Жіночі блузки: класичні і до авангарду - жіночий одяг оптом, продаж, виробництво

Щоб бути на висоті завжди - не обов'язково мати багато грошей і велика шафа - важливо мати в гардеробі універсальні речі. Однією з них є блузка.

Блузок, в гардеробі жінки, багато не буває Блузок, в гардеробі жінки, багато не буває. Будь-який з них знайдеться привід. Адже, якщо ви хочете виглядати по-діловому, одягніть білу блузку чоловічого крою, якщо ви бажаєте бути легкою і романтичною - виберіть шифонову. Настав час вечірнього виходу в світ - з'єднайте блузку з шикарними аксесуарами, і ви скорите будь-якого!

Знаєте, ви що прабатько сучасної блузки жив ще в Стародавній Греції і називався він - хітон. Нинішній варіант з'явився тільки в кінці 19 століття, коли плаття поділили на дві складові. У моду блузки ввела - всемогутня Коко Шанель.

Як визначається розмірний ряд одягу?

  • Для тих, у кого вузькі плечі, підійдуть моделі з широкими рукавами, а також рюшами, оборками та воланами.
  • Жінкам з протилежного фігурою (перевернутий трикутник) - слід віддати перевагу подовженим моделям.
  • Якщо плечі, стегна і талія не відрізняються візуально за обсягом, то потрібно створити ілюзію вигинів. Тут підійде варіант із завищеною талією. Безформні і прямі - заборонені.
  • Для «ідеальної фігури» - «пісочний годинник» підходять всі варіанти.
  • Вибір блузки залежить і від віку її власниці. Для молодих підійдуть - легкі, прозорі і мереживні (наприклад, шифонові), для жінок старшого віку - тільки шовкові та коттоновие.
  • У вашому гардеробі просто зобов'язана бути світла блузка. Але білий білому ворожнечу. Кому то підійде айвори, а кому то перловий. Тут є маленький секретик - вибирайте такий білий, що не на багато відрізняється від кольору вашої зубної емалі. Не важливо якою вона буде - ваша біла блузка - з жабо або хлопчача. Головне, щоб було, а краще дві!

Найприємніше в блузці - це те, що якщо вам сподобалася яка-небудь модель, не замислюючись, купуйте! Ви напевно знайдете привід з чим її надіти - з джинсами або спідницею, з шарфиком або елегантним кольє. Все залежить від настрою і приводу!

Вивчивши основні ази вибору, приступайте до покупок. Тільки тут витративши не так багато часу і грошей - ви зможете знайти варіанти блузок, які підходять саме вам! Якщо ж ви шукаєте щось конкретне - скористайтеся пошуковою системою нашого сайту.

Все просто: заходите на сайт, вибираєте і купуєте блузки оптом , на будь-який смак.

Насолоджуйтесь зручним сервісом та цінами!

Як визначається розмірний ряд одягу?

Новости