10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО - УКРОП

  1. 10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО В наші дні наручний годинник розглядаються більше як символ...
  2. 2. Cartier
  3. 3. Patek Philippe
  4. 4. Vacheron Constantin
  5. 5. Audemars Piguet
  6. 6. Panerai
  7. 7. Franck Muller
  8. 8. Breguet
  9. 9. Hublot
  10. 10. TAG Heuer
  11. 10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО
  12. 1.Rolex
  13. 2. Cartier
  14. 3. Patek Philippe
  15. 4. Vacheron Constantin
  16. 5. Audemars Piguet
  17. 6. Panerai
  18. 7. Franck Muller
  19. 8. Breguet
  20. 9. Hublot
  21. 10. TAG Heuer
  22. 10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО
  23. 1.Rolex
  24. 2. Cartier
  25. 3. Patek Philippe
  26. 4. Vacheron Constantin
  27. 5. Audemars Piguet
  28. 6. Panerai
  29. 7. Franck Muller
  30. 8. Breguet
  31. 9. Hublot
  32. 10. TAG Heuer
  33. 10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО
  34. 1.Rolex
  35. 2. Cartier
  36. 3. Patek Philippe
  37. 4. Vacheron Constantin
  38. 5. Audemars Piguet
  39. 6. Panerai
  40. 7. Franck Muller
  41. 8. Breguet
  42. 9. Hublot
  43. 10. TAG Heuer

10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО

В наші дні наручний годинник розглядаються більше як символ статусу, ніж пристрій для визначення часу . Зараз практично будь-які електронні пристрої мають на дисплеї відображення часу. Механічні наручні годинники в цифрову епоху поступово перетворюються з функціонального предмета в об'єкт сучасної культури, пише УКРОП з посиланням на vs-t.

Якщо зайти в зал засідань ради директорів будь-який з компаній, що входить в глобальний топ-100 Forbes або Fortune, то ви напевно побачите у кожного присутнього наручний годинник. Серед них обов'язково будуть такі відомі марки як Rolex, Vacheron Constantin, Frank Müller, Jaeger-LeCoultre і Patek Phillipe.

Годинники носять багато, але далеко не все при покупці звертають увагу на марку і міцність. А які бренди вважаються самими знаменитими? Отже, топ 10 найпопулярніших брендів годин:

1.Rolex

Rolex

«Rolex» - це, мабуть, найпопулярніший бренд. Годинники цієї марки носять багато знаменитостей, адже вони є атрибутом розкоші і показником заможності. Цей годинник популярні у всіх країнах, бренд такий же впізнаваний, як, наприклад, «Мерседес» або «BMV» в автомобільному світі. Кожна модель по-своєму унікальна і являє собою справжній шедевр мистецтва, створений справжніми майстрами своєї справи і виготовлений за всіма світовими стандартом.

Компанію можна назвати новатором як в дизайні, так і в використовувані технології. Асортимент так різноманітний, що кожен знайде щось до душі. Задоволеними залишаються і бізнесмени, і знаменитості, і серйозні політики, і спортсмени. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду.

2. Cartier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Cartier» - це французька компанія, яка виробляє не тільки годинник, але і ювелірні вироби. Окремо варто зупинитися на жіночих моделях, адже вони є справжніми витворами мистецтва і буквально просякнуті розкішшю, багатством і шиком. Сьогодні бренд відомий у всьому світі, але почалося все в 1847 році з невеликої ювелірної майстерні, яку заснував Луї-Франсуа Картьє.

Через двадцять років вироби почали виставляти на паризьких виставках, і з тих пір фірма почала набувати популярності. Перші години бренду, до речі, були випущені в 1888 році. А в 1904 році онук засновника компанії Луї Картьє випустив наручний годинник «Сантос», які присвятив своєму другові. І саме та модель принесла бренду справжній успіх . А з 1906 року почали випускатися наручний годинник, прикрашені дорогоцінними каменями.

3. Patek Philippe

Patek Philippe

Одним з найвідоміших брендів є «Patek Philippe», який відноситься до розряду «супер преміум». Використовувані при виготовленні механізми вважаються найскладнішими в світі і, отже, вони є найточнішими. Кожна модель - це справжній шедевр мистецтва, адже вона відрізняється оригінальністю, високим стилем і унікальністю.

Колись такий годинник дуже любили королі, сьогодні ж їх вважають за краще носити знаменитості, бізнесмени, відомі спортсмени та представники влади. «Patek Philippe» - це швейцарська компанія, яка була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави.

4. Vacheron Constantin

«Vacheron Constantin»
«Vacheron Constantin». Цей швейцарський годинниковий будинок був заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів.

Вироби компанії впізнавані, тому відомі в усьому світі, причому як серед багатих і знаменитих, так і серед самих звичайних людей (хоча дозволити собі таку розкіш, звичайно, можуть тільки заможні люди). Вибір моделей і варіантів дизайну і фактур просто величезний. А виконання так оригінально, що придбавши годинник, можна бути впевненим в тому, що ви виділитеся з натовпу. Приємний бонус - це безліч додаткових функцій, і деякі з них вельми корисні.

5. Audemars Piguet

«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка
«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка. Майстрам компанії вдається дивним чином вшановувати традиціями, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам, зокрема футболістам, тенісистам, баскетболістам і гонщикам.

До речі, марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник. А заснована дана швейцарська компанія була в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві.

6. Panerai

«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу
«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу. Компанія була створена в 1860 році і з тих пір успішно розвивається і стала однією з найвідоміших і популярних у всьому світі. А вся справа в тому, що майстри успішно поєднують точність і надійність швейцарських механізмів і витончений, елегантний і неймовірно стильний італійський дизайн.

Крім того, дизайнери бренду славляться своїм креативним підходом до розробки годин, завдяки чому кожна нова модель стає яскравою, унікальною і такою, що запам'ятовується. Відомий і харизматичний стиль відомий всім. І в годиннику цієї марки сьогодні «хизуються» такі знаменитості як Орландо Блум, Джейсон Стетхем, Дуейн Джонсон, Бред Пітт, Том Хенкс, Сильвестр Сталлоне і багато інших .

7. Franck Muller

«Franck Muller»
«Franck Muller». Цю марку можна дізнатися по унікальному дизайну, який проглядається практично в кожній моделі. Варто лише раз побачити циферблат з незвичайними цифрами, і дізнатися будь-яку модель не складе труднощів. До речі, столітньої історії у цій компанії, як у перерахованих вище, немає, але це не робить бренд менш популярним.

Він був заснований в 1991 році, але за час свого існування встиг не тільки знайти шанувальників, а й стати одним з найзнаменитіших. Це справжній приклад того, що все геніальне - просто, а практичність - понад усе. Фанатів годин чимало , і серед них такі успішні й відомі люди як Семюель Л. Джексон, Ріо Фердинанд, Антоніо Бандерас і навіть Дмитро Медведєв.

8. Breguet

«Breguet»
«Breguet». Історія цього швейцарського бренду класу «люкс» налічує понад 230 років, так що компанію можна сміливо назвати справжнім «старожилом» світу годинникових механізмів. Історія цього бренду починається з 1775 року, коли французький винахідник швейцарського походження Абрахам-Луї Бреге (Abraham-Louis Bréguet) заснував свій магазин годинників в Парижі. Геній годинної майстерності встановив стандарти в своїй справі, зробив багато значущих, унікальних відкриттів: «вічні» механічний годинник, пружина гонга для годин з репетиром, турбіною-регулятор, тактильні годинник і багато іншого; розробив фірмовий стиль годин, збережений донині.

У світі велика кількість підробок годин і не тільки. Творці раціонально підійшли до цього питання і розробили відзнаки, характерні тільки справжнім годинах Breguet: індивідуальний номер, секретна підпис, гільйошованим циферблати, стрілки Breguet, цифри Breguet, кріплення ремінця, рифлений візерунок.

Практично всі моделі відрізняються непристойно дорогими, стильними, харизматичними і сучасними хронометрами. І, звичайно, цей годинник завоювали визнання «вершків суспільства», в категорію яких входять такі люди як Ніколя Саркозі, Микита Михалков і Володимир Путін. З 1991 року ця марка є частиною групи компаній «Swatch».

9. Hublot

«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав
«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. І саме це робить кожну модель унікальною і при цьому впізнаваною. У перекладі з французької «hublot» означає «ілюмінатор». Ймовірно, це і визначило явну схожість перших чоловічих годинників Hublot з ілюмінатором корабля.

Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук , платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику цієї мануфактури прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням.

З кожним роком годинник Hublot роблять все більший вплив на моду і розвиток ринку в сфері годинникових механізмів. Дуже багата колірна гамма, в якій працює Hublot: тут і класичні: чорний, білий і коричневий, і незвичні яскраві: червоний, синій, зелений, рожевий, блакитний і інші кольори. Кожен зможе вибрати і купити свій Hublot, що відрізняється царською розкішшю або, навпаки, скромною лаконічністю.

Привертає увагу не тільки незвичайний дизайн, але також технічні рішення годинникового дому. Під ім'ям Hublot ви знайдете точні хронографи і скелетон, годинник з турбійоном і запасом ходу, оснащені календарем і індикатором «швидкість часу».

10. TAG Heuer

«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму
«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму. . Цей бренд був утворений в 1860 році і протягом свого існування відзначений нагородами і призами на багатьох світових виставках, і неспроста.

Компанії належать такі важливі інноваційні розробки як високоточний механічний калібр, гойдається зубчасте колесо і деякі інші. І все це поєднується з бездоганним стилем і презентабельним зовнішнім виглядом кожної моделі. І саме за це бренд так люблять найбагатші і знамениті.

Tag Heuer використовує тільки високоякісні матеріали, відібрані під строгими критеріями. Строгий відбір матеріалів гарантує надійність кожної оправи. Авангардні матеріали, використовувані при виробництві очок Tag Heuer, забезпечують неперевершену ергономіку і комфорт.

А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?

ЧИТАЙТЕ: Влада в «ДНР» належить кримінальників. В «народному раді» до 20% «системного криміналу»

10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО

В наші дні наручний годинник розглядаються більше як символ статусу, ніж пристрій для визначення часу . Зараз практично будь-які електронні пристрої мають на дисплеї відображення часу. Механічні наручні годинники в цифрову епоху поступово перетворюються з функціонального предмета в об'єкт сучасної культури, пише УКРОП з посиланням на vs-t.

Якщо зайти в зал засідань ради директорів будь-який з компаній, що входить в глобальний топ-100 Forbes або Fortune, то ви напевно побачите у кожного присутнього наручний годинник. Серед них обов'язково будуть такі відомі марки як Rolex, Vacheron Constantin, Frank Müller, Jaeger-LeCoultre і Patek Phillipe.

Годинники носять багато, але далеко не все при покупці звертають увагу на марку і міцність. А які бренди вважаються самими знаменитими? Отже, топ 10 найпопулярніших брендів годин:

1.Rolex

Rolex

«Rolex» - це, мабуть, найпопулярніший бренд. Годинники цієї марки носять багато знаменитостей, адже вони є атрибутом розкоші і показником заможності. Цей годинник популярні у всіх країнах, бренд такий же впізнаваний, як, наприклад, «Мерседес» або «BMV» в автомобільному світі. Кожна модель по-своєму унікальна і являє собою справжній шедевр мистецтва, створений справжніми майстрами своєї справи і виготовлений за всіма світовими стандартом.

Компанію можна назвати новатором як в дизайні, так і в використовувані технології. Асортимент так різноманітний, що кожен знайде щось до душі. Задоволеними залишаються і бізнесмени, і знаменитості, і серйозні політики, і спортсмени. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду.

2. Cartier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Cartier» - це французька компанія, яка виробляє не тільки годинник, але і ювелірні вироби. Окремо варто зупинитися на жіночих моделях, адже вони є справжніми витворами мистецтва і буквально просякнуті розкішшю, багатством і шиком. Сьогодні бренд відомий у всьому світі, але почалося все в 1847 році з невеликої ювелірної майстерні, яку заснував Луї-Франсуа Картьє.

Через двадцять років вироби почали виставляти на паризьких виставках, і з тих пір фірма почала набувати популярності. Перші години бренду, до речі, були випущені в 1888 році. А в 1904 році онук засновника компанії Луї Картьє випустив наручний годинник «Сантос», які присвятив своєму другові. І саме та модель принесла бренду справжній успіх . А з 1906 року почали випускатися наручний годинник, прикрашені дорогоцінними каменями.

3. Patek Philippe

Patek Philippe

Одним з найвідоміших брендів є «Patek Philippe», який відноситься до розряду «супер преміум». Використовувані при виготовленні механізми вважаються найскладнішими в світі і, отже, вони є найточнішими. Кожна модель - це справжній шедевр мистецтва, адже вона відрізняється оригінальністю, високим стилем і унікальністю.

Колись такий годинник дуже любили королі, сьогодні ж їх вважають за краще носити знаменитості, бізнесмени, відомі спортсмени та представники влади. «Patek Philippe» - це швейцарська компанія, яка була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави.

4. Vacheron Constantin

«Vacheron Constantin»
«Vacheron Constantin». Цей швейцарський годинниковий будинок був заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів.

Вироби компанії впізнавані, тому відомі в усьому світі, причому як серед багатих і знаменитих, так і серед самих звичайних людей (хоча дозволити собі таку розкіш, звичайно, можуть тільки заможні люди). Вибір моделей і варіантів дизайну і фактур просто величезний. А виконання так оригінально, що придбавши годинник, можна бути впевненим в тому, що ви виділитеся з натовпу. Приємний бонус - це безліч додаткових функцій, і деякі з них вельми корисні.

5. Audemars Piguet

«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка
«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка. Майстрам компанії вдається дивним чином вшановувати традиціями, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам, зокрема футболістам, тенісистам, баскетболістам і гонщикам.

До речі, марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник. А заснована дана швейцарська компанія була в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві.

6. Panerai

«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу
«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу. Компанія була створена в 1860 році і з тих пір успішно розвивається і стала однією з найвідоміших і популярних у всьому світі. А вся справа в тому, що майстри успішно поєднують точність і надійність швейцарських механізмів і витончений, елегантний і неймовірно стильний італійський дизайн.

Крім того, дизайнери бренду славляться своїм креативним підходом до розробки годин, завдяки чому кожна нова модель стає яскравою, унікальною і такою, що запам'ятовується. Відомий і харизматичний стиль відомий всім. І в годиннику цієї марки сьогодні «хизуються» такі знаменитості як Орландо Блум, Джейсон Стетхем, Дуейн Джонсон, Бред Пітт, Том Хенкс, Сильвестр Сталлоне і багато інших .

7. Franck Muller

«Franck Muller»
«Franck Muller». Цю марку можна дізнатися по унікальному дизайну, який проглядається практично в кожній моделі. Варто лише раз побачити циферблат з незвичайними цифрами, і дізнатися будь-яку модель не складе труднощів. До речі, столітньої історії у цій компанії, як у перерахованих вище, немає, але це не робить бренд менш популярним.

Він був заснований в 1991 році, але за час свого існування встиг не тільки знайти шанувальників, а й стати одним з найзнаменитіших. Це справжній приклад того, що все геніальне - просто, а практичність - понад усе. Фанатів годин чимало , і серед них такі успішні й відомі люди як Семюель Л. Джексон, Ріо Фердинанд, Антоніо Бандерас і навіть Дмитро Медведєв.

8. Breguet

«Breguet»
«Breguet». Історія цього швейцарського бренду класу «люкс» налічує понад 230 років, так що компанію можна сміливо назвати справжнім «старожилом» світу годинникових механізмів. Історія цього бренду починається з 1775 року, коли французький винахідник швейцарського походження Абрахам-Луї Бреге (Abraham-Louis Bréguet) заснував свій магазин годинників в Парижі. Геній годинної майстерності встановив стандарти в своїй справі, зробив багато значущих, унікальних відкриттів: «вічні» механічний годинник, пружина гонга для годин з репетиром, турбіною-регулятор, тактильні годинник і багато іншого; розробив фірмовий стиль годин, збережений донині.

У світі велика кількість підробок годин і не тільки. Творці раціонально підійшли до цього питання і розробили відзнаки, характерні тільки справжнім годинах Breguet: індивідуальний номер, секретна підпис, гільйошованим циферблати, стрілки Breguet, цифри Breguet, кріплення ремінця, рифлений візерунок.

Практично всі моделі відрізняються непристойно дорогими, стильними, харизматичними і сучасними хронометрами. І, звичайно, цей годинник завоювали визнання «вершків суспільства», в категорію яких входять такі люди як Ніколя Саркозі, Микита Михалков і Володимир Путін. З 1991 року ця марка є частиною групи компаній «Swatch».

9. Hublot

«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав
«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. І саме це робить кожну модель унікальною і при цьому впізнаваною. У перекладі з французької «hublot» означає «ілюмінатор». Ймовірно, це і визначило явну схожість перших чоловічих годинників Hublot з ілюмінатором корабля.

Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук , платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику цієї мануфактури прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням.

З кожним роком годинник Hublot роблять все більший вплив на моду і розвиток ринку в сфері годинникових механізмів. Дуже багата колірна гамма, в якій працює Hublot: тут і класичні: чорний, білий і коричневий, і незвичні яскраві: червоний, синій, зелений, рожевий, блакитний і інші кольори. Кожен зможе вибрати і купити свій Hublot, що відрізняється царською розкішшю або, навпаки, скромною лаконічністю.

Привертає увагу не тільки незвичайний дизайн, але також технічні рішення годинникового дому. Під ім'ям Hublot ви знайдете точні хронографи і скелетон, годинник з турбійоном і запасом ходу, оснащені календарем і індикатором «швидкість часу».

10. TAG Heuer

«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму
«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму. . Цей бренд був утворений в 1860 році і протягом свого існування відзначений нагородами і призами на багатьох світових виставках, і неспроста.

Компанії належать такі важливі інноваційні розробки як високоточний механічний калібр, гойдається зубчасте колесо і деякі інші. І все це поєднується з бездоганним стилем і презентабельним зовнішнім виглядом кожної моделі. І саме за це бренд так люблять найбагатші і знамениті.

Tag Heuer використовує тільки високоякісні матеріали, відібрані під строгими критеріями. Строгий відбір матеріалів гарантує надійність кожної оправи. Авангардні матеріали, використовувані при виробництві очок Tag Heuer, забезпечують неперевершену ергономіку і комфорт.

А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?

ЧИТАЙТЕ: Влада в «ДНР» належить кримінальників. В «народному раді» до 20% «системного криміналу»

10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО

В наші дні наручний годинник розглядаються більше як символ статусу, ніж пристрій для визначення часу . Зараз практично будь-які електронні пристрої мають на дисплеї відображення часу. Механічні наручні годинники в цифрову епоху поступово перетворюються з функціонального предмета в об'єкт сучасної культури, пише УКРОП з посиланням на vs-t.

Якщо зайти в зал засідань ради директорів будь-який з компаній, що входить в глобальний топ-100 Forbes або Fortune, то ви напевно побачите у кожного присутнього наручний годинник. Серед них обов'язково будуть такі відомі марки як Rolex, Vacheron Constantin, Frank Müller, Jaeger-LeCoultre і Patek Phillipe.

Годинники носять багато, але далеко не все при покупці звертають увагу на марку і міцність. А які бренди вважаються самими знаменитими? Отже, топ 10 найпопулярніших брендів годин:

1.Rolex

Rolex

«Rolex» - це, мабуть, найпопулярніший бренд. Годинники цієї марки носять багато знаменитостей, адже вони є атрибутом розкоші і показником заможності. Цей годинник популярні у всіх країнах, бренд такий же впізнаваний, як, наприклад, «Мерседес» або «BMV» в автомобільному світі. Кожна модель по-своєму унікальна і являє собою справжній шедевр мистецтва, створений справжніми майстрами своєї справи і виготовлений за всіма світовими стандартом.

Компанію можна назвати новатором як в дизайні, так і в використовувані технології. Асортимент так різноманітний, що кожен знайде щось до душі. Задоволеними залишаються і бізнесмени, і знаменитості, і серйозні політики, і спортсмени. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду.

2. Cartier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Cartier» - це французька компанія, яка виробляє не тільки годинник, але і ювелірні вироби. Окремо варто зупинитися на жіночих моделях, адже вони є справжніми витворами мистецтва і буквально просякнуті розкішшю, багатством і шиком. Сьогодні бренд відомий у всьому світі, але почалося все в 1847 році з невеликої ювелірної майстерні, яку заснував Луї-Франсуа Картьє.

Через двадцять років вироби почали виставляти на паризьких виставках, і з тих пір фірма почала набувати популярності. Перші години бренду, до речі, були випущені в 1888 році. А в 1904 році онук засновника компанії Луї Картьє випустив наручний годинник «Сантос», які присвятив своєму другові. І саме та модель принесла бренду справжній успіх . А з 1906 року почали випускатися наручний годинник, прикрашені дорогоцінними каменями.

3. Patek Philippe

Patek Philippe

Одним з найвідоміших брендів є «Patek Philippe», який відноситься до розряду «супер преміум». Використовувані при виготовленні механізми вважаються найскладнішими в світі і, отже, вони є найточнішими. Кожна модель - це справжній шедевр мистецтва, адже вона відрізняється оригінальністю, високим стилем і унікальністю.

Колись такий годинник дуже любили королі, сьогодні ж їх вважають за краще носити знаменитості, бізнесмени, відомі спортсмени та представники влади. «Patek Philippe» - це швейцарська компанія, яка була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави.

4. Vacheron Constantin

«Vacheron Constantin»
«Vacheron Constantin». Цей швейцарський годинниковий будинок був заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів.

Вироби компанії впізнавані, тому відомі в усьому світі, причому як серед багатих і знаменитих, так і серед самих звичайних людей (хоча дозволити собі таку розкіш, звичайно, можуть тільки заможні люди). Вибір моделей і варіантів дизайну і фактур просто величезний. А виконання так оригінально, що придбавши годинник, можна бути впевненим в тому, що ви виділитеся з натовпу. Приємний бонус - це безліч додаткових функцій, і деякі з них вельми корисні.

5. Audemars Piguet

«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка
«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка. Майстрам компанії вдається дивним чином вшановувати традиціями, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам, зокрема футболістам, тенісистам, баскетболістам і гонщикам.

До речі, марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник. А заснована дана швейцарська компанія була в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві.

6. Panerai

«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу
«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу. Компанія була створена в 1860 році і з тих пір успішно розвивається і стала однією з найвідоміших і популярних у всьому світі. А вся справа в тому, що майстри успішно поєднують точність і надійність швейцарських механізмів і витончений, елегантний і неймовірно стильний італійський дизайн.

Крім того, дизайнери бренду славляться своїм креативним підходом до розробки годин, завдяки чому кожна нова модель стає яскравою, унікальною і такою, що запам'ятовується. Відомий і харизматичний стиль відомий всім. І в годиннику цієї марки сьогодні «хизуються» такі знаменитості як Орландо Блум, Джейсон Стетхем, Дуейн Джонсон, Бред Пітт, Том Хенкс, Сильвестр Сталлоне і багато інших .

7. Franck Muller

«Franck Muller»
«Franck Muller». Цю марку можна дізнатися по унікальному дизайну, який проглядається практично в кожній моделі. Варто лише раз побачити циферблат з незвичайними цифрами, і дізнатися будь-яку модель не складе труднощів. До речі, столітньої історії у цій компанії, як у перерахованих вище, немає, але це не робить бренд менш популярним.

Він був заснований в 1991 році, але за час свого існування встиг не тільки знайти шанувальників, а й стати одним з найзнаменитіших. Це справжній приклад того, що все геніальне - просто, а практичність - понад усе. Фанатів годин чимало , і серед них такі успішні й відомі люди як Семюель Л. Джексон, Ріо Фердинанд, Антоніо Бандерас і навіть Дмитро Медведєв.

8. Breguet

«Breguet»
«Breguet». Історія цього швейцарського бренду класу «люкс» налічує понад 230 років, так що компанію можна сміливо назвати справжнім «старожилом» світу годинникових механізмів. Історія цього бренду починається з 1775 року, коли французький винахідник швейцарського походження Абрахам-Луї Бреге (Abraham-Louis Bréguet) заснував свій магазин годинників в Парижі. Геній годинної майстерності встановив стандарти в своїй справі, зробив багато значущих, унікальних відкриттів: «вічні» механічний годинник, пружина гонга для годин з репетиром, турбіною-регулятор, тактильні годинник і багато іншого; розробив фірмовий стиль годин, збережений донині.

У світі велика кількість підробок годин і не тільки. Творці раціонально підійшли до цього питання і розробили відзнаки, характерні тільки справжнім годинах Breguet: індивідуальний номер, секретна підпис, гільйошованим циферблати, стрілки Breguet, цифри Breguet, кріплення ремінця, рифлений візерунок.

Практично всі моделі відрізняються непристойно дорогими, стильними, харизматичними і сучасними хронометрами. І, звичайно, цей годинник завоювали визнання «вершків суспільства», в категорію яких входять такі люди як Ніколя Саркозі, Микита Михалков і Володимир Путін. З 1991 року ця марка є частиною групи компаній «Swatch».

9. Hublot

«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав
«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. І саме це робить кожну модель унікальною і при цьому впізнаваною. У перекладі з французької «hublot» означає «ілюмінатор». Ймовірно, це і визначило явну схожість перших чоловічих годинників Hublot з ілюмінатором корабля.

Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук , платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику цієї мануфактури прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням.

З кожним роком годинник Hublot роблять все більший вплив на моду і розвиток ринку в сфері годинникових механізмів. Дуже багата колірна гамма, в якій працює Hublot: тут і класичні: чорний, білий і коричневий, і незвичні яскраві: червоний, синій, зелений, рожевий, блакитний і інші кольори. Кожен зможе вибрати і купити свій Hublot, що відрізняється царською розкішшю або, навпаки, скромною лаконічністю.

Привертає увагу не тільки незвичайний дизайн, але також технічні рішення годинникового дому. Під ім'ям Hublot ви знайдете точні хронографи і скелетон, годинник з турбійоном і запасом ходу, оснащені календарем і індикатором «швидкість часу».

10. TAG Heuer

«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму
«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму. . Цей бренд був утворений в 1860 році і протягом свого існування відзначений нагородами і призами на багатьох світових виставках, і неспроста.

Компанії належать такі важливі інноваційні розробки як високоточний механічний калібр, гойдається зубчасте колесо і деякі інші. І все це поєднується з бездоганним стилем і презентабельним зовнішнім виглядом кожної моделі. І саме за це бренд так люблять найбагатші і знамениті.

Tag Heuer використовує тільки високоякісні матеріали, відібрані під строгими критеріями. Строгий відбір матеріалів гарантує надійність кожної оправи. Авангардні матеріали, використовувані при виробництві очок Tag Heuer, забезпечують неперевершену ергономіку і комфорт.

А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?

ЧИТАЙТЕ: Влада в «ДНР» належить кримінальників. В «народному раді» до 20% «системного криміналу»

10 найзнаменитіших брендів годин. ФОТО

В наші дні наручний годинник розглядаються більше як символ статусу, ніж пристрій для визначення часу . Зараз практично будь-які електронні пристрої мають на дисплеї відображення часу. Механічні наручні годинники в цифрову епоху поступово перетворюються з функціонального предмета в об'єкт сучасної культури, пише УКРОП з посиланням на vs-t.

Якщо зайти в зал засідань ради директорів будь-який з компаній, що входить в глобальний топ-100 Forbes або Fortune, то ви напевно побачите у кожного присутнього наручний годинник. Серед них обов'язково будуть такі відомі марки як Rolex, Vacheron Constantin, Frank Müller, Jaeger-LeCoultre і Patek Phillipe.

Годинники носять багато, але далеко не все при покупці звертають увагу на марку і міцність. А які бренди вважаються самими знаменитими? Отже, топ 10 найпопулярніших брендів годин:

1.Rolex

Rolex

«Rolex» - це, мабуть, найпопулярніший бренд. Годинники цієї марки носять багато знаменитостей, адже вони є атрибутом розкоші і показником заможності. Цей годинник популярні у всіх країнах, бренд такий же впізнаваний, як, наприклад, «Мерседес» або «BMV» в автомобільному світі. Кожна модель по-своєму унікальна і являє собою справжній шедевр мистецтва, створений справжніми майстрами своєї справи і виготовлений за всіма світовими стандартом.

Компанію можна назвати новатором як в дизайні, так і в використовувані технології. Асортимент так різноманітний, що кожен знайде щось до душі. Задоволеними залишаються і бізнесмени, і знаменитості, і серйозні політики, і спортсмени. Найбільш популярні колекції: «Yacht-Master», «Datejust», «Daytona», «Explorer». До речі, в рік випускається понад 500 тисяч годин бренду.

2. Cartier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Cartier» - це французька компанія, яка виробляє не тільки годинник, але і ювелірні вироби. Окремо варто зупинитися на жіночих моделях, адже вони є справжніми витворами мистецтва і буквально просякнуті розкішшю, багатством і шиком. Сьогодні бренд відомий у всьому світі, але почалося все в 1847 році з невеликої ювелірної майстерні, яку заснував Луї-Франсуа Картьє.

Через двадцять років вироби почали виставляти на паризьких виставках, і з тих пір фірма почала набувати популярності. Перші години бренду, до речі, були випущені в 1888 році. А в 1904 році онук засновника компанії Луї Картьє випустив наручний годинник «Сантос», які присвятив своєму другові. І саме та модель принесла бренду справжній успіх . А з 1906 року почали випускатися наручний годинник, прикрашені дорогоцінними каменями.

3. Patek Philippe

Patek Philippe

Одним з найвідоміших брендів є «Patek Philippe», який відноситься до розряду «супер преміум». Використовувані при виготовленні механізми вважаються найскладнішими в світі і, отже, вони є найточнішими. Кожна модель - це справжній шедевр мистецтва, адже вона відрізняється оригінальністю, високим стилем і унікальністю.

Колись такий годинник дуже любили королі, сьогодні ж їх вважають за краще носити знаменитості, бізнесмени, відомі спортсмени та представники влади. «Patek Philippe» - це швейцарська компанія, яка була заснована в 1839 році простим поляком-іммігрантом Антонієм Патеком і його неймовірно талановитим приятелем французом Адріаном Філіпом. Годинники цієї марки вважаються найдорожчими в світі, а символом бренду є хрест іспанського ордена Калатрави.

4. Vacheron Constantin

«Vacheron Constantin»
«Vacheron Constantin». Цей швейцарський годинниковий будинок був заснований в 1755 році. Тоді молодий і недосвідчений годинникар в нотаріальній конторі оформив договір найму підмайстер. І практично відразу послугами стали користуватися представники аристократії (наприклад, дружини Наполеона). Цей бренд став популярним завдяки не зовсім звичайного поєднанню консервативної класики і яскравих сучасних стилів.

Вироби компанії впізнавані, тому відомі в усьому світі, причому як серед багатих і знаменитих, так і серед самих звичайних людей (хоча дозволити собі таку розкіш, звичайно, можуть тільки заможні люди). Вибір моделей і варіантів дизайну і фактур просто величезний. А виконання так оригінально, що придбавши годинник, можна бути впевненим в тому, що ви виділитеся з натовпу. Приємний бонус - це безліч додаткових функцій, і деякі з них вельми корисні.

5. Audemars Piguet

«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка
«Audemars Piguet» - це не тільки пізнавана і популярна, але ще і дуже екстравагантна марка. Майстрам компанії вдається дивним чином вшановувати традиціями, дотримуватися сучасних модних тенденцій, використовувати інновації і при цьому створювати яскраві, помітні і часом химерні вироби. Особливо такий годинник полюбилися відомим спортсменам, зокрема футболістам, тенісистам, баскетболістам і гонщикам.

До речі, марка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найтонші годинник. А заснована дана швейцарська компанія була в 1875 році Жюлем-Луї Одемара і Едвардом-Огюстом Піге. Одемар відповідав за технічну частину виробництва, а Піге був спонсором. Справжня популярність до фірми прийшла в 1889 році після відкриття філії в Женеві.

6. Panerai

«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу
«Panerai» - це ще один відомий у всьому світі бренд, який заслуговує на увагу. Компанія була створена в 1860 році і з тих пір успішно розвивається і стала однією з найвідоміших і популярних у всьому світі. А вся справа в тому, що майстри успішно поєднують точність і надійність швейцарських механізмів і витончений, елегантний і неймовірно стильний італійський дизайн.

Крім того, дизайнери бренду славляться своїм креативним підходом до розробки годин, завдяки чому кожна нова модель стає яскравою, унікальною і такою, що запам'ятовується. Відомий і харизматичний стиль відомий всім. І в годиннику цієї марки сьогодні «хизуються» такі знаменитості як Орландо Блум, Джейсон Стетхем, Дуейн Джонсон, Бред Пітт, Том Хенкс, Сильвестр Сталлоне і багато інших .

7. Franck Muller

«Franck Muller»
«Franck Muller». Цю марку можна дізнатися по унікальному дизайну, який проглядається практично в кожній моделі. Варто лише раз побачити циферблат з незвичайними цифрами, і дізнатися будь-яку модель не складе труднощів. До речі, столітньої історії у цій компанії, як у перерахованих вище, немає, але це не робить бренд менш популярним.

Він був заснований в 1991 році, але за час свого існування встиг не тільки знайти шанувальників, а й стати одним з найзнаменитіших. Це справжній приклад того, що все геніальне - просто, а практичність - понад усе. Фанатів годин чимало , і серед них такі успішні й відомі люди як Семюель Л. Джексон, Ріо Фердинанд, Антоніо Бандерас і навіть Дмитро Медведєв.

8. Breguet

«Breguet»
«Breguet». Історія цього швейцарського бренду класу «люкс» налічує понад 230 років, так що компанію можна сміливо назвати справжнім «старожилом» світу годинникових механізмів. Історія цього бренду починається з 1775 року, коли французький винахідник швейцарського походження Абрахам-Луї Бреге (Abraham-Louis Bréguet) заснував свій магазин годинників в Парижі. Геній годинної майстерності встановив стандарти в своїй справі, зробив багато значущих, унікальних відкриттів: «вічні» механічний годинник, пружина гонга для годин з репетиром, турбіною-регулятор, тактильні годинник і багато іншого; розробив фірмовий стиль годин, збережений донині.

У світі велика кількість підробок годин і не тільки. Творці раціонально підійшли до цього питання і розробили відзнаки, характерні тільки справжнім годинах Breguet: індивідуальний номер, секретна підпис, гільйошованим циферблати, стрілки Breguet, цифри Breguet, кріплення ремінця, рифлений візерунок.

Практично всі моделі відрізняються непристойно дорогими, стильними, харизматичними і сучасними хронометрами. І, звичайно, цей годинник завоювали визнання «вершків суспільства», в категорію яких входять такі люди як Ніколя Саркозі, Микита Михалков і Володимир Путін. З 1991 року ця марка є частиною групи компаній «Swatch».

9. Hublot

«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав
«Hublot» - це «новачок» у світі дорогого годинника, про який буквально кілька років ніхто не знав. Компанію в 1980 році заснував Карл Крокко, і йому вдалося досягти небувалих висот. Дизайн циферблата грунтується на стилі «фьюжн», в якому поєднуються, здавалося б, несумісні деталі. І саме це робить кожну модель унікальною і при цьому впізнаваною. У перекладі з французької «hublot» означає «ілюмінатор». Ймовірно, це і визначило явну схожість перших чоловічих годинників Hublot з ілюмінатором корабля.

Розбурхавши світ незвичайним ремінцем з каучуку з ванільним запахом, компанія Hublot експериментує з комбінуванням різних матеріалів. У годиннику переплітаються кераміка і золото, кевлар і титан, а також каучук , платина і нержавіюча сталь. Циферблати в годиннику цієї мануфактури прикрашаються Гільйошування і дорогоцінним камінням.

З кожним роком годинник Hublot роблять все більший вплив на моду і розвиток ринку в сфері годинникових механізмів. Дуже багата колірна гамма, в якій працює Hublot: тут і класичні: чорний, білий і коричневий, і незвичні яскраві: червоний, синій, зелений, рожевий, блакитний і інші кольори. Кожен зможе вибрати і купити свій Hublot, що відрізняється царською розкішшю або, навпаки, скромною лаконічністю.

Привертає увагу не тільки незвичайний дизайн, але також технічні рішення годинникового дому. Під ім'ям Hublot ви знайдете точні хронографи і скелетон, годинник з турбійоном і запасом ходу, оснащені календарем і індикатором «швидкість часу».

10. TAG Heuer

«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму
«TAG Heuer» була заснована 20-річним Едуардом Хоер в 1860 році в Швейцарії годинникова майстерня виробляла годинник і хронографії, які спочатку відрізнялися високою точністю і надійною роботою механізму. . Цей бренд був утворений в 1860 році і протягом свого існування відзначений нагородами і призами на багатьох світових виставках, і неспроста.

Компанії належать такі важливі інноваційні розробки як високоточний механічний калібр, гойдається зубчасте колесо і деякі інші. І все це поєднується з бездоганним стилем і презентабельним зовнішнім виглядом кожної моделі. І саме за це бренд так люблять найбагатші і знамениті.

Tag Heuer використовує тільки високоякісні матеріали, відібрані під строгими критеріями. Строгий відбір матеріалів гарантує надійність кожної оправи. Авангардні матеріали, використовувані при виробництві очок Tag Heuer, забезпечують неперевершену ергономіку і комфорт.

А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?

ЧИТАЙТЕ: Влада в «ДНР» належить кримінальників. В «народному раді» до 20% «системного криміналу»

А які бренди вважаються самими знаменитими?
А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?
А які бренди вважаються самими знаменитими?
А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?
А які бренди вважаються самими знаменитими?
А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?
А які бренди вважаються самими знаменитими?
А ви готові придбати дорогий годинник відомого бренду?

Новости