23 помилки на першому побаченні і на початку відносин. (Частина 3)

Продовжую серію статей про 23 помилки на першому побаченні і перших зустрічах. Наступні дві помилки взаємопов'язані. Зазвичай ті жінки, у яких занадто висока доступність для чоловіків, допускають і наступну помилку - недостатня повага до себе.

Тепер більш детально про ці помилки і про те, що з ними робити.

Помилка № 5 Занадто висока доступність.

Вже неодноразово писав про цю помилку в статтях і ще більше в книгах, особливо докладно розписав цю помилку в своїй книзі   «23 помилки на перших побаченнях»   , Але з жіночої доступністю ніколи не буває багато повторень, так як ця помилка дуже поширена Вже неодноразово писав про цю помилку в статтях і ще більше в книгах, особливо докладно розписав цю помилку в своїй книзі «23 помилки на перших побаченнях» , Але з жіночої доступністю ніколи не буває багато повторень, так як ця помилка дуже поширена. Знову ж таки повторюся, жінка для чоловіка багато в чому приз за вдале полювання. Полювання, в якому б вигляді вона не виражалася, - це основна стратегія чоловічого життя.

Завжди доступна жінка - це закінчена полювання, до якої багато в чому
втрачений інтерес. І я ще якось розумію, коли жінка робить цю помилку через 10 років спільного життя в родині, де зберегти якусь дистанцію у відносинах з чоловіком буває не так вже просто. Але ж ця помилка допускається жінками на початку знайомства і на перших побаченнях частіше, ніж в сімейному житті.

Як це зазвичай відбувається? Чоловік починає доглядати за жінкою. На самому початку знайомства багато жінок витримують навіть дуже велику дистанцію так, що чоловікові навіть складно до жінки підійти і познайомитися.

Але як тільки знайомство відбулося, пройшла перша або друга зустріч, то все дивним чином змінюється. (Я не кажу, що це відбувається завжди і з усіма, але помилка часта). Тепер, коли б хлопець (чоловік) не подзвонив, жінка завжди бере телефон. Коли б він не призначив побачення, жінка завжди вільна. Про що б чоловік жінку не став розпитувати, жінка про все готова розповісти з максимальною відвертістю і з подробицями, про які навіть не питали. Я вже не кажу про те, що жінка сама дзвонить перша, постійно щось пропонує і т.д. Але як тільки знайомство відбулося, пройшла перша або друга зустріч, то все дивним чином змінюється

Це просто величезна помилка. Якщо спробувати перевести на «жіночий» мову, то це не менша помилка, ніж помилка чоловіків, які не дотримуються підвищені вимоги до гігієни при догляді за жінками, які не дарують квіти жінкам і не знають, що таке романтика. З такими помилками чоловіки так само іноді завойовують жінок. Але відбувається це набагато рідше, з величезними зусиллями і болючими ударами по їх самооцінку.

Тому, якщо жінка перестане допускати цю помилку, то є надмірну доступність у відносинах з чоловіками, то у неї знайомство і налагодження відносин з чоловіками відбуватиметься з набагато меншими зусиллями, без надмірних розчарувань в чоловіках і без ударів по самооцінці (знову ж надмірних).

Якщо сформулювати у вигляді правила, то воно буде звучати так: «Один з 3-5 разів будьте недоступні для чоловіка». Про ініціативу я взагалі мовчу. Вона повинна бути дійсно рідкісної. Про це прочитайте на сайті «Сонячні руки» «Як утримати чоловіка? Або ініціатива карається ».

Це означає, що якщо чоловік запрошує вас на побачення, то в один з 3-5 разів будьте зайняті. Виняток становлять перші два побачення. Бажано, звичайно, щоб ви були реально зайняті, а не вигадували це, хоча через брак реальної зайнятості на перших порах підійде і придумування. Тобто ідеально, якщо у вас є якесь життя, про яку ваш чоловік не до кінця в курсі. Чоловік повинен розуміти, що у вашому житті є ще щось, що йому не належить, і намагатися це щось так само завоювати. Цей процес може тривати насправді все життя.

Друге - це іноді відключайте стільниковий телефон, не будьте в Контакте постійно і чи ще десь, де ви спілкуєтеся періодично.

Цю рекомендацію чомусь дуже складно виконати деяким дівчатам і жінкам: «Адже ВІН може зателефонувати в будь-який момент», думають закохані дівчата і жінки. «І якщо я відключений стільниковий телефон, то саме в цей момент він подзвонить, і якщо телефон буде недоступний, то трапиться щось погане».

Саме так, якщо ваш телефон весь час доступний, то це вже мінус. Якщо ви ще й завжди доступні для зустрічей з чоловіком і його прохань, то тоді ще гірше. Невже у вас немає ніяких справ, коли ви не хочете нікого бачити і чути, особливо чоловіків? Невже вам ніколи не хочеться побути на самоті, щоб вас ніхто і ніщо не відволікало? Я в це слабо вірю. Залишилося тоді трохи. Набратися сміливості, вибрати час, коли ви хочете побути одна (і не раз на рік, звичайно, а допустимо 3 рази в тиждень по 2-3 години або навіть більше) і на цей час не погоджуватися ні на які зустрічі і відключити телефон, комп'ютер і все, що може вас відволікти.

Чим зайнятися в цей час? Мені складно сказати за вас. Кому-то хочеться просто посидіти мовчки, кому-то зустрітися з подругою, кому-то сходити в магазин або на виставку, зайнятися медитацією, кому-то заповнити свій щоденник, а кому-то сходити в салон краси, комусь подивитися чергову серію серіалу або Чим зайнятися в цей час почитати цікаву книгу, наприклад про психологію чоловіків «Як закохати в себе Чоловіка на все життя? або Чи не бігайте за Чоловіком, нехай Він бігає за Вами » . Але цей час має бути для вас настільки важливо, щоб не пускати в нього чоловіка.

Реалізація цієї ради в життя, як показала практика, вимагає не стільки розуміння його важливості і потрібності, з цим зазвичай проблем не виникає, скільки трохи сміливості. Наберіться цієї сміливості і організуйте частина життя недоступну для чоловіка. Зрозумійте, що ви робите це не тільки для себе, але і для чоловіка в тому числі, адже чоловік щасливий коли «полює» і домагається жінки.

Природно, що ця рада можна і потрібно застосовувати не тільки на перших побаченнях з чоловіком, але і в сімейному житті.

Помилка № 6 Недолік самоповаги до себе, як до жінки.

Здавалося б, яке відношення має самоповагу до того, що чоловік буде продовжувати зустрічатися з жінкою або не буде цього робити?

- Ну не поважає жінка себе, значить чоловік все одно буде зустрічатися зі мною, - думають деякі жінки. - Просто може бути трохи не так ставитися. Та й добре.

Нічого подібного. Неповажне ставлення жінки до себе ЗАВЖДИ дуже негативно позначається на тому, що чоловік перестане зустрічатися з жінкою в принципі (може бути після одного або декількох сексуальних контактів) і завжди дуже негативно впливає на шанси жінки вийти заміж. Та й жити з людиною, яка тебе не дуже поважає, я думаю не так вже просто як здається.

Приклад з життя.

Я зі своєю дружиною чекаю в гості знайому дружини, у якої не все ладиться у відносинах з чоловіками. Ця знайома не просто повинна приїхати до нас, а її повинен підвезти чоловік, з яким вона познайомилася близько двох тижнів тому.

Під'їзд, біля якого ми сиділи і чекали, знаходиться трохи на подвір'ях. Відповідно, щоб під'їхати до нього і виїхати назад, потрібно хвилин 5 приблизно, адже машин у дворах зараз стало більше.

Я вимовляю приблизно наступну фразу: «Якщо чоловік залишить її біля дороги і не стане заїжджати у двір, значить він її не сильно поважає і цінує. Якщо ж заїде у двір, витратить на це свій час і увагу, то шанси є ». (Йдеться про третій або четвертій зустрічі між ними).

Через якийсь час я бачу знайому дружини, яка пішки йде до під'їзду. Виявляється, чоловік дійсно підвіз дівчину до дороги і далі вона дійшла пішки (метрів сто приблизно).

Звичайно, я зовсім не екстрасенс. Я не знав точно, що хлопець не стане підвозити до під'їзду знайому моєї дружини. Я просто розумів, що у цієї дівчини недостатньо самоповаги до себе і така поведінка чоловіка, навіть в перші зустрічі, цілком ймовірно.

Недолік же самоповаги проявляється у багатьох сотнях дрібницях. У тому числі і в цій маленькій історії.

Не буду розповідати цю історію далі, хоча вона мала продовження. Але ці та подібні дрібниці, коли дівчина не поважала себе, поступово повторювалися, накопичувалися і псували відносини. І дуже можливо, що і ці відносини так само через короткий час закінчаться розривом, як це неодноразово було раніше.

Я знову ж не пропоную кидатися вам в крайнощі і відшивати будь-якого чоловіка, який висадив вас з машини більше ніж за 100 метрів до пункту призначення. Це всього лише приклад. Але якщо подібні приклади для вас постійні (сьогодні, завтра, післязавтра) і ситуації однотипні (з одним чоловіком, з іншим), то варто задуматися про це серйозно.

Знову ж таки не слід плутати абсолютно різні речі, такі як недостатнє виховання чоловіка, коли він буває дуже шанобливо ставиться до жінки і готовий багато для неї зробити, але не знає і не вміє як (не знає, що потрібно дарувати квіти, маленькі подарунки, романтику і т.д.) від тих чоловіків, які просто не поважають вас.

І головне не кажіть мені, що це чоловіки такі хамські пішли і не хочуть проявляти повагу до жінки. Це в 90% випадків абсолютно не так. Сотні разів спостерігав ситуацію, коли чоловік до однієї жінки відноситься шанобливо, а іншу ні дуже - все залежить від самої жінки. Основне тут не в чоловіках, а в поведінці жінки.

І ще зовсім трохи по цій темі, щоб виключити неправильне розуміння. Зовсім не обов'язково жінці вести себе так, як чоловік. Не обов'язково голосно і нахабно щось доводити, проявляти «ділові» якості характеру, жорсткість (в чоловічому розумінні), проявляти ініціативу при знайомстві з чоловіками і т.д.

Якраз навпаки. Проявляйте ніжність, жіночність, в якійсь мірі піддавайтеся ініціативи чоловіка, але домагайтеся до себе поваги з боку чоловіка.

Як це зробити? Як почати жінці більше поважати і цінувати себе? Докладний відповідь на це питання дуже об'ємний і докладно про нього я пишу в новій книзі «Як закохати в себе чоловіка на все життя і Успішно вийти заміж. Частина 3 ". Якщо коротко, то найпростіший і досить дієвий спосіб - це виписати на папері з десяток правил, які для вас асоціюються з жінками, які себе поважають. Ці правила повинні бути конкретними, а не розпливчастими. Наприклад, запис: «Я себе поважаю" не дуже конкретна, а запис «Я переношу зустріч з Петром, якщо у мене свої справи». Таких записів може бути, як я вже говорив, з десяток. Головне - це навіть не складання списку і не дії відповідно до нього, а його постійне, хоча б раз в день, перечитування.

Незважаючи на свою простоту, метод дає хороший ефект. Головне правильно визначити те, що ви хочете змінити в своїй поведінці і перечитувати список. Сильно намагатися діяти так, як написано, не потрібно, головне - перечитування.

На цьому я сьогодні закінчу. Попереду вас ще чекає опис типових 17 помилок на перших зустрічах з чоловіком. Звичайно, не буває такого, щоб жінка допускала одночасно все 23 помилки. Кожній жінці, у якої щось не виходить з чоловіками, властиво зазвичай 2-3 помилкових стратегії поведінки. Їх потрібно знаходити у себе і потроху позбуватися. Читайте продовження «23 помилки при знайомстві і на першому побаченні з чоловіком» (Частина 4).

Читайте продовження   «23 помилки при знайомстві і на першому побаченні з чоловіком»   (Частина 4)

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт sun-hands.ru обов'язкове!

З повагою, Рашид Кірранов.

Як це зазвичай відбувається?
Невже у вас немає ніяких справ, коли ви не хочете нікого бачити і чути, особливо чоловіків?
Невже вам ніколи не хочеться побути на самоті, щоб вас ніхто і ніщо не відволікало?
Чим зайнятися в цей час?
Здавалося б, яке відношення має самоповагу до того, що чоловік буде продовжувати зустрічатися з жінкою або не буде цього робити?
Як це зробити?
Як почати жінці більше поважати і цінувати себе?

Новости