160 000 рублей за півдня: Перекупник розповів, як вигідно продав розбитий Mitsubishi Outlander

Автоблогер з YouTube-каналу «Той Самий перекупити» розповів про те, як придбав розбитий Mitsubishi Outlander XL за 370 000 рублів і за день продав його, «навар» на 160 000 рублей за півдня.

Автоблогер з YouTube-каналу «Той Самий перекупити» розповів про те, як придбав розбитий Mitsubishi Outlander XL за 370 000 рублів і за день продав його, «навар» на 160 000 рублей за півдня

Перекупникові попався японський позашляховик в максимальній комплектації, у якого сильно пошкоджена ліва передня частина - бампер зім'яло, фари немає, патрубки зам'ялися під радіаторну решітку.

У той же час, автомобіль на ходу, спокійно розганяється до 160 км / год, але їхати на ньому в такому стані блогер не ризикнув, тому спробував попередньо випрямити патрубки, щоб заощадити на евакуаторі, проте дана затія провалилася, оскільки патрубок просто відірвався.

Перекупник зазначив, що йому вкрай пощастило з евакуатором, оскільки один з його водіїв практично відразу зацікавився в покупці позашляховика і ціна в 520 000 рублей, яку озвучив блогер, його майже влаштувала, сторгувалися до 505 000 рублей. При цьому перекупка залишив собі комплект коліс і болти на Mitsubishi Outlander XL, безкоштовно подаровані попереднім власником позашляховика.

При цьому перекупка залишив собі комплект коліс і болти на Mitsubishi Outlander XL, безкоштовно подаровані попереднім власником позашляховика

Коментатори в мережі оцінили гумор власника, який вибачився за те, що машина немита і назвали дуже вдалою таку вигідний перепродаж: «Така тачка за 370 тисяч це халява!», «160 000 рублей за півдня, сильно».


Олексій Лопатин

Новости