10 кращих бездзеркальних фотоапаратів 4К 2017

  1. Бездзеркальна камера 4К Fuji X-T20
  2. 4К камера Olympus OM-D E-M1 Mark II
  3. 4К камера Panasonic Lumix GX80
  4. Бездзеркальна камера 4К Sony A7R II
  5. Panasonic Lumix G7
  6. Беззеркалка Sony Alpha a6300 4К
  7. Panasonic Lumix G80 / G85 зі зйомкою 4К відео
  8. Бездзеркальна камера Sony A7S II
  9. Цифрова 4К камера Panasonic GH4
  10. Бездзеркальна камера 4К Sony a7S
  11. Підсумки

У світі фотографії є ​​думка, що для створення красивих знімків не потрібен найкращий фотоапарат. У цьому є частка правди, оскільки навіть просте перегортання Instagram відкриває перед нами чудові зображення, зроблені тільки за допомогою смартфона. Однак у телефонних камер є деякі недоліки, які можуть бути усунені не без допомоги більш досконалих пристроїв для зйомки.
У світі фотографії є ​​думка, що для створення красивих знімків не потрібен найкращий фотоапарат
DSLR - цифрова дзеркальна камера, мрія будь-якого, хто хоче домогтися успіхів у зйомці. Це крок вперед у порівнянні з використанням компактних камер або смартфонів. Canon і Nikon (та й інші бренди) роками панували на ринку SLR. Обидва змагалися у випуску камер з новими функціями, які поліпшують якість фотографії.

Все почалося з появи бездзеркальних камер. Це пристрій і менше і легше, і може видавати такі ж приголомшливі фото. Беззеркальной фотоапарат служить альтернативою великим і громіздкому DSLR, але є і заковика: більш дешеві варіанти не мають оптичного видошукача. Значить, доводиться ставити кадр за допомогою заднього екрану, тобто точно так же, як і на компактній камері або смартфоні.

Прихід на ринок бездзеркальних камер не став причиною падіння DSLR - по крайней мере, поки не став. Багато фотографів і раніше сильно обтяжене відсутністю оптичного видошукача, а також системою Мікро 4: 3 (MFT-стандарт), яка дозволяє зменшити об'єктив і, відповідно, камеру. Оскільки DSLR домінували на ринку протягом багатьох років, сформувався широкий вибір сумісних об'єктивів, чого не скажеш про беззеркальной співтоваристві.

Проте, останнім повільно розвивається в цьому плані, частково завдяки системі MFT, створеної Olympus і Panasonic, яка має більше 50 варіантів об'єктивів. Беззеркальние камери будуть тільки поліпшуватися з часом. Але одна перевага, яке у них є перед DSLR - це відео 4K. Воно є вже у ряду моделей, в той час як виробники DSLR неохоче впроваджують його в нові моделі. Нижче представлені 10 кращих бездзеркальних фотоапаратів 4К в 2017 році.

Бездзеркальна камера 4К Fuji X-T20

Бездзеркальна камера 4К Fuji X-T20

4К камера X-T1 була відразу добре прийнята, і на щастя X-T20 не розчаровує її як наступник. Фотоапарат і раніше зодягнений SLR-подібним корпусом, як і у свого попередника, але ця модель має поліпшення в найбільш значущих областях. Наприклад, 24.3-мегапіксельний КМОП-сенсор APS-C X-Trans III є кроком вперед по відношенню до 16-мегапіксельному первісного варіанта.

Завдяки значно поліпшеному датчику, фотографії, зроблені за допомогою X-T20, досягають більш докладної деталізації, ніж ті, що видає X-T1. Чутливість ISO становить від 200 до 12 800, але може бути збільшена до меж від 100 до 51 200 навіть при зйомці в RAW. Електронний видошукач X-T20 яскравіше і має функцію автоматичного регулювання яскравості.

Базова частота 60 кадрів в секунду може бути збільшена до 100 кадрів в секунду в режимі Boost для гарантованої правильної зйомки об'єктів, що рухаються. Недоліком цієї функції є велика споживана потужність, виснажує акумулятор. Задній дисплей X-T20 також отримав незначну «підтяжку обличчя». Хоча Fujifilm вирішив залишити дозвіл 1.62 мільйона точок, присутнє в X-Pro2, компанія-виробник покращила його з'єднання з корпусом.

Тепер дисплей з подвійним з'єднанням можна легко «відірвати» від корпусу для використання камери в портретному режимі. 4К камері Fujifilm X-T20 бракує можливості виключення сенсорного екрану, як це добре працює на X70. Хоча X-T20 може знімати відео з UHD 4K з бітрейтом 100 Мбіт / с при 30, 25 або 24 кадрів в секунду, він може записувати тільки до 10 хвилин відео.

Однак час запису може бути збільшено до 29 хвилин при підключенні додаткового акумулятора. Ряд поліпшень був також зроблений і в апаратній частині. З додатковим SD-слотом можна одночасно використовувати дві карти UHS-II. В якості альтернативи вбудований мікрофон для запису відео було додано 3.5-мм роз'єм. Також завдяки USB-3 сумісного роз'єму прискорюється передача файлів.

4К камера Olympus OM-D E-M1 Mark II

4К камера Olympus OM-D E-M1 Mark II

Одне з критичних зауважень, пов'язаних з камерами MFT, полягає в тому, що датчик не може захоплювати стільки ж інформації, як і повнокадровий датчик. Незважаючи на це, даний наступник флагманської MFT-камери Olympus E-M1 використовує саме цей формат сенсора.

Хоча матриця не перевершує за параметрами варіанти повного кадру, Olympus знайшов способи поліпшити ситуацію. З додаванням 4 000 000 пікселів в датчик дозвіл камери збільшується з 16 до 20 МП. Удосконалення не припиняються: 4К камера Olympus E-M1 Mark II має ще й на 40 точок автофокусування більше, ніж у E-M1, нову батарею, новий процесор зображень і може знімати відео 4К.

Про апараті E-M1 Mark II можна аргументовано стверджувати, що він швидкий. Схоже, що при безперервній зйомці кадри не змінюються взагалі. Камера також має 121 точку визначення фази AF крос-типу. Знову ж, у A6500 від Sony їх 425, а у X-T20 від Fujifilm - 169. Однак Olympus каже, що нова система автофокусування E-M1 Mark II забезпечує краще відстеження.

Зйомка в умовах слабкого освітлення виявляє недоліки MFT-датчика 4К камери E-M1 Mark II. Цей тип датчиків малий розмірами і не може сприйняти багато світла, і як наслідок, якість фотографій в загальному і цілому страждає в слабо освітлених умовах. Однак Olympus забезпечує рішення для деяких випадків 5-осьовий стабілізацією зображення в корпусі.

E-M1 Mark II - перша з 4К фотокамер Olympus, що забезпечує можливість зйомки відео з роздільною здатністю 4K UHD на 30, 25 і 24 кадрах в секунду. Це також перша камера, що пропонує режим Cinema 4K, здатний захоплювати кадри розміром 4096 x 2060 пікселів з бітрейтом до 237 Мбіт / с.

Ще одна особливість E-M1 Mark II - якість збірки. Камера виконана з магнієвого сплаву, виглядає круто, незважаючи на невеликі розміри. Камера також має всепогодний дизайн - ідеальний компаньйон фотографа, незалежно від погодних умов.

4К камера Panasonic Lumix GX80

4К камера Panasonic Lumix GX80

фотоапарат Panasonic Lumix GX80 з режимом відео 4К забезпечує відмінні можливості в компактному корпусі з дизайном у вигляді далекомірного апарату 70-х, але все ж залишаються деякі питання. Наприклад, чому Panasonic не включила функцію згладжування, присутню в більшому GX8 - її старшому родича - в цю модель? При цьому можна було б захопити набагато більше деталей, незважаючи на те, що GX80 має дозвіл на 4МП менше, ніж у GX8.

У GX8 є й інші функції, які також не потрапили в GX80. Однією з них є нахиляється видошукач, і лише зниження виробничих витрат є підходящим поясненням його відсутності. Незважаючи на недоліки електронного видошукача GX80, все-таки він яскравий і деталізований.

Хоча камера Lumix GX80 має той же 3-дюймовий ЖК-дисплей з сенсорним екраном розміром 1 040 000 точок, що і GX8, її дисплей лише поворотний, а не повністю зчленований в двох площинах. Що стосується особливостей, в GX80 є багато від GX8, включаючи 4К відео і фото режимі. За допомогою цієї функції можна знімати 4К відео зі швидкістю 25 кадрів в секунду, а потім витягувати 8-мегапіксельні зображення.

Panasonic вперше представила 5-осьовий подвійний оптичний стабілізатор на камері GX8, ця функція також стала в нагоді і для GX80. Система стабілізації працює при зйомці відео і зйомці фотографій. Система працює на всіх п'яти осях, а виправлення здійснюються як в камері, так і в об'єктиві для забезпечення більшої стабілізації при корекції струсу корпусу.

GX80 має діапазон чутливості ISO 200 до 25 600, який дозволяє робити чіткі знімки навіть в умовах низької освітленості. У поєднанні з системою стабілізації з 5 осями GX80 забезпечить вам високу ймовірність отримання якісних фотографій з мінімальним тремтінням навіть вночі при зйомці з рук.
Крім можливості знімати відео 4К, GX80 також підтримує Full HD. Камера оснащена вбудованим Wi-Fi, який дозволяє легко передавати зображення, а також виконувати віддалене управління камерою, коли вона пов'язана зі смартфоном або планшетом.

Бездзеркальна камера 4К Sony A7R II

Беззеркальние камери - це альтернатива DSLR
Беззеркальние камери - це альтернатива DSLR. Ці фотоапарати, як правило, менше і легше в порівнянні з незграбними DSLR - і справа навіть не в підрахунку кількості об'єктивів, які доводиться брати з собою для конкретної зйомки.

У той час як більшість бездзеркальних пристроїв мають менші датчики, Sony змінила цим правилам, встановивши повнокадровий датчик в компактні системні камери. A7R II - новітній член цього сімейства. 4К камера Sony A7R II - це модель з високою роздільною здатністю в 42.4 мільйона ефективних пікселів. Для порівняння у попередніх моделей: A7 має 24 мільйони пікселів, а A7R - 36 мільйонів пікселів.

Об'єднання майже 43 мільйонів пікселів з процесором Bionz X, який підтримує діапазон чутливості ISO 100 ... 25 600 с розширенням до 50 посередництво ... 102 400, надає практично безмежний простір для творчості. Для ще більш докладної деталізації знімків датчик A7R II «втратив» оптичний фільтр нижніх частот.

Sony також збільшила швидкість зчитування датчика, використовуючи мідь замість алюмінієвих доріжок. В результаті зменшується час передачі зображення, поліпшується швидкість автофокусування і більш ефективно працює затвор у відеорежимі. A7R II має гібридну систему автофокусування, яка поєднує в собі як контрастну, так і фокусування по фазі. Цим вона теж відрізняється від попередньої моделі A7R, яка мала тільки 25-точкову систему контрастного автофокусу.

Завдяки новій конструкції датчика система автофокусування A7R II також на 40% швидше. Крім того, нові алгоритми дозволили поліпшити відстеження руху. В результаті A7R II пропонує набагато більше режимів фокусування в порівнянні з попередниками.
Також Sony A7R II має 5-осьову стабілізацію зображення в корпусі, яка допомагає усунути розмиття що при зйомці фото, що при відео. Це також перша повнокадровий компактна системна камера, яка забезпечує запис 4К на карту пам'яті.

Panasonic Lumix G7

Panasonic Lumix G7

камера Lumix G7 має таке ж дозвіл 16 МП, що і G6, на заміну якої вона прийшла, але у неї абсолютно новий датчик. Разом з процесором сигналів Venus Engine 9 ця камера може похвалитися відмінною якістю відзнятого зображення. Діапазон чутливості ISO від 200 до 25 600 також розширює творчі рамки користувачів.

Venus Engine у ​​G7 має чотирьохядерний процесор, який обробляє сигнали значно швидше. Таким чином, 4К камера Panasonic G7 здатна безперервно знімати серії повнорозмірних фото зі швидкістю 8 fps в режимі одиночної автофокусування, а також 6 кадрів в секунду в режимі безперервного автофокусування. Зменшення розміру зображення до 8 МП дозволяє знімати з ще більшою швидкістю.

Користувачі також можуть знімати зі швидкістю 30 кадрів в секунду, коли встановлений режим 4K Photo - це завдяки 4К відеотехнології Panasonic G7 для зйомки послідовності зображень протягом близько 30 хвилин. Крім того, режим 4K Photo дозволяє витягувати 8-мегапіксельні кадри з відео в камері.
G-серія Panasonic відома тим, що має дійсно хороші системи для замірів експозиції і балансу білого. Ця традиція продовжується і в G7, яка не потребує компенсації експозиції під час зйомки в різних умовах освітлення.

Panasonic G7 здатна знімати 4К відео з бітрейтом до 100 Мбіт / с до 30 кадрів в секунду в NTSC або 25 кадрів в секунду в PAL. На додаток до можливостей зйомки 4К, G7 може також записувати відео Full HD з різною частотою кадрів в форматі MP4 або AVHCD.

У камері Lumix G7 Panasonic також застосовує систему фокусування Глибина з расфокусировке (Depth from Defocus), вперше реалізовану в GH4. При використанні цієї системи правильна точка фокусування визначається при порівнянні контрасту двох різних розфокусувати зображень одного кадру.
Для спрощення передачі файлів G7 оснащена Wi-Fi-адаптером, але не має функції NFC, як завжди з метою зменшення витрат ...

Беззеркалка Sony Alpha a6300 4К

Беззеркалка Sony Alpha a6300 4К

Незважаючи на те, що Sony присвятила пару років створення компактних системних камер з полнокадровими датчиками, вона не відмовилася і від датчиків APS-C. Фотоапарат A6000, був дуже добре прийнятий, і його наступник а6300 робить все можливе, щоб поліпшити імідж серії.

Sony a6300 має той же 24.2-мегапіксельний КМОП-датчик APS-C Exmor, що і A6000, але на цей раз для збільшення швидкості зчитування застосовується мідна проводка, що підвищує ефективність збору світлового потоку. У поєднанні зі змінами в процесорі обробки BIONZ Z, a6300 здатний відтворювати зображення з низьким рівнем шуму, високою роздільною здатністю, покриваючи весь діапазон чутливості ISO (від 100 до 51 200).

A6300 оснащений системою 4D Focus від Sony, яка має 425 точок автофокусу з фазовим детектуванням, що охоплюють весь кадр. 425 точок - це найбільше число в змінних об'єктивах. У поєднанні зі 169 точками виявлення контрасту, a6300 здатний фокусуватися на рухомій цілі всього за 0.05 секунди. АФ залишається працездатним навіть при використанні адаптера для об'єктива з байонетом A. Це важливо в тому числі тому, що він дозволяє користувачам старіших систем як і раніше використовувати свої старі об'єктиви з цієї нової камерою.

Режим серійної зйомки на швидкості 11fps був однією з видатних особливостей a6000, ця опція збережена і в a6300. В цьому режимі відстеження фокусування і експозицію налаштовуються на всьому протязі серії. Крім того, передбачена і більш повільна опція 8fps.

A6300 в порівнянні з a6000 кілька поліпшена, включаючи можливість відеозйомки 4К. У попередній моделі можна було обробляти тільки Full HD відео, але ця забезпечує можливість зйомки 4К в еквіваленті плівки Super 35 мм, що дозволяє захоплювати з відео зображення 6К, які можна масштабувати до 4К. У числі інших доповнень - новий кодек XAVC S для зйомки відео в форматі Super 35mm, функція S-Log Gamma і 3.5-мм роз'єм.

Panasonic Lumix G80 / G85 зі зйомкою 4К відео

Panasonic Lumix G80 / G85 зі зйомкою 4К відео

Lumix G80 є наступником G7. Хоча назва може трохи заплутати, оскільки серія G традиційно містить одну цифру в імені, але G80 належить саме цій серії. Що саме слід традиції вдосконалення характеристик попередників.

Як і Panasonic G7, беззеркальная камера Lumix G80 використовує 16Мп датчик Live MOS. Незважаючи на те, що цей тип сенсорів присутня в багатьох інших камерах MFT (Micro 4: 3), модель управляється без оптичного фільтра нижніх частот, що дає змогу захоплювати деталі більш витончено і кристально. Проте, існує потенційний недолік: в отриманих фотографіях ризик згладжування значно вище.

Так само, як і G7, ця модель оснащена процесором обробки Venus. Він дозволяє камері захоплювати відео 4К в дозволі UHD при 25 і 24 кадрах в секунду. Крім того, G80 також підтримує запис в Full HD до 50 кадрів в секунду. При записи в 4К з відеоматеріалу можна витягнути 8 МП кадри. Крім того, функція Live Cropping дозволяє масштабування й панорамування сцену під час запису.

G80 володіє роз'ємом для мікрофона, який дійсно корисний тим, хто більш серйозно ставиться до відеозйомці. Зовнішній мікрофон дозволяє поліпшити параметри звуку в порівнянні з вбудованим. Користувачі можуть також відображати кадри в режимі реального часу завдяки наявності роз'єму HDMI.
З подвійним оптичним стабілізатором Dual IS Mark II, апарат G80 поєднує в собі стабілізацію по 5 осях датчиків з осьової стабілізацією об'єктиву. Хоча є об'єктиви, які підтримують цю функцію як вбудовану, інші об'єктиви стануть сумісними після оновлення прошивки.

Panasonic G80 запозичує безліч функцій у свого попередника, які включають в себе 3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1.04 мільйона точок. Камера також має ряд фотографічних стилів, універсальних попередніх Cinelike і пресетів Creative Control.

Бездзеркальна камера Sony A7S II

Бездзеркальна камера Sony A7S II

Як випливає з назви, A7S II є наступником A7S, 12-мегапіксельною фотокамери з відеоцентріческім ухилом, яка добре працює в ситуаціях з низьким освітленням. Хоча ця модель дійсно має ряд змін, вони не були непередбачуваними, оскільки багато хто з них вже були представлені в інших камерах лінійки Sony A7.

Як і A7R II, A7S II здатний записувати 8-бітове 4К відео з вибіркою 4: 2: 0, зберігаючи його в форматі XAVC S без пиксельного Біннінг (спосіб отримати більш високу чутливість датчика, об'єднуючи сигнали з невеликої піксельної решітки) на швидкісну карту пам'яті .

І як і її попередниця, камера Sony A7S II може записувати 4К відео з 8-бітної глибиною кольору 4: 2: 2 на зовнішній рекордер через HDMI. У 8-бітному кольоровому відео є 256 відтінків для кожного основного кольору. Хоча це звучить вражаюче, але GH4 перевершує ці параметри, пропонуючи 10-бітний сигнал, що означає 1024 відтінки на кожен колір.

Незважаючи на те, що A7S II дійсно використовує безліч функцій камер сімейства A7, у неї є і дещо унікальне. Ця модель може записувати відео Full HD зі швидкістю до 120 кадрів в секунду з бітрейтом 100 Мбіт / с (знову ж без використання пиксельного Біннінг) для уповільненого відтворення.
Камери лінійки A7S призначені для прекрасної роботи навіть в умовах низької освітленості.

Таким чином, A7S II має власний діапазон чутливості ISO 100 посередництво ... 102 400, але може розширити верхню межу до максимального значення 409 600. Щоб забезпечити ще кращі фотографії в важких умовах, A7S II оснащений системою 5-осьовий стабілізації зображення - так само, як і інші моделі сімейства A7. 4К фотокамера Sony A7S II оснащена повнокадровим КМОП-датчиком Exmor 12.2МП, але з невеликими змінами в порівнянні з камерою Sony A7S. Датчик цієї камери має нову схему і нові алгоритми для зменшення шуму.

Цифрова 4К камера Panasonic GH4

Цифрова 4К камера Panasonic GH4

Камера Panasonic GH4 слід за GH3 - моделлю, яка в основному відома своїми можливостями відео 4К, незважаючи на те, що вона так само хороша і для зйомки нерухомих зображень. GH4 знову підноситься як апарат для 4К, але це не все, чим прекрасна ця машина.

Мало хто наступники мають значні поліпшення в порівнянні з попередніми моделями. На щастя, це не відноситься до GH4, оскільки в ньому є функції, які є абсолютно новими або вдосконаленими. Але незважаючи на численні зміни, кількість пікселів датчика камери як і раніше залишається незмінним на рівні 16.05 млн.

Для цієї моделі Panasonic об'єднав можливості нового цифрового сенсора Live CMOS з процесором Venus Engine IX. Така комбінація дозволяє камері GH4 створювати високоякісні зображення, кращі в сімействі G-камер. Зйомка відео 4К дуже вимоглива до ресурсів, і для її задоволення потрібен потужний процесор. Panasonic оснастила GH4 новим двигуном Venus Engine IX з чотирьохядерним процесором, що відповідає всім потребам. Новий датчик забезпечує більш високу швидкість зчитування, яка досягає 200 Мбіт / с - це набагато швидше, ніж у GH3.

Володіючи діапазоном чутливості ISO 200 ... 25 600, камера Panasonic GH4 демонструє практично абсолютну впевненість у контролі над шумом. Нагадаю, що GH3 мала діапазон тільки 200 ... 12 800, який можна було розширити до 25 600. GH4 може безперервно знімати до 12 кадрів / сек в режимі одиночної автофокусування і записувати серію на карту формату SD UHS-III. Безперервна зйомка падає до 7.5 кадрів в секунду при безперервному режимі автофокусування.

Panasonic також знайшла вирішення проблеми компактних системних камер з автофокусуванням. Традиційно беззеркальние камери використовують системи виявлення контрасту, але Panasonic представила технологію Depth from Defocus (Глибина з расфокусировке), яка аналізує контраст двох розфокусувати точок кадру, щоб визначити, яку точку фокусування використовувати.

Бездзеркальна камера 4К Sony a7S

Бездзеркальна камера 4К Sony a7S

Якщо вам потрібна повнокадрова компактна системна камера з детальним дозволом, шукайте a7R. Якщо вам потрібна камера, прекрасно справляється з умовами недостатнього освітлення, але також хороша в відеорежимі, відповідь для вас - це a7S. Коли ви шукаєте щось посередині, то рішенням буде a7. Камера A7S, як і a7, як і a7R, оснащена байонетом Sony E-mount. Чим відрізняється ця модель - так це повнокадровим КМОП-датчиком Exmor з 12.2 мільйонів ефективних пікселів.

Разом з процесором обробки даних Bionz X від Sony камера a7S може видавати відмінні знімки навіть при невеликих діафрагмах. Sony надає великого значення діапазону чутливості та шумових характеристик a7S. Ця модель має власний діапазон ISO 100 посередництво ... 102 400, який може бути розширений до ISO 409 600 як для фото, так і для відео. Використання великих пікселів допомагає створювати фотографії з меншим шумом навіть при зйомці з такою високою чутливістю.

Великі розміри пікселя також означають можливість запису в широкому динамічному діапазоні (Wide DR), що дозволяє виділити додаткові тони в одній експозиції. Камера Sony A7S використовує технологію автофокусу тільки з розпізнаванням контрасту. Але оскільки вона має великі пікселі, то може виконувати більш швидке фокусування в порівнянні з a7R.

Надано кілька режимів вибору точки автофокусування, включаючи Wide, Zone і Center. У цій моделі підтримується одноразова і безперервне автофокусування, а також ручне фокусування, підкріплена фокус-пікінг (підсвічуванням контурів). Зображення, зняті за допомогою a7S, зберігаються як файли RAW або JPEG на карти SD / SDHC / SDXC або Sony Memory Sticks.

Фотокамера Sony A7S може знімати відео 4К і навіть записувати його на зовнішній пристрій, підключений через HDMI. Звук можна налаштувати по 32-м ступенями за допомогою дисплея рівня звуку. Крім того, звук можна контролювати в стереонавушники.

Підсумки

Незважаючи на «беззеркальную» революцію, ряд великих компаній як і раніше продовжують випускати DSLR (цифрові дзеркалки). Ще краще, що вони створюють камери DSLR, які можуть конкурувати з подібними компактними системними камерами. Беззеркальние камери зазвичай розглядаються як заміна DSLR через їх більш легкотравних розмірів. Крім того, ці камери, як правило, більш тихі в порівнянні з їх громіздкими колегами.

Раніше небагатьох користувачів DSLR гріла ідея придбання беззеркалок, враховуючи, що багато хто з цих камер використовують менші датчики, а отже, видають менше інформації. Але час не стоїть на місці, і інновації дозволяють використовувати повнокадрові датчики з невеликими корпусами. Якість зображень не страждає від такого нововведення.

В даний час мало що відокремлює беззеркальние новинки від DSLR. Вони мають здатність створювати відмінні зображення і навіть пропонують хороші можливості відео. Рішення про придбання тієї чи іншої камери завжди буде зводитися до вибору, який враховує бажані функції і вартість.

Беззеркальние камери 4К - це хороший вибір для тих, кому потрібна камера, однаково гарна і при зйомці фото, і для відео. Це також вибір для тих, хто не хоче носитися з громіздкою камерою. Список бездзеркальних варіантів 4К, представлений в статті, відображає кращі моделі, в тому числі і за версією EISA - Європейської асоціації зображення і звуку. Кожна з них пропонує щось своє, навіть якщо вони випускаються одним і тим же виробником.

Візьміть камери, випущені компанією Sony. A7R II підходить для тих, хто хоче отримати деталізовані зображення, а A7S II виразно хороша для тих, хто хоче грамотної роботи в умовах слабкого освітлення, в тому числі і з відео. Вибір визначається також і стилем камери. Кому-то сподобається SLR-корпус в стилі старих віддалемірних фотоапаратів, який дуже схожий на стиль компактних камер (читай - мильниць).

Кому-то по душі тенденція бездзеркальних камер бути більш схожими на DSLR, і це неодноразово вимагалось споживачами, (особливо тими, у кого великі руки ...), що не бажають звертатися з субтильною корпусами. Важко вибрати найкращу 4К беззеркальную камеру, тому що кожен пристрій забезпечує щось інше, ніж інші. У цьому сенсі завжди буде переважати ваша інтуїція. Вибирайте камеру, яка має потрібні вам функції, але яка не вплине на стиль вашої зйомки.

https://ultrahd.su/fotoapparaty/10-luchshix-bezzerkalnyx-fotoapparatov-4k-2017.html

10 кращих бездзеркальних фотоапаратів 4К 2017 Semen Фотоапарати Фотоапарати У світі фотографії є ​​думка, що для створення красивих знімків не потрібен найкращий фотоапарат. У цьому є частка правди, оскільки навіть просте перегортання Instagram відкриває перед нами чудові зображення, зроблені тільки за допомогою смартфона. Однак у телефонних камер є деякі недоліки, які можуть бути усунені не без ... Semen Семен [email protected] Editor UltraHD 10 кращих бездзеркальних фотоапаратів 4К 2017 Semen Фотоапарати Фотоапарати У світі фотографії є ​​думка, що для створення красивих знімків не потрібен найкращий фотоапарат

Наприклад, чому Panasonic не включила функцію згладжування, присутню в більшому GX8 - її старшому родича - в цю модель?

Новости