14 цікавих моделей квадрокоптера за ціною від 1000 рублів

  1. 1 CHEERSON CX-10 - міні-дрон Міні-квадрокоптер Cheerson CX-10 менше долоні і, відповідно, підходить...
  2. 3 BLADE NANO QX - міні-дрон
  3. 4 SIMULUS 4-CH - дрон з камерою
  4. 5 WALKERA INFRA X DEVO
  5. 6 JAMARA QUADROCOPTER - дрон з камерою
  6. 7 HUBSAN X4 VPF - дрон з камерою
  7. 8 PARROT AR. DRONE 2.0 ELITE EDITION - дрон з камерою
  8. 9 HORIZON HOBBY BLADE 350 QX3 - дрон з кріпленням для камери
  9. 10 DJI PHANTOM - дрон з кріпленням для камери
  10. 11 PARROT BEBOP - дрон з камерою
  11. 12 YUNEEC TYPHOON Q500 - дрон з камерою
  12. 13 DJI PHANTOM 3 ADVANCED - дрон з камерою
  13. 14 DJI DJIIN 1R INSPIRE 1 AERIAL - дрон з камерою

1 CHEERSON CX-10 - міні-дрон

Міні-квадрокоптер Cheerson CX-10 менше долоні і, відповідно, підходить для використання тільки в закритому приміщенні або в безвітряну погоду. Завдяки наявності двох режимів роботи цей малюк може виконувати навіть деякі фігури вищого пілотажу.

Акумулятор, однак, як і у багатьох апаратів такого маленького розміру, здатний протриматися не більше трьох-п'яти хвилин. Міні-квадрокоптер Cheerson CX-10 ви можете отримати за ціною від 1,5 тис. Руб.

2 REVELL NANO CONTROL - міні-дрон

Revell Nano Contro - це теж міні-дрон для використання всередині приміщень, який дуже схожий на Cheerson CX-10. Міні-квадрокоптер Revell Nano Control коштує приблизно 1900 руб.

3 BLADE NANO QX - міні-дрон

Blade Nano QX за габаритами трохи перевершує площа долоні і годиться для використання як усередині приміщень, так і на відкритому повітрі. Проте, погода повинна бути відносно безвітряної. З цим дроном пілоти можуть відпрацьовувати вже трохи складніші трюки, ніж з моделями, представленими раніше. Однак і вартість Blade Nano QX, яка становить близько 6 тис. Руб., Значно вище. Акумулятор здатний протриматися від трьох до п'яти хвилин. Так як батарея у цього літального апарату змінна, тривалість польотів ви можете продовжити, захопивши з собою кілька змінних заздалегідь заряджених акумуляторів.

4 SIMULUS 4-CH - дрон з камерою

Simulus 4-CH - це найдешевший квадрокоптер з HD-камерою (1280х720 пікселів) в цьому огляді. Даний літальний апарат оснащений 6-осьовим гіроскопом і триступінчатим регулятором швидкості. За словами виробника, дальність дії досягає 80 метрів. Акумулятора вистачає приблизно на 7 хвилин польоту.

Квадрокоптер Simulus 4-CH з камерою коштує близько 7,5 тис. Руб. Якщо готові відмовитися від камери, сам дрон обійдеться вам всього в 4300 руб.

5 WALKERA INFRA X DEVO

Квадрокоптер Walkera Infra X Devo 4 оснащений 6-осьовим гіроскопом, ультразвуковим датчиком для автоматичного позиціонування по висоті на рівні до двох метрів і інфрачервоним сенсором для пригальмовування перед перешкодами. За даними виробника, тривалість польоту складає до 7 хвилин. Дрон Walkera Infra X Devo 4 ви можете отримати, заплативши 6700 руб.

6 JAMARA QUADROCOPTER - дрон з камерою

Цей квадрокоптер має камеру з функцією запису відео, три режими польоту і кілька запрограмованих фігур вищого пілотажу. Крім того, безпілотник оснащений компасом з функцією Flyback, завдяки якій апарат автоматично знаходить зворотну дорогу до точки запуску. Jamara RC Quadrocopter в даний час стоїть 7400 руб.

7 HUBSAN X4 VPF - дрон з камерою

Дрон записує відео за допомогою інтегрованої 0,3-мегапіксельної камери і має два режими (початківець / професіонал). Акумулятор здатний протриматися звичні для цього цінового діапазону 7 хвилин. Hubsan X4 VPF з камерою коштує близько 12 тис. Руб.

8 PARROT AR. DRONE 2.0 ELITE EDITION - дрон з камерою

Parrot AR-Drone 2.0 - це справжня класика в світі квадрокоптера: літальний апарат управляється через Wi-Fi за допомогою смартфона або планшета. Його камера знімає відео з роздільною здатністю HD, є можливість організації стрімінга. Parrot AR. Drone 2.0 у версії Elite Edition коштує приблизно 246 євро. Версія Power Edition, оснащена другим акумулятором, коштує близько 22 тис. Руб.

9 HORIZON HOBBY BLADE 350 QX3 - дрон з кріпленням для камери

Квадракоптер пропонує два режими - для початківців і професіоналів. Крім того, завдяки наявності модуля GPS він може похвалитися і функцією Flyback для повернення на вихідну точку. Власної камери у дрона немає, але завдяки входить в комплект поставки кріпленню можна використовувати, наприклад, GoPro. За словами виробника, ємності акумулятора повинно вистачати на 15 хвилин польоту. Horizon Hobby Blade 350 QX3 ви можете отримати, заплативши 30,5 тис. Руб.

10 DJI PHANTOM - дрон з кріпленням для камери

DJI Phantom має два режими польоту, а також оснащений модулем GPS і кріпленням для камери GoPro. В онлайн-магазинах за цей літальний апарат просять близько 32 тис. Руб.

11 PARROT BEBOP - дрон з камерою

Parrot BeBop - це напівпрофесійний квадрокоптер і, відповідно, має камеру з роздільною здатністю Full HD і функцію Flyback. З'єднання з контролером здійснюється по Wi-Fi, тому керувати літальним апаратом ви можете через смартфон або планшет. Тим, хто хоче мати над дроном більше контролю, доведеться скористатися опціональним класичним пультом дистанційного керування, який називається «Skycontroller». До додаткових датчиків, крім іншого, відносяться ультразвукової і барометр. Квадрокоптер Parrot BeBop з камерою коштує близько 33 тис. Руб. Набір з додатковим ПДУ «Skycontroller» обійдеться покупцеві приблизно в 59 тис. Руб.

12 YUNEEC TYPHOON Q500 - дрон з камерою

Yuneec Typhoon пропонує камеру з роздільною здатністю Full-HD і 3-осьовим підвісом Gimbal (вільно обертається шарнір) для стабілізації зображення - включаючи пряму трансляцію на сенсорний дисплей, інтегрований в пульт дистанційного керування. Крім того, камерою можна керувати по вертикальній осі окремо від квадрокоптера. Серед інших функцій можна виділити «Flyback» з автоматичною посадкою, а також «Watch Me», яка змушує камеру бути постійно спрямованої на людину, керуючого дроном. Yuneec Typhon Q500 ви можете отримати за 73 тис. Руб.

13 DJI PHANTOM 3 ADVANCED - дрон з камерою

Phantom 3 може запропонувати всі технічні навороти, які тільки можна очікувати від апарату в цій ціновій категорії. До таких належать, наприклад, функції повернення на вихідну точку і контролю за станом акумулятора, а також можливість візуальної прив'язки до об'єкта незалежно від положення дрона. Камера з роздільною здатністю Full-HD і 3-осьовим підвісом Gimbal (вільно обертається шарнір) входить в комплект поставки. За словами виробника, акумулятор повинен витримати до 25 хвилин безперервного польоту. DJI Phantom 3 Advanced коштує приблизно 82 тис. Руб. Версію Pro-Edition з 4К-камерою ви можете отримати за 104 тис. Руб.

14 DJI DJIIN 1R INSPIRE 1 AERIAL - дрон з камерою

Чималих 235 тис. Руб. варто професійний квадрокоптер DJI Djiin 1R Inspire 1 Aerial - зате він пропонує всілякі технічні вишукування, що задовольняють найвищим запитам. Зокрема, він може записувати 4К-відео, забезпечує онлайн-трансляцію в дозволі HD і оснащений підвісом Gimbal. Крім того, у даного квадрокопера є додаткова камера і сенсори для безпечних польотів всередині приміщень, а також інтегрований модуль GPS з різними режимами (наприклад, повернення додому і відстеження маршруту), функція автоматичної посадки і багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вибираємо квадрокоптер: поради покупцеві і цікаві моделі за ціною від 1000 рублів

Новости