10 модних тенденцій осені-зими 2018/2019 для дівчат

  1. 1. Багатошаровість stylecaster.com, pinterest.com Цей тренд був популярний навесні і обіцяє зберігати...
  2. Що купити
  3. Що купити
  4. Що купити
  5. Що купити
  6. Що купити
  7. Що купити
  8. Що купити
  9. Що купити

1. Багатошаровість

stylecaster.com, pinterest.com

Цей тренд був популярний навесні і обіцяє зберігати свої позиції як мінімум до березня. Бонус: в прохолодний сезон багатошаровість - це не тільки модно, але ще й тепло.

Що купити

2. Ковбойский стиль

livingly.com, styleismypudding.com, pinterest.com

Замша, бахрома, сомбреро, пончо, ковбойські чоботи, широкі ремені з масивними пряжками - ось це все. Трохи романтики з « Миру Дикого Заходу »- прекрасний спосіб трохи розвіяти осінній сплін. Користуйтеся і не дякуйте.

Що купити

3. анімалістичні принти

colorandgrace.com, chicstreetstyle.me, pinterest.com

Осінньо-зимова мода 2018/2019 - явище справді дике. Від леопарда до оцелота, від зебри до тигра - анімалістичні плями і смуги засвітилися в показах практично всіх найбільших модних будинків світу.

Деякі дизайнери навіть насмілюються римувати в межах одного образу принципово різні види анімалістики. Наприклад, шкуру леопарда і зміїний принт. А у вас зухвалості вистачить?

Що купити

4. Квіти

pinterest.com, wheretoget.it,

Флора не менше популярна, ніж анімалістичні малюнки. Трошки потролліть зиму яскравим вбранням з тюльпанами або крокусами - чому б і ні?

Що купити

5. Образи з об'ємними стьобані куртками

wheretoget.it, livingly.com, fashionwashere.net

Ця комфортна - легка і водночас тепла - верхній одяг пройшла червоною ниткою практично через все модні колекції осені-зими 2018/2019. Самий шик, якщо дута куртка або пальто виглядають надто об'ємними, ніби з чужого плеча.

Що купити

6. Піжамний стиль

refinery29.com, vogue.es

Гладкі хвилясті тканини, абсолютний комфорт. У одягу в піжамному стилі немає недоліків! Ну за винятком не дуже звичного зовнішнього вигляду.

Комплект з вільних брюк і сорочки на гудзиках, кімоно, плаття під негліже або просто подовжений тренч з тонкого велюру, що нагадує домашній халат, - вибирайте вуличну «піжаму» на свій смак і відчувайте себе в мегаполісі як вдома.

Що купити

7. Образи з курткою-паркою

pinterest.com, refinery29.com

Легкі об'ємні парки буквально скрізь! Дизайнери римують їх і з джинсами, і з витонченими спідницями-олівцями, і з агресивними черевиками, і з кросівками , І з нюдовимі човниками на шпильці.

Що купити

8. Штучне хутро

fashion.si, liveabout.com

Цей матеріал затребуваний не тільки у вигляді звичних подовжених жилетів і кожухів, а й в багатошарових конструкціях, а також у аксесуарах : Сумочках, взуття, рукавичках і шарфах.

Довжину і колір хутра вибирайте самостійно. Дизайнери захоплено грають з будь-якою текстурою.

Що купити

9. Образи з плащем-пончо

maven46.com, vogue.it

Якби серед верхнього одягу проводився чемпіонат по комфорту, то плащі-пончо зайняли б перше місце. Легкі, абсолютно що не сковують рухів, приховують недоліки фігури і одночасно підкреслюють крихкість, ці разлетайкі знову в моді. Довгі або короткі, екстравагантні або в сувору «британську» клітку - вибирати тільки вам.

Що купити

10. Стиль хіппі

fashiondotcom.wordpress.com, pinterest.com, apsip.com

Яскравий, вільний, розбурхує і злегка ностальгічний хіпі-стайл знову на хвилі. Особливо органічно він виглядає теплою осінню. Не пропустіть момент на повні груди вдихнути прекрасні і незабутні 1960-і.

Що купити

Читайте також

А у вас зухвалості вистачить?
Трошки потролліть зиму яскравим вбранням з тюльпанами або крокусами - чому б і ні?

Новости