12 дисконтів та аутлетов Петербурга - The Village

  1. мультибренд

Зимові розпродажі в магазинах підійшли до кінця, а весняно-літні колекції, закуплені за новим курсом, тепер стоять помітно дорожче. Якщо поповнити гардероб все-таки потрібно, але витрачати при цьому велику суму не хочеться, можна спробувати удачу в одному з петербурзьких дисконтів, де знижки не залежать від пори року.

Якщо поповнити гардероб все-таки потрібно, але витрачати при цьому велику суму не хочеться, можна спробувати удачу в одному з петербурзьких дисконтів, де знижки не залежать від пори року

Один з небагатьох аутлетов, який має в своєму розпорядженні повноцінним онлайн-магазином. На сайті можна знайти сукні з торішніх колекцій мас-маркету, пальто і пуховики, класичні речі на зразок штанів і однотонних сорочок з поліестеру, а також спортивну лінійку, нижня білизна, взуття та аксесуари. Ціни варіюються від 200 рублів за базовий топ до декількох тисяч за верхній одяг. Що зручно: вибравши потрібний розділ, можна вказати свій розмір і бажаний колір, так що знайти тут відповідну річ значно простіше, ніж пробиратися крізь щільні ряди рейлов в магазині. До того ж на сайті періодично з'являються спеціальні пропозиції і додаткові знижки по промокодом.

До того ж на сайті періодично з'являються спеціальні пропозиції і додаткові знижки по промокодом

Незважаючи на регулярні розпродажі в магазинах adidas, частина минулих колекцій після фінальних знижок виявляється в дисконтах марки. Крім повсякденного одягу і взуття, за половину (а часом і третину) від початкової ціни тут можна купити спортивну екіпіровку. Бігові кросівки обійдуться в тисячу рублів, за легінси для йоги або вітровку доведеться віддати 500 рублів. Практично завжди тут можна застати непогану підбірку дитячого одягу і взуття. А в зимовий період в дисконтах має сенс шукати недорогі аксесуари по сезону на кшталт шапок, сенсорних рукавичок і шарфів.

А в зимовий період в дисконтах має сенс шукати недорогі аксесуари по сезону на кшталт шапок, сенсорних рукавичок і шарфів

Nike обзавівся тлумачним сайтом з адресами всіх дисконтів та каталогом речей, але онлайн-магазину у марки як і раніше немає, так що за кросівками з минулої колекції або футбольним м'ячем за півціни доведеться їхати в один з дисконт-центрів. Крім спортивної екіпіровки для занять в залі і на вулиці, сюди варто вирушати в пошуках кольорового вітровки, недорогих кросівок, рюкзаків, світшоти і інших речей, які запросто можна вписати в повсякденний гардероб.

Крім спортивної екіпіровки для занять в залі і на вулиці, сюди варто вирушати в пошуках кольорового вітровки, недорогих кросівок, рюкзаків, світшоти і інших речей, які запросто можна вписати в повсякденний гардероб

У трьох дисконтах марки в Петербурзі представлені залишки всіх попередніх колекцій, знижка на які становить в середньому 30%. Крім цього, в дисконтах періодично проходять спеціальні акції (наприклад, чотири речі за ціною двох або дві за ціною однієї). З урахуванням знижок кросівки можна купити за півтори тисячі рублів, вітровку або спортивні штани - за тисячу, аксесуари - від 500 рублів.

З урахуванням знижок кросівки можна купити за півтори тисячі рублів, вітровку або спортивні штани - за тисячу, аксесуари - від 500 рублів

Дисконтів у «Спортмайстера» кілька, але асортимент у всіх приблизно однаковий, тому вибирати краще той, який ближче до дому. Тут, як і в звичайних гіпермаркетах, купити можна разом пару бігових кросівок, килимок для йоги, велотренажер, зимове взуття і намет на додачу. Знижки на деякі речі доходять до 70%, але основна маса коштує не набагато дешевше, ніж в звичайних магазинах мережі.

Знижки на деякі речі доходять до 70%, але основна маса коштує не набагато дешевше, ніж в звичайних магазинах мережі

Аутлет білизняний марки неподалік від «Василеостровской», де комплект білизни обійдеться в два рази дешевше, ніж в звичайному магазині. Асортимент тут великий, а розмірна лінійка досить широка. Також тут можна придбати домашній одяг і базові моделі, але вже з менш значною знижкою.

мультибренд

мультибренд

Babochka Outlet

Гагарінська, 19
Babochka.ru

У петербурзької мережі Babochka два аутлета в Петербурзі, але в першу чергу варто відвідати той, що на Гагарінської: асортимент там більше, і оновлюється він частіше. Крім люксових марок на кшталт Armani, Philipp Plein, Givenchy, зі знижкою 30-70% тут можна знайти кросівки з капсульних колекцій Nike і New Balance. Також слід заглянути за класичними чоловічими сорочками і брюками: вони тут представлені у великому асортименті.

Також слід заглянути за класичними чоловічими сорочками і брюками: вони тут представлені у великому асортименті

У аутлеті петербурзького концепт-стору у «Володимирському пасажі» представлено близько чотирьох десятків марок - від Acne до Ann Demeulemeester. Відстежувати надходження можна тільки особистими візитами: Instagram мережі в основному повідомляє про нові колекції, як, втім, і сторінка в Facebook, а онлайн-версії у аутлета немає.

Відстежувати надходження можна тільки особистими візитами: Instagram мережі в основному повідомляє про нові колекції, як, втім, і сторінка в Facebook, а онлайн-версії у аутлета немає

Основний асортимент невеликого аутлета в «Лофт Проекті Поверхи» становить одяг шведської марки Cheap Monday - денім, світшоти і сорочки. Крім того, тут можна знайти теплу парку Spiewak за п'ять з гаком тисяч рублів або рюкзак Eastpak. Багато речей представлені тільки в одному розмірі.

Багато речей представлені тільки в одному розмірі

Взуттєвий аутлет мережі бутиків Mania Grandiosa в торговому комплексі «Варшавський експрес», де продають жіноче та чоловіче взуття люксових марок, але випущену в минулих сезонах. Серед представлених марок - Alexander McQueen, Casadei, D & G, Furla, Givenchy, Jil Sander, John Galliano, Versace та інші бренди преміум-сегмента. Також тут можна знайти якісні сумки і аксесуари від 500 рублів.

Також тут можна знайти якісні сумки і аксесуари від 500 рублів

Ще один аутлет під «Володимирському пасажі», де здебільшого представлений одяг італійських марок - Armani Jeans, Versace Jeans, Class Cavalli, Tru Trussardi, Love Moschino, Paoloni та інших. Нещодавно до них додалися ще й Quiksilver, Roxy і DC Shoes. Асортимент можна вивчити в онлайн-версії магазина.

Асортимент можна вивчити в   онлайн-версії   магазина

Незважаючи на акуратний сайт і активну рекламу, розраховувати серйозно оновити гардероб в «Прізвища» не варто. Сюди має сенс їхати за недорогими дитячими речами і шкільною формою, зимової верхнім одягом (в тому числі і російських марок) для поїздок за місто і повсякденними речами на кшталт футболок, водолазок і світлих сорочок. Ціни порівнянні з мас-магазинів: за 500 рублів можна купити простеньке бавовняне плаття, за півтори тисячі - пальто з поліестеру або офісні брюки зі стрілками. Крім одягу недорогих європейських і російських марок, в мультибренд є чоловіче та жіноче взуття, нижню білизну і навіть дитячі іграшки.

Новости