10 модних брендів дитячого одягу

  1. Zara - найпопулярніший бренд дитячого одягу
  2. Chicco - модна марка домашніх тварин і птиці
  3. Актуальна дитячий одяг від відомого бренду Benetton
  4. Blukids - марка одягу для дітей
  5. Відомий бренд, що випускає дитячий одяг - Gap
  6. H & M - світовий бренд одягу
  7. Little Pieces - марка одягу для підлітків
  8. Комфорт і витонченість дитячого одягу від Mango
  9. Marks & Spencer - модний бренд дитячого одягу
  10. Дитячий одяг від відомої марки 3 pommes

Будь-якому батькові чи матері все одно, як одягнений дитина, тому питання про те, де і яку дитячий одяг купувати, актуальний для величезного числа мам і тат.

Пропонуємо вашій увазі 10 відомих брендів дитячого одягу, зарекомендували себе хорошим її якістю.

Zara - найпопулярніший бренд дитячого одягу

Будь-якому батькові чи матері все одно, як одягнений дитина, тому питання про те, де і яку дитячий одяг купувати, актуальний для величезного числа мам і тат

Zara один з найпопулярніших брендів, що створюють одяг для всієї родини

Один з найпопулярніших на даний момент брендів демократичною повсякденному та вечірнього одягу, взуття, аксесуарів, косметики і предметів інтер'єру - Zara, заснований в Іспанії, в 1975 році. Одна з небагатьох компаній, яка не стала розміщувати більшу частину свого виробництва в країнах з низькою вартістю праці. Бренд відрізняє висока швидкість введення в продажу нових колекцій, і величезна їх різноманітність.

Дитячий одяг Zara, найчастіше зі значною знижкою, можна купити в українському інтернет-магазині за посиланням . У цьому ж магазині можна купити дитячий одяг та все-все-все від бренду Chicco, про який нижче.

Chicco - модна марка домашніх тварин і птиці

Одяг з Італії для самих маленьких від бренду Chicco

Також італійська марка дитячого одягу, створена в 1958 році, але на відміну від більшості модних гігантів, Chicco випускає одяг і супутні товари (іграшки, пристосування для годування, коляски) для самих маленьких, дітей у віці від 0 до 3 років.

Актуальна дитячий одяг від відомого бренду Benetton

Дитячий одяг від італійського виробника Benetton - яскрава і зручна

Benetton - італійська марка повсякденному і спортивного одягу, яка веде свою історію з 1965 року. У міру розвитку, бренд почав крім дорослої, випускати і дитячий одяг. У колекціях Benetton багато яскравих трикотажних затишних речей.

Італійську дитячий одяг Benetton можна купити в російському інтернет-магазині >>>>>

Blukids - марка одягу для дітей

Молодий італійський бренд одягу для дітей Blukids

Молодий італійський бренд одягу для дітей до 14 років - Blukids, з'явився в 2009 році. Компанія випускає повсякденне яскраву і практичну дитячий одяг, а також взуття та аксесуари. Цінова політика компанії дуже демократична, а одяг гармонійно поєднує в собі романтичний, спортивний і стиль кежуал.

Купити одяг для дітей Blukids з доставкою по Росії можна тут .

Відомий бренд, що випускає дитячий одяг - Gap

Американський бренд Gap, що випускає дорослу і дитячий одяг

Американська компанія, створена в 1969 році, і випускає одяг для дорослих та дітей під марками Gap, Old Navy, Banana Republic і Piperlime. Тут і класичні джинси, і одяг для коледжу і повсякденні комфортні речі.

H & M - світовий бренд одягу

Дитячий одяг для різних вікових груп від шведської компанії H & M

Шведська корпорація, що має роздрібну мережу магазинів по всьому світу - H & M, випускає одяг для всієї родини, а також предмети інтер'єру з екологічно чистих матеріалів. З 2000-них бренд почав співпрацювати з відомими дизайнерами, наприклад, Карл Лагерфельд, Стелою Маккартні, Роберто Каваллі, Сонею Рікель.

Little Pieces - марка одягу для підлітків

Датська компанія-виробник дитячого одягу Little pieces

Датська модна корпорація Bestseller в 2003 році створила бренди одягу для дівчаток - Little Pieces і хлопчиків - Little Pieces Boys. Марка включає різноманітні колекції одягу та аксесуарів для дітей і підлітків, виконаної як в стилі зухвалого вуличного кежуал, так і в яскравих романтичних настроях для дівчаток.

Читайте: 10 кращих шоурумів в Одесі

Комфорт і витонченість дитячого одягу від Mango

Ніжні колекції дитячого одягу від модного бренду Mango

Іспанська компанія Mango заснована в 1984 році, і випускає одяг і аксесуари для чоловіків, жінок і дітей. Речі Mango характеризуються класичною чорно-білою і пастельній кольоровою гамою, і дивно гармонійним поєднанням витонченості і повсякденного зручності.

Купити дитячий одяг марки Mango в українському інтернет-магазині можна тут , В російському - тут

Marks & Spencer - модний бренд дитячого одягу

Marks & Spencer - дитячий одяг від британської компанії

Велика і одна з найстаріших, британська компанія, заснована в 1884 році, і що випускає одяг по всьому світу - Marks & Spencer. Колекції бренду для дітей особливо популярні, в них є величезний вибір стильних речей на будь-який смак. Компанія робить упор на британську класику, уникаючи швидкоплинних модних віянь.

Trendy-U рекомендує: З чим носити кепку або бейсболку дівчині

Жіночі вікові архетипи

Нарядні зачіски для дівчинки

Дитячий одяг від відомої марки 3 pommes

Французька марка модного дитячого одягу 3 pommes

Французький бренд дитячого одягу 3 pommes (3 яблука), створений в 1973 році, і представлений колекціями для хлопчиків і дівчаток від 0 до 12 років в легкому життєрадісному стилі. Марка виробляє як повсякденні, так і ошатні речі для дітей.

Купити дитячий одяг 3 pommes в Україні можна тут , в Росії - тут

Анна Любарська

Новости