100 модних новинок: Нова колекція одягу 2018

  1. Модні колекції весна-літо 2018
  2. Колекції осінньо-зимового сезону 2018

Колекції, представлені дизайнерами - це завжди якийсь експеримент. Адже в кожному сезоні вони дивують незвичайними рішеннями, сміливим поєднанням тканин і фактур, а також стильними принтами і формами виробів. Хтось вважає представлені образи занадто екстравагантними, часом навіть епатажними. У свою чергу, модниці надихаються стильними образами і беруть їх на замітку. Тому сьогодні пропонуємо вивчити особливості деяких з представлених колекцій 2018 року.

Тому сьогодні пропонуємо вивчити особливості деяких з представлених колекцій 2018 року

Модні колекції весна-літо 2018

Весняно-літній сезон завжди асоціюється з ласкавим сонцем, романтикою, легкістю і жіночністю. А що закладено в основу представлених колекцій для 2018 роки ми дізнаємося прямо зараз.

Christian Dior

Колекція знаменитого французького модного будинку в 2018 році була далека від властивої бренду тематики. На зміну лаконічним виробам прийшли досить незвичайні образи з феміністичними висловлюваннями. Крім того, брутальний характер відбивався і в елементах одягу зі шкіри. Але врівноважити тематику допомогли атрибути жіночності у вигляді легких суконь, напівпрозорих спідниць та інших деталей.

Але врівноважити тематику допомогли атрибути жіночності у вигляді легких суконь, напівпрозорих спідниць та інших деталей

Цілком очевидно, що креативний директор бренду Марія Грація Кьюрі прийняла рішення і далі комбінувати тему мистецтва і фемінізму. Саме тому в колекції присутні образи зі згадуванням різних субкультур.

Саме тому в колекції присутні образи зі згадуванням різних субкультур

Valentino

Саме цей італійський модний будинок часто асоціюється з легкими, витонченими нарядами для жінок. У 2018 році дизайнер П'єрпаоло Піччолі прийняв рішення трохи змінити напрямок і продемонструвати досить незвичайні рішення. Наприклад, вироби складного крою, які відмінно виглядають в поєднанні з сучасними образами. Крім того, жіночні сукні і ніжні відтінки все також є головним акцентом і прикрасою всієї колекції.

Louis Vuitton

Всім відомий французький модний будинок представив свою колекція для весняно-літнього сезону в годин павільйоні Лувра. Показ був проведений практично відразу після його відкриття. Таке місце було вибрано неспроста, адже при створенні колекції дизайнер приділив особливу увагу переплетення минулого і сьогодення. Саме тому в одному образі сміливо поєднуються сюртуки з кросівками та футболками з незвичайними принтами. Безумовно, подібні образи не стануть необхідністю в повсякденному житті, але багато деталей можна використовувати для створення вечірніх образів.

Безумовно, подібні образи не стануть необхідністю в повсякденному житті, але багато деталей можна використовувати для створення вечірніх образів

Chanel

Основною темою показу Chanel були тропіки. Це простежувалося буквально у всьому, адже навіть знаменитий палац Grand Palais спеціально перетворили на райський куточок. Екзотичні рослини, схили і водоспади - все для створення відповідної атмосфери.

Що стосується колекції, то вона створена під впливом даної тематики, а також теми виживання в екстремальних дощових умовах. Саме тому Карл Лагерфельд представив різні плащі з вінілової шкіри, а також пластика. Досить оригінально виглядають пластикові ботфорти, чоботи та сумки. При бажанні такі елементи можна адаптувати і в сучасних образах.

Не можна не відзначити досить насичені відтінки колекції. Вони добре поєднуються між собою навіть в одному вбранні. Також в колекції були представлені традиційні твідові вироби.

Hermes

Весняно-літня колекція французького бренду Hermes в 2018 році покликана підкреслювати жіночність і елегантність образу. Дизайнер вже не перший сезон експериментує з поєднанням матеріалів і результат дійсно того варто. Адже кожна деталь образу досить лаконічна, але в той же час сучасна. Тому дівчатам, які не бояться експериментувати з модними новинками, але хочуть зберегти жіночний образ, саме час придивитися до даної колекції.

Тому дівчатам, які не бояться експериментувати з модними новинками, але хочуть зберегти жіночний образ, саме час придивитися до даної колекції

Колекції осінньо-зимового сезону 2018

У процесі створення колекцій для холодного сезону, враховується безліч чинників. Але все ж, в 2018 році дизайнери представили максимально комфортні і в той же час стильні предмети гардероба. Тому пропонуємо прямо зараз порівняти колекції і визначити для себе фаворита.

Fendi

Бренд Fendi завжди привертав увагу цікавими, часом несподіваними рішеннями. У цьому сезоні дивує стильними новинками осінньо-зимова колекція. Головною особливістю є використання кольорового хутра. Крім елегантних, жіночних шуб, дизайнери представили і більш сміливі варіанти.

Крім елегантних, жіночних шуб, дизайнери представили і більш сміливі варіанти

Не можна не відзначити, що хутро використовується в багатьох виробах в якості обробки. Тобто на рукавах або ж комірі. Виглядає це дійсно стильно. Крім того, простежується тенденція нанесення логотипу на багато виробів. Найчастіше його можна побачити на аксесуарах, втім, зустрічаються й інші варіанти. Подібні рішення не нові, але при цьому не менш актуальні в майбутньому сезоні.

Подібні рішення не нові, але при цьому не менш актуальні в майбутньому сезоні

Givenchy

Колекція, представлена ​​легендарним модним будинком, показує, що бренд знову повертається в звичний стиль. Однак тепер класичні речі матимуть свіжіші, цікаві деталі. Саме таке поєднання підходить сучасної, незалежної жінки.

В осінньо-зимової колекції ви побачите не тільки класичні пальто, але і бушлати в чоловічому стилі, а також штани. Крім того, шуби, сукні та плісировані спідниці також були представлені в 2018 році.

Chloe

Креативний директор знаменитого бренду представила преколлекцію, яка не прив'язана до конкретного сезону. Основною ідеєю було те, що в житті ми рідко дотримуємося правила сезонності і комбінуємо речі між собою. Тому вироби даної колекції будуть доречні в будь-який час року, незважаючи на те, що в ній є як шуби, так і легкі, хвилясті сукні. Головне - правильно скласти образ, щоб він виглядав гармонійно.

Головне - правильно скласти образ, щоб він виглядав гармонійно

Як бачите, модні колекції 2018 року досить різноманітні. Завдяки цьому можна створювати дивовижні образи, використовуючи актуальні тренди. Але при цьому важливо зберігати гармонію, адже цибуля не повинен бути перевантаженим. Головне його завдання - підкреслювати жіночність.

Головне його завдання - підкреслювати жіночність

Новости