Жіночі браслети

  1. Різноманітність моделей браслетів
  2. Види жіночих браслетів
  3. Плетіння жіночих браслетів: радісне різноманіття
  4. Як підібрати і носити браслет
  5. Прикраси в Злато

Одне з найдавніших прикрас, браслет не втрачає своєї актуальності з плином часу Одне з найдавніших прикрас, браслет не втрачає своєї актуальності з плином часу. З давніх-давен у всіх народів існував такий аксесуар. За багато років ювеліри створили незліченну кількість моделей браслетів, проте весь час знаходять можливість удосконалити цю прикрасу і зробити його ще більш привабливим. В результаті, кожна жінка може підкреслити свою індивідуальність і відчуття стилю. Каталог золотих браслетів жіночих в гіпермаркеті «Злато» дозволить підібрати підходяще прикраса будь-якої жінки незалежно від віку, комплекції і статусу.

Браслети жіночі - прикраса, яке привертає увагу до витонченого і ніжному зап'ястя. Існує повір'я: якщо вранці, надягаючи браслет, загадати бажання - воно збудеться. Цей красивий аксесуар із золота або срібла, з дорогоцінним вставками може стати тим завершальним штрихом в образі, який додасть чарівності і привабливого. Купити модний жіночий браслет - завжди прекрасна ідея.

Різноманітність моделей браслетів

Дівчата прикрашають себе браслетами вже не одне століття. У багатьох країнах традиційно носили по кілька виробів на руці, стикаючись між собою, вони видавали мелодійний звук, який, згідно з давніми віруваннями, відганяв злих духів. Купити срібний браслет - значить убезпечити носительку від зла. Прикраса носили не тільки для додання образу граціозності, а й для того, щоб захистити себе від негараздів і неприємностей. Оригінальні жіночі браслети завжди радували представниць прекрасної статі.

Цікаво, що в Індії вірять, надягаючи цей аксесуар зі вставкою певного кольору, можна привнести в своє життя бажане. Так червоний колір символізує енергію. Тому бажаючи залишатися в бадьорому здоров'ї протягом дня, можете носити виріб, прикрашене рубінами або гранатами. Синій колір надає спокою і мудрості. Фіолетовий допомагає здобути незалежність. Зелений сприяє вдалому заміжжя. Жовтий зробить щасливішим. Помаранчевий допоможе стати успішніше. Чорний - символ могутності. Значення має і те, з якого матеріалу виконаний сам браслет. Так прикраса зі срібла додасть сил, а з золота принесе добробут і щастя. Купити жіночий браслет - незмінно чудова ідея.

Класичними стали моделі з золота і срібла, що повторюють традиційне плетіння на ланцюжках або з фантазійним плетінням. Така прикраса універсально, набуваючи його, можна не боятися, що через кілька років воно вийде з моди. Стильний срібний браслет жіночий - прекрасний подарунок на будь-яке свято. Дивно жіночно і незвично виглядають моделі зі вставками з перлів.

Зверніть увагу на те, що браслети, як і кільця бувають різних розмірів. Виміряйте зап'ясті, і ви будете знати, який виріб вам потрібно. Зробити це дуже просто, достатньо всього лише обхопити зап'ясті паперовою смужкою і відзначити олівцем місце з'єднання кінців. Після цього виміряйте вийшов відрізок на папері лінійкою. Існує правило: між браслетом і зап'ястям має залишатися рівно стільки місця, щоб можна було просунути палець. Саме за цієї умови браслет і зісковзувати не буде, і руку стискати не стане. Це і буде правильний розмір жіночого браслета.


Види жіночих браслетів

Існують найрізноманітніші способи класифікувати браслети. Перш за все, слід говорити про вироби для чоловіків, жінок і дітей. Зрозуміло, вироби для прекрасної половини - найбільш численна група.

Бувають жіночі браслети:

  • на ногу (анклети);
  • на передпліччі;
  • на зап'ясті;
  • браслет-панье надягають на зап'ясті, але він ланцюжком з'єднаний з кільцем на пальці.

Жіночий браслет на ногу - оригінальна прикраса для сучасної модниці. Воно підкреслює жіночність. Стильна прикраса - золотий браслет на ногу ціна демократична, як і на всі вироби в гіпермаркеті «Злато».

фахівці розглядають жорсткі і м'які різновиди. Жорсткий може охоплювати всю руку або тільки частина її.

Жорсткі за формою поділяються на:

  • браслет-змійку;
  • незамкнуте кільце;
  • обід є суцільним кільце без замочка.
  • пружний - це один або кілька металевих витків.
  • шарнірний - дві з'єднані в єдине кільце половинки.

Браслети жорсткі жіночі - один з незмінних лідерів продажів в гіпермаркеті «Злато».

М'які бувають:

  • браслетом-ланцюжком;
  • плетеними. Сюди можуть відноситися браслети з каучуку жіночі, шкіряні браслети жіночі. Їх без особливих зусиль можна зробити і самостійно, прикрасивши намистинками або оригінальними підвісками. Завжди додають образу гламурності шовкові браслети для жінок.
  • браслетом-рукавичкою ( «Жади»).
  • браслетом-мітенки.
  • глідернимі. У них окремі елементи з'єднані пружинками.
  • тенісні. Тонке виріб із застібкою. Має повторюється по колу декоративний елемент.

Має повторюється по колу декоративний елемент

Браслети жіночі інтернет магазин надає величезний вибір. Найпопулярніші - м'які браслети, саме вони мають виняткову варіативністю за рахунок комбінування типів плетіння, ширини, декоративних елементів. Наприклад, маючи браслет типу Пандора, можна мало не щодня міняти підвіски, отримуючи кожного разу нову прикрасу.

Якщо виходити з ширини, то тут прийнято розглядати браслети:

  • тонкі;
  • середні;
  • широкі.

Якщо виникло бажання купити браслет широкий жіночий, то слід знати правила його носіння, про які ми розповімо.

Плетіння жіночих браслетів: радісне різноманіття

Прекрасна стать носить найрізноманітніші браслети. Золоті можуть виготовлятися з жовтого, рожевого, білого сплаву. Ексклюзивні жіночі браслети можуть створюватися з декількох металів або двох різновидів золота. Браслет з білого золота жіночий, як і з жовтого або рожевого, обов'язково порадує модницю.

На сьогодні існує три способи виготовлення браслетів-ланцюжків: ручний, штампувальний і машинний. Це позначається на ціні готового прикраси. Зрозуміло, жіночі браслети ручної роботи обійдуться дорожче. Вручну роблять плетіння: бісмарк , мотузка , колос , Лорд, фараон.

Машина здатна виготовити: лав , Шнурок, панцирное плетіння, «Сінгапур».

Особливо привабливі золоті браслети для жінок фото продемонструють красу і зачаровує блиск браслетного різноманітності. Прекрасна половина людства давно оцінила чудернацькі види плетіння і вивела їх в лідери.

Лідируючі позиції незмінно займає Бісмарк. Воно ще називається кайзер або кардинал. У такий ланцюжка ланки створюють спіральки. Бісмарк браслет жіночий збирається вручну, оскільки машині не під силу поєднати малесенькі каблучки, з яких і складається ланцюжок. У венеціанського плетіння перетин має вигляд прямокутника.

В плетінні візантійському майстри з'єднують звичайні ланки і закручені цифрою 8, що робить браслет і міцним, і красивим, і довговічним.

Ланки в формі корони у королівського плетіння. Лав схоже на ланцюг сердечок. У нього круглі петлі, з'єднані по краю. Чудово підходить для носіння підвіски. Ролло являє собою з'єднані круглі ланки. якірне - популярний різновид лаконічного плетіння, де ланки з'єднані перпендикулярно.

Можна купити срібний браслет, створений цими способами плетіння в якості подарунка. Кожна леді оцінить такий сюрприз. Золотий браслет на руку жіночий - чудова річ, цінність якої з часом тільки збільшується.

Яку різновид плетіння вибрати - вирішує кожен для себе. Однак є правила носіння браслетів, які слід враховувати, підбираючи гідне прикраса.

Як підібрати і носити браслет

Вибираючи браслет, оціните його міцність. Якщо передбачається носіння з Шарм, то плетіння має витримувати вагу підвіски. Не завадить кілька разів застебнути і розстебнути виріб. Замочок повинен бути досить тугим.

Не забуваємо про почуття міри. Не можна одночасно надягати вироби з дорогоцінних металів і біжутерію. Правилами пропонується носити браслет на правій руці, але якщо в наряді вже є брошка, то місце браслета переміщається на ліву руку.

Підбираючи прикраса, необхідно враховувати загальний стиль, комплекцію і вік майбутньої власниці прикраси.

Широким зап'ясть - масивні браслети, середнім і тонким підійдуть будь-які. Можна купити шкіряний браслет жіночий, відповідний смаку власниці.

Офісним робітницям потрібні прикраси середньої товщини лаконічного плетіння. Вони не привертають увагу, але одночасно підкреслюють смак і стиль носії. Не дуже помітний шкіряний браслет з золотом буде цілком в тему. А ось багато інкрустований браслет з дорогоцінного металу поєднується тільки з вечірнім вбранням.

Дівчатам розміру «плюс сайз» краще зупинити вибір на масивних прикрасах.

Можна підбирати камінь в браслеті під колір очей або знаку зодіаку власниці.

Браслети на ногу прийнято носити без шкарпеток і колготок. Тому час їх носіння - швидше за літній, обстановка - неформальна.

Психологи вважають, що великий браслет лаконічного плетіння свідчить про рішучий характер, а ось химерний браслет викриває романтичну натуру.

Прикраси в Злато

Стильні жіночі браслети, які можуть зайняти місце вашого улюбленого прикраси або стати особливим подарунком чекають вас в ювелірному гіпермаркеті Злато. Потрібні жіночі браслети Київ? У нашому каталозі великий вибір, бездоганний дизайн і чесні ціни. Шукаєте браслети жіночі дешево? Загляньте в наш каталог. Тут можна браслет на ногу купити. Хочете щось особливе? Ми допоможемо підібрати дивовижне прикраса. Ви можете замовити браслети на руку і отримати ексклюзивне прикраса.


Потрібні жіночі браслети Київ?
Шукаєте браслети жіночі дешево?
Хочете щось особливе?

Новости