають фарбування або полірування, важко займиста і не підтримують горіння

Поверхня підвіконня покрита ламинирующей плівкою, що забезпечує стійкість до механічних пошкоджень, а також до впливу погодних умов, слабких кислотних, лужних розчинів і перешкоджає утворенню плям.

Поверхня підвіконня покрита ламинирующей плівкою, що забезпечує стійкість до механічних пошкоджень, а також до впливу погодних умов, слабких кислотних, лужних розчинів і перешкоджає утворенню плям

Підвіконня входять в комплектацію пластикових вікон, виготовляються з того ж матеріалу що і віконний профіль. Висока технологічність, міцність і легкість вигідно відрізняє підвіконня «MONTBLANC».
Порожній підвіконня, з максимальною товщиною зовнішньої стінки до 3 мм, укріплений по всій довжині ребрами жорсткості. Це дозволяє підвіконню витримувати значні навантаження.

Підвіконня «MONTBLANC» випускаються шириною 450, 600 і 1000 мм з можливістю розпилювання через кожні 50мм. Традиційні кольори обробки підвіконь - білий і доповнені варіантами імітують текстуру дерева - золотий.

Заміна віконних укосів одна з найбільш затребуваних послуг при ремонті вікон. Причин чимало, одна з них матеріали, які зараз широко застосовуються для оздоблення вікон. Укоси з ламінованого ГКЛ, ГВЛ зарекомендували себе не з кращого боку, так як через деякий час, перебуваючи під впливом прямих сонячних променів, вони втрачають свій первинний вигляд, жовтіють, ламінат відшаровується, вони вбирають вологу і т.п.
Пластикові укоси "montblanc" позбавлені таких недоліків, вони виготовляються з того-ж матеріалу, що і віконний профіль ПВХ. На сонці не вигоряють, не схильні до дії вологи, екологічні.
Тому, при ремонті приміщення має сенс замінювати і укоси, так як технологія їх установки дозволяє робити заміну акуратно, без значних руйнувань, не пошкоджуючи покриття стін будь то шпалери, фарбування і т.д.
Так само, однією з поширених причин заміни укосів, є їх не якісний монтаж. Укоси несуть не тільки декоративну функцію, але і повинні бути ретельно утеплені. Нехтування цією вимогою тягне ряд серйозних проблем - продування, промерзання, запотівання та ін.

Основна причина заміни подоконніков- втрата первісного вигляду. На перших порах, деякі віконні фірми використовували при установці вікон не зовсім якісні підвіконня. Швидше за все в цьому немає провини оконщіков або їх постачальників. Хто знав, що через кілька років, ці підвіконня під впливом ультрафіолету облізуть, почнуть лущитися і втратять свій первинний вигляд?
Проте комусь не пощастило і підвіконня необхідно міняти. Це цілком стандартна операція при виконанні якої не відбувається серйозних руйнувань, за умови що роботу виконують професіонали.
Варто відзначити, що при якісній заміні підвіконня виникає необхідність демонтажу внутрішніх укосів, які потім не завжди придатні для повторної установки. Тому при заміні підвіконня, як правило доводиться міняти і укоси.
При виконанні робіт по обробці, заміні укосів, встановлення, заміни підвіконь наші фахівці зроблять якісне утеплення вікон, виправлять огріхи установки, усунуть продування, при необхідності проведуть герметизацію зовнішнього монтажного шва.

Вартість робіт з оздоблення вікон, заміну укосів, заміні підвіконь дивіться в розділі ціни.
(Точну вартість робіт можна визначити тільки після огляду).

За всіх питаннях звертайтеся по вказаному телефону: (423) 2951-524

Хто знав, що через кілька років, ці підвіконня під впливом ультрафіолету облізуть, почнуть лущитися і втратять свій первинний вигляд?

Новости