18 травня Нарада автотранспортних управлінь «Газпром трансгаз Сургут»

З 16 по 19 травня в місті Тюмень проводилося вже 6-е щорічне нарада керівників автотранспортних управлінь ТОВ «Газпром трансгаз Сургут». З 16 по 19 травня в місті Тюмень проводилося вже 6-е щорічне нарада керівників автотранспортних управлінь ТОВ «Газпром трансгаз Сургут»

За традицією нараду відкрив Заступник генерального директора з загальних питань Юрій Пермінов. У нараді взяли участь фахівці транспортних служб усіх 14 лінійних виробничих управлінь магістральних газопроводів. В рамках наради були підведені підсумки експлуатації автомобільного транспорту суспільства.

Окремо було розглянуто процес експлуатації газомоторних автомобілів суспільства. Станом на кінець 2016 року парк налічує 463 одиниці транспорту на природному газі, за підсумками 2017 року заплановано збільшити кількість Газомоторні техніки до 509 одиниць. Пробіги ГБА і споживання компримованого природного газу по відношенню до дизельної техніці ростуть рік від року. Зараз частка газомоторного автотранспорту становить 35%. За програмою розвитку застосування газомоторного палива на власному транспорті в ТОВ «Газпром трансгаз Сургут» цей показник планують збільшити до 41% до 2019 року.


З доповіддю про результати розвитку асортименту Газомоторні техніки виступив начальник відділу реалізації газобалонних автомобілів «РаріТЕК Авто Груп» - Хайрутдинов Рустем. У доповіді було розглянуто досвід комплексного підходу з розробки, продажу та обслуговування Газомоторні техніки.

В рамках наради за підсумками роботи транспортних управлінь ТОВ «Газпром трансгаз Сургут» в 2016 році був проведений огляд-конкурс «Кращий за професією водій автомобіля». На це звання претендували 30 учасників - це кращі представники професії, які пройшли відбіркові етапи у філіях Товариства.

Довідка

Товариство з обмеженою відповідальністю «Газпром трансгаз Сургут» - 100% дочірнє підприємство публічного акціонерного товариства «Газпром», одне з великих газотранспортних підприємств Західного Сибіру. Адміністративний центр знаходиться в місті Сургуті Ханти-Мансійського автономного округу - Югри Тюменської області. Виробничі об'єкти Товариства розташовані в різних кліматичних поясах - і в районах Крайньої Півночі, і на територіях, до нього прирівняних, а також на півдні Тюменської області і в Краснодарському краї.

Новости