12 кращих книжкових інтернет-магазинів України

У Києві стало з'являтися все більше цікавих книжкових магазинів, де можна знайти літературу на будь-який смак: колекційні, професійні видання, на іноземній мові, рідкісні і популярні. bit.ua вибрав 12 книжкових інтернет-магазинів з хорошим асортиментом, зручною навігацією і доставкою по Києву та Україні.

ua вибрав 12 книжкових інтернет-магазинів з хорошим асортиментом, зручною навігацією і доставкою по Києву та Україні

Grenka.ua - книжковий mall України , Де можна знайти як любиться класику, так і рідкісні новинки, які доставляють по всій Україні. Всього на складі є близько 50 тис. Книг, які привезуть в день замовлення. Магазин працює без вихідних з 9:00 до 21:00, тому придбати новий томик в свою колекцію або на подарунок не складе труднощів. Серед іншого в асортименті є видання про подорожі, кулінарії, мистецтві, історії і науці, а також художня та дитяча література. Grenka пропонує як доставку з безкоштовною упаковкою, так і можливість самовивозу - для тих, хто хоче помацати замовлену книгу перед покупкою. У магазині діє знижка на перше замовлення - необхідно тільки зареєструватися на сайті, а також подовжений повернення товару - 21 день після покупки. Читачі bit.ua також можуть скористатися промокодом BOOKS5BIT і отримати 5% знижки на книги до 31.12.2018.

2018

Книжковий клуб Bookinist - це український сервіс для любителів літератури і цінителів книг, який робить їх доступними в один клік. Через високий рівень техніки придбати нові книги в Україні або ж продати, обміняти або просто подарувати щось зі своєї колекції. Крім того, на платформі є можливість написати рецензію на вподобаний твір. У магазині книг представлені різні жанри, а ті, кому складно визначитися з вибором, завжди можуть звернутися за рекомендацією, яку книгу купити.

Інтернет-магазин «Лавка Бабуїн» вже давно зарекомендував себе як магазин з цікавими, інтелектуальними виданнями
Інтернет-магазин «Лавка Бабуїн» вже давно зарекомендував себе як магазин з цікавими, інтелектуальними виданнями. На сайті є новинки художньої літератури, книги з мистецтва, архітектури і дизайну, книги українською. Тут же можна відстежувати спеціальні знижки та акції - знижка дня , Розпродаж 33% . Крім книг магазин пропонує відомі блокноти Moleskine і Leuchtturm1917. Своє замовлення можна отримати як доставкою, так і самовивозом з офісу в центрі Києва.

Стежити за всіма новими надходженнями та останніми новинами можна на сторінці «Лавки Бабуїн» на Facebook .

На Librabook асортимент значно більше, а вибір ширший
На Librabook асортимент значно більше, а вибір ширший. Тут крім художньої та гуманітарної літератури, зможете також знайти медичну літературу, науково-популярну, книги про бізнес, фізико-математичні та комп'ютерні видання.

«Предмет» має дуже зручний сайт - вся потрібна інформація чітко структурована, і є навіть окремий розділ, де ви можете залишити свої побажання
«Предмет» має дуже зручний сайт - вся потрібна інформація чітко структурована, і є навіть окремий розділ, де ви можете залишити свої побажання. Крім книг, магазин пропонує відео та журнали, які складно знайти в інших інтернет-магазинах або звичайних книжкових. Привертають увагу такі розділи як « Авангард »(Інтелектуальна література про модернізм),« Бук-арт »(Тут можна купити блокнот з малюнками відомого українського художника Павла Макова!),« Букініст «,« розумні книги «,« Укрсучліт «. Представлений також широкий вибір книг з мистецтва відомого зарубіжного видавництва Taschen.

За всіма останніми оновленнями магазину можна стежити на їх сторінці на Facebook .

Арт Вертеп вважається найкращим віртуальним магазином для любителів літератури українською мовою
Арт Вертеп вважається найкращим віртуальним магазином для любителів літератури українською мовою. Тут також можна знайти і видання-переклади українською.

Книжковий магазин «Чулан» і сусідній, з дитячою літературою, «Чуланчик» працюють як фізичний магазин, так і віртуальний з доставкою
Книжковий магазин «Чулан» і сусідній, з дитячою літературою, «Чуланчик» працюють як фізичний магазин, так і віртуальний з доставкою. У «комірчині» на Богдана Хмельницького, 16-22 ви можете прийти, подивитися і вибрати все, що вам сподобається - вибір «розумної» літератури у них великий. Будь-яку книгу з оффлайн-магазину і на їх сторінці на Facebook можна замовити на сайті.

Інтернет-магазин Yakaboo пропонує літературу як російською, українською, так і англійською мовами
Інтернет-магазин Yakaboo пропонує літературу як російською, українською, так і англійською мовами. Вибір у них також досить широкий. В основному - художня література, бестселери.

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин з зарубіжною літературою, то цей - саме для вас
Якщо ви шукаєте інтернет-магазин з зарубіжною літературою, то цей - саме для вас. Albion Books пропонує широкий вибір видання Taschen і Phaidon Press. Тут можна вибрати літературу англійською, французькою, іспанською та німецькою мовами.

Ще один сайт з літературою англійською мовою. Тут дуже хороший вибір «розумних» зарубіжних видань з тематики: архітектура, дизайн, мистецтво, психологія, белетристика, кулінарні книги, подорожі, а також класика. Працює система лояльності - вже при покупці від 500 гривень вам видають дисконтні карти на 3%.

Тут можна знайти вузькоспеціалізовану інтелектуальну літературу, книги по філософії і інші гуманітарні науки.

І ще один магазин з хорошою російською літературою і англійським контентом
І ще один магазин з хорошою російською літературою і англійським контентом. Тут є книги провідних світових експертів в області економіки, управління, бізнес-стратегії, лідерства, психології, сучасних технологій і інновацій. Доставку вам зможуть здійснити трьох видів - кур'єрську, поштою і міжнародну.

Наша Facebook-сторінка

Новости