14 речей, які допоможуть провести осінь з комфортом - Wonderzine

  1. Підписка на стрімінговий сервіс
  2. дощовик Rains
  3. Гумові чоботи Hunter
  4. піжама Uniqlo
  5. Керамічні кухлі H & M Home
  6. плед ІКЕА
  7. нічник Fatboy
  8. Абонемент на йогу
  9. Свічки Zara Home
  10. Тонік з кислотами Pixi
  11. Бомба для ванни Lush
  12. Набір для фондю Bohmann
  13. Супниця Monbento
  14. чай

олександра Савіна

До настання календарної осені залишилося зовсім небагато - і хоча поки в це віриться насилу, зовсім скоро нас чекають затяжні дощі і холоду. Чим далі літні місяці, тим більше хочеться проводити час вдома з чашкою гарячого какао і улюбленими фільмами, подалі від дощу і бруду. Ми зібрали кілька речей, які допоможуть зробити осінні вечори вдома затишніше - або вибратися з дому, якщо ви ніяк не можете себе змусити це зробити.

Ми зібрали кілька речей, які допоможуть зробити осінні вечори вдома затишніше - або вибратися з дому, якщо ви ніяк не можете себе змусити це зробити

Підписка на стрімінговий сервіс

Восени багато з нас мріють лише про одне - закритися вдома, лягти на улюблений диван і дивитися серіали кілька годин поспіль. Благо зараз для цього є всі умови: стрімінговие сервіси допоможуть скоротати не один вечір. Вибрати є з чого: можна підписатися на « Амедіатеку »(Від 599 рублів), Netflix (Від 8 євро) або Okko (Від 249 рублів), а можна купувати окремі фільми на Google Play або в iTunes.

Вибрати є з чого: можна підписатися на «   Амедіатеку   »(Від 599 рублів),   Netflix   (Від 8 євро) або   Okko   (Від 249 рублів), а можна купувати окремі фільми на Google Play або в iTunes

дощовик Rains

Важлива річ для тих, хто не готовий обмежуватися парасолькою і хоче трохи більше сухості і комфорту. Приємний дощовик, вітровку або парку можна знайти і в мас-маркеті, але ми радимо звернути увагу на марки, що спеціалізуються на речах для негоди - з ними ймовірність промокнути істотно падає. Наприклад, Rains - марка випускає куртки лаконічних фасонів в безлічі забарвлень.

Гумові чоботи Hunter

Навіть якщо ви залишили звичку бігати по калюжах давно в минулому, гумові чоботи все одно знадобляться: мало що зрівняється із задоволенням вільно йти по вулиці, не турбуючись, як сьогодні спрацювали комунальні служби. Купити їх можна в самих різних місцях (аж до «Ашана»), але якщо не хочеться турбуватися за якість, орієнтуйтеся на відомі марки, як і в випадку з дощовиком.

піжама Uniqlo

Класична довга піжама особливо радує в той короткий проміжок часу, коли вже досить похолодало, але центральне опалення ще не включили. Якщо подбати про неї вже зараз, холодні жовтневі ночі будуть не страшні.

Якщо подбати про неї вже зараз, холодні жовтневі ночі будуть не страшні

Керамічні кухлі H & M Home

Приємні невеликі гуртки трьох різних кольорів: помаранчева, чорна і біла. Можна купити одну, а можна зібрати цілий сервіз - до того ж їх зручно зберігати на полиці, вставивши одну в іншу; в офлайн-магазинах трапляються міні-набори. Сидіти з такою кухлем цілий вечір не вийде, зате напої не встигнуть охолонути - в холодну пору це особливо важливо.

Сидіти з такою кухлем цілий вечір не вийде, зате напої не встигнуть охолонути - в холодну пору це особливо важливо

плед ІКЕА

Предмет, без якого важко уявити собі холодну пору року. Гідний і недорогий найпростіше знайти в ІКЕА - цей, наприклад, обійдеться всього в тисячу рублів. Вовни в складі, на жаль, немає - зате його можна спокійно прати в машинці.

нічник Fatboy

Для робочого столу ця лампа навряд чи підійде, а ось для того, щоб спокійно підготуватися до сну, - цілком. Нічник бездротової, і щоб він працював, його потрібно періодично заряджати - батареї вистачає від шести годин до доби, залежно від того, наскільки яскравий вам потрібне світло.

Нічник бездротової, і щоб він працював, його потрібно періодично заряджати - батареї вистачає від шести годин до доби, залежно від того, наскільки яскравий вам потрібне світло

Абонемент на йогу

Варіант для тих, хто хоче провести осінь трохи активніше, але при цьому не залежати від погодних умов. Можна вибрати студію йоги собі до душі, а можна займатися в фітнес-клубі - у другому випадку практика, швидше за все, буде менш автентичної, але напевно менш приємною від цього не стане.

Можна вибрати студію йоги собі до душі, а можна займатися в фітнес-клубі - у другому випадку практика, швидше за все, буде менш автентичної, але напевно менш приємною від цього не стане

Свічки Zara Home

Ароматизовані свічки - швидкий спосіб зробити обстановку будинку затишніше, особливо в вогкі осінні місяці. Можна запалювати їх, приймаючи ванну, а можна і просто так, щоб розслабитися після довгого робочого дня. На щастя, вибір величезний - від розкішних свічок парфумерних марок до більш демократичних свічок інтер'єрних магазинів.

Тонік з кислотами Pixi

Ми вже не раз говорили, що кошти з кислотами можна не боятися використовувати влітку - головне не забувати про Санскрін. Якщо перспектива користуватися ними в теплу пору року вас все-таки лякає, можна повернутися до них восени (правда, про сонцезахисні засоби не варто забувати і в холодні місяці). Засіб по смаку можна знайти, наприклад, тут .

Бомба для ванни Lush

До звичкою приймати ванну можна ставитися по-різному, але іноді це кращий засіб від осіннього холоду і дратівливості. Засоби для ванн, які допоможуть зробити процес ще краще, варто шукати у Lush - тут є і підбадьорливі, і заспокійливі, в залежності від того, якого ефекту ви хотіли б досягти.

Засоби для ванн, які допоможуть зробити процес ще краще, варто шукати у Lush - тут є і підбадьорливі, і заспокійливі, в залежності від того, якого ефекту ви хотіли б досягти

Набір для фондю Bohmann

Чи не найочевидніша річ в списку, і тим не менш. Що може бути краще розплавленого сиру або гарячого шоколаду? Тільки вони ж в хорошій компанії. Рівне це і обіцяє подарувати набір Bohmann - до того ж зараз він продається зі знижкою.

Рівне це і обіцяє подарувати набір Bohmann - до того ж зараз він продається зі знижкою

Супниця Monbento

Корисна річ для довгих осінніх прогулянок - контейнер, призначений для супу з собою. Кришка прилягає щільно, так що можна не переживати, що щось проллється. До того ж ємність можна мити в посудомийній машині і гріти в мікрохвильовій печі (на випадок якщо ви вирішите взяти контейнер супу на роботу).

чай

Навряд чи вам потрібно пояснювати, в чому краса гарячої чашки чаю в холодний зимовий день. У цьому, наприклад, є манго і імбир - допоможе підбадьоритися і зігрітися навіть самим противним ввечері.

фотографії: H & M, ІКЕА, ASOS (1, 2), Enjoyme, Uniqlo, Zara Home, Lush, Design Boom, Ozon, Look Fantastic, Абетка смаку, Sergey Peterman - stock.adobe.com, aneduard - stock.adobe.com

Що може бути краще розплавленого сиру або гарячого шоколаду?

Новости