15 наймодніших речей в стилі оверсайз, або як приховати все зайве

  1. Стиль оверсайз - для вільних і активних
  2. Гідність фасону оверсайз
  3. Як носити речі в стилі оверсайз
  4. Топ-3 речей в стилі оверсайз
  5. Помилки і помилки стилю оверсайз

Все нове - це добре забуте старе. Особливо яскраво виявляє себе це твердження в сфері моди. Все, що вважалося трендом в 70-80 роки, сьогодні, через майже 50 років, повернулося на подіуми.

Стиль оверсайз - для вільних і активних

Разом з веселою бавовняними платтячку в квіточку і брюками - кльош, повернувся і стиль оверсайз. Оверсайз - це стиль, в якому речі виглядають так, ніби-то вони більше ніж потрібно розміру на 3-4.

Будь-яка дівчина, навіть із зайвою вагою, виглядає в них ніжною, жіночною і дуже крихкою. Вважається, що цей стиль притаманний людям, яким дорога їхня особистісна свобода і які вважають за краще одягатися просто, але зі смаком.

Гідність фасону оверсайз

1. Найбільш очевидне гідності оверсайз в приховуванні зайвих кілограмів. Всі недосконалості фігура в цьому фасон будуть надійно заховані під одягом.
2. оверсайз - стиль для активних людей, які не терплять скутості рухів. Речі сидять вільно, і дарують справжній затишок.
3. оверсайз - дуже популярний фасон, привабливий не тільки для жінок, але і для чоловіків.

Так, недавнє опитування показало, що чоловікам легше підійти і познайомитися з дівчиною одягненої саме в цьому стилі, ніж з тією, що буде вбрана в шикарне вечірнє плаття. Психологи вважають, що справа в тому, що оверсайз - це дуже домашні, ніжні речі, які кожну дівчину роблять нібито «своєї», рідний і давно знайомою.

Як носити речі в стилі оверсайз

Для того щоб носити речі оверсайз необхідно знати одне важливе правило. На дівчині повинно бути надіто максимум однієї речі вільного крою. Все інше - тільки одяг, точно підібрана за розміром, бажано обтягує. Приклад: водолазка, вузькі джинси і вільне пальто.

Топ-3 речей в стилі оверсайз

До речі, саме пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. Цей предмет гардероба відмінно поєднується не тільки з вузькими брюками, але і з вузькими спідницями-олівцями.

Цей предмет гардероба відмінно поєднується не тільки з вузькими брюками, але і з вузькими спідницями-олівцями

На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: пальто в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: пальто і одяг в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів.

Що стосується взуття, то з одягом фасону оверсайз відмінно поєднуються і чоботи на підборах, і зручні кеди на плоскій підошві.

Як аксесуари слід вибирати об'ємні речі, наприклад широкий теплий шарф. Багато аксесуарів цей стиль не терпить. Він сам по собі дуже лаконічний і не потребує додаткових прикрас.

Крім вищезгаданого пальто, в стилі оверсайз популярні светри. Виглядають вони дуже вільно, навіть злегка розтягнуто і це їхня фішка. Всі дівчата, як одна, стверджують, що в такому стилі відчувають себе комфортно, але при цьому модно.

Перевага светри в стилі оверсайз полягає в тому, що він однаково красиво виглядає і на струнких дівчатах і на пампушках.

Перевага светри в стилі оверсайз полягає в тому, що він однаково красиво виглядає і на струнких дівчатах і на пампушках

На фото: светр в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: светр в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів На фото: светр в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: светр в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: светр в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: светр в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів.

Стройняшки за допомогою такого одягу тільки підкреслюють свою крихкість, а пампушки ховають свої зайві кілограми. До речі, при бажанні, светр можна носити як плаття, нічого не надягаючи під нього.

Третя річ в стилі оверсайз, яка знаходиться в нашому топ 3 - це плаття. Причому це може бути абсолютно будь-яке плаття в будь-якій довжині, від міні до міді. Воно буде приховувати недоліки фігури, але при цьому підкреслювати її гідності.

Воно буде приховувати недоліки фігури, але при цьому підкреслювати її гідності

На фото: сукня в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів. На фото: сукня в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів На фото: сукня в стилі оверсайз в 2016 році увійшло до топ 3 найбільш затребуваних і популярних фасонів.

Помилки і помилки стилю оверсайз

Деякі жінки помилково вважають, що даний стиль підходить виключно молодим людям. Насправді він прекрасно поєднується з будь-яким віком.

Ще одна помилка полягає в тому, що жінки вважають, що досить купити будь-яку річ на кілька розмірів більше, і вона автоматичний буде належати до стилю оверсайз.

Насправді це не так. Дизайнери спеціально створюють одяг з єдиної розмірної сіткою. Наприклад, сукня для дівчини, що носить 48 розмір, навіть в стилі оверсайз буде саме 48 розміру. У будь-якому випадку воно буде скроєна так, як ніби-то воно на пару розмірів більше, ніж треба.

Якщо ви ніколи не носили речі в фасон оверсайз, негайно виправте це прикре непорозуміння. Спробувавши одяг такого фасону один раз, ви вже не захочете з нею розлучатися.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Новости