1С: БУХГАЛТЕРІЯ 8

російською та латиською мовами

1С: Бухгалтерія 8 для Латвії "являє собою сукупність платформи" 1С: Підприємство 8 "і конфігурації" Бухгалтерія підприємства для Латвії ". В" 1С: Бухгалтерія 8 для Латвії "закладена можливість спільного використання з прикладними рішеннями "1C: Управління торгівлею" і "1C Зарплата і Управління Персоналом", також створеними на платформі "1С: Підприємство 8".

Облік "від документа" в "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії"

Основним способом відображення господарських операцій в "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії" є введення документів, відповідних первинних документів бухгалтерського обліку. Крім того, допускається безпосереднє введення окремих проводок.

Складський облік в "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії"

В "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії" може вестися по складах кількісно-сумовий облік і облік по партіях. Складський облік може бути відключений, якщо в ньому немає необхідності.

Облік торгових операцій в "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії"

Автоматизований облік операцій надходження і реалізації товарів і послуг. Для роздрібної торгівлі підтримуються технології роботи як з автоматизованими, так і неавтоматизованими торговими точками. Автоматизований облік комісійної торгівлі як відносно товарів, узятих на комісію, так і переданих для подальшої реалізації.

Облік операцій з грошовими коштами в "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії"

Автоматизований облік руху наявних і безготівкових грошових коштів, в тому числі операцій обміну валюти. Автоматизовані розрахунки з контрагентами і підзвітними особами. Облік розрахунків з контрагентами може вестися в євро, умовних одиницях і іноземній валюті.

Облік основних засобів і нематеріальних активів в "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії"

Автоматизовані всі основні операції з обліку: надходження, ухвалення до обліку, нарахування амортизації, модернізація, продаж, списання, інвентаризація.

Облік господарської діяльності декількох організацій в єдиній інформаційній базі

1С: Бухгалтерія 8 для Латвії "надає можливість ведення бухгалтерського і податкового обліку декількох організацій в загальній інформаційній базі, причому в ролі окремих організацій можуть виступати індивідуальні підприємці. Це буде зручно в ситуації, коли господарська діяльність цих організацій тісно пов'язана між собою: в поточній роботі можна використовувати загальні списки товарів, контрагентів (ділових партнерів), працівників, власних складів і т.д., а обов'язкову звітність формувати роздільно.

Завдяки можливості обліку діяльності декількох організацій в єдиній інформаційній базі, "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії" може використовуватися як в невеликих організаціях, так і в холдингах зі складною організаційною структурою.

1С: Бухгалтерія 8 допомагає вести облік різних видів комерційної діяльності

1С: Бухгалтерія 8 полегшує повсякденну роботу бухгалтера

1С: Бухгалтерія 8 оперативно відображає зміни в законах і звітності

1С: Бухгалтерія 8 враховує індивідуальні переваги кожного користувача

1С: Бухгалтерія 8 допомагає ефективно організувати роботу

Предметна область, що автоматизує "1С: Бухгалтерія 8", ілюструється наступною схемою.

Програмний продукт «1С: Бухгалтерія 8 для Латвії» включає технологічну платформу «1С: Підприємство 8» і конфігурацію (прикладне рішення) «1С: Бухгалтерія підприємства для Латвії». Правила ведення обліку налаштовані в конфігурації.

«1С: Бухгалтерія 8 для Латвії» призначена для автоматизації бухгалтерського обліку, включаючи підготовку обов'язкової (регламентованої) звітності, в організаціях, що здійснюють будь-які види комерційної діяльності: оптову і роздрібну торгівлю, надання послуг, і т.д. Бухгалтерський облік ведеться відповідно до чинного законодавства Латвійської Республіки.

«1С: Бухгалтерія 8 для Латвії» забезпечує рішення практично всіх задач, що стоять перед бухгалтерською службою підприємства, за такими розділами: взаєморозрахунки з дебеторами і кредиторами, ведення каси і банку, взаєморозрахунки з підзвітними особами (авансові звіти), операції з основними засобами, товарний облік (якщо бухгалтерська служба відповідає за товарний облік на підприємстві).

1С: Бухгалтерія 8 для Латвії. Базова версія має наступні відмінності від версій ПРОФ:

Чи не підтримується - облік по декількох організаціях в єдиній інформаційній базі;

Чи не підтримується - облік в декількох валютах;

Чи не підтримується - робота територіально розподілених інформаційних баз;

Чи не підтримується - можливість зміни (конфігурації) прикладного рішення;

Чи не підтримується - розрахований на багато користувачів режим роботи, в тому числі підтримка клієнт-серверного варіанту роботи;

Чи не підтримується - підтримка COM-з'єднання і Automation-сервера.

Перехід з базової версії на версію ПРОФ

Користувачі базової версії, яким у міру розвитку бізнесу можливостей програми стане недостатньо, зможуть придбати "1С: Бухгалтерію 8 для Латвії" версії ПРОФ і інші продукти "1С: Підприємство" на пільгових умовах, що зберігає початкові вкладення в продукт. При переході з базової версії "1С: Бухгалтерія 8 для Латвії" на версію ПРОФ накопичені в базовій версії облікові дані повністю переносяться в нову програму.


Новости