Золоті браслети жіночі

  1. Який же жіночий золотий браслет купити, якщо очі розбігаються від блиску і краси ?!

Чи виникало у Вас відчуття, коли забули надіти на руку золотий браслет, що Ви сьогодні беззахисні? Не було такого ніколи? - Значить у Вас не було саме Вашого браслета!

Браслет - це не тільки красива прикраса, а й, як кажуть психологи, один із замаскованих способів набути впевненості в собі. Торкаючись браслета, людина відчуває почуття захищеності і комфорту, стає спокійніше.

Який же жіночий золотий браслет купити, якщо очі розбігаються від блиску і краси ?!

визначаємося:

  • Жорсткий або м'який

М'які браслети більш популярні. До них відносяться:

Браслети-ланцюжки

Браслети з дорогоцінним камінням

Золоті браслети з шкіряним ремінцем

Жорсткі браслети:

браслети-обручі, особливо з підвісками типу «Пандора» і браслети-манжети - в основному носять в теплий період або взимку поверх рукава водолазки. Але зараз жорсткі браслети з підвісками - Шарм все більш входять в моду, правда, це досить недешеве прикраса - розраховуйте на вагу не менше 40-50 грам.

  • Тонка або широка кисть

тонка кисть
Підійде тоненький витончений браслет у вигляді ланцюжка або обруча. Хочеться чогось масивного? - Браслет з декількох ланцюгів, пов'язаних один з одним або широкий ажурний браслетик.

широка кисть
Вибирайте між браслетами з великими каменями, цільної пластиною і браслетами - напульсниками, не беріть тонку м'яку ланцюжок. Ідеально виглядають браслети з підвісками.

За словами археологів, люди носять браслети з часів мамонтів. Проаналізувавши історію моди, ми не знайшли жодного періоду, в якому б жінки нехтували цим прикрасою. Всі розкопки підтверджують, що браслети завжди ділилися на жіночі і чоловічі. Жіночі браслети - символ ніжності і витонченості, за винятком прикрас для жінок-воїнів. Дівчина, що за краще широкий важкий браслет, бажає домінувати у відносинах. А любительки кільцеподібних тоненьких браслетів різної форми - це слабкі натури, які бажають залучити сильного партнера ☺.

Який же жіночий золотий браслет купити, якщо очі розбігаються від блиску і краси ?
Чи виникало у Вас відчуття, коли забули надіти на руку золотий браслет, що Ви сьогодні беззахисні?
Не було такого ніколи?
Який же жіночий золотий браслет купити, якщо очі розбігаються від блиску і краси ?
Хочеться чогось масивного?

Новости