25/17 - Акорди пісень для гітари, перевірені підбори - 🎸 5Lad.ru

Група «25/17», - на початку музичної кар'єри «Иезекиль 25:17», - реп- «альтернативники», які заявили про себе в 2002 році. Початкова назва відсилає до старозавітного віршу з Книги пророка Єзекіїля (глава 25: вірш 17). Саме цей уривок цитує герой фільму «Кримінальне чтиво».
Хлопці з Омська, об'єднатися навколо харизми Андрія Блідого (Позднухова, екс-учасника гурту «Ртуть»), з самого початку не відходили від традиційного репу, однак потім стали пробувати себе в репкор, альтернативному року і навіть хіп-хопі, вписавши в свою музичну біографію спільні проекти з Костянтином Кінчева, В'ячеславом Бутусовим і Дмитра Ревякіна.
У 2004 році колектив дебютував альбомом «Чесне слово третього підземелля», а ще через рік в групі з'явився жіночий вокал: співачка Тома Амот, пробула у складі «25/17» до 2008 року (з її участю був записаний повноформатний альбом «Зебра») .
Знаковим став прихід в групу в 2006 році Антона «Анта» Зав'ялова, який привніс у творчість проекту мелодійність і складність аранжувань. Першим підсумком нового співробітництва стала платівка «Засідка. Міцніше стали ». Цей альбом все ще значився музикою гурту «Иезекиль 25:17», а ось на обкладинці наступного - «Тільки для своїх» - вже з'явилося сьогоднішня назва колективу. Саме цей диск Ант і Блідий назвали першою професійною роботою.
Завдяки участі Дмитра Ревякіна в новому проекті групи - міні-альбомі «Міжсезоння» - на музикантів іншими очима подивилися цінителі «справжньою рок-музики». Чи не зупинившись на досягнутому, «25/17» записують музику з лідером групи «Аліса» Кінчевим, а в 2012 році в записі пісні «Російська» з нового альбому «Пісні про любов і смерть» бере участь В'ячеслав Бутусов.
Через рік колектив представляє кліп «Сокири» (що став предметом скандалу з ідеологічної підгрунтям), в 2014 році виходить альбом «Русский Подорожник», до кожної пісні якого був знятий кліп, який претендує на формат короткометражного фільму.
Група починає дивувати шанувальників плодовитістю: один за одним ідуть міні-альбоми «Пар» (з п'ятьма кліпами), «Просто», «Сонця назустріч», «Холодна війна» (з використанням фрагментів «Цивільної Оборони».
«Холодна війна йде всередині людини і людства і ніколи не закінчується. Всі ми - герої чи жертви цих боїв, навіть якщо не підозрюємо про це. Наслідки військових дій - навколо нас. І якщо твоє серце перетвориться на лід, все буде ще гірше. Найбільше стережеться, серце твоє, бо з нього походить життя », - цей біблійний уривок, цитований героєм роману Курта Воннегута« Колиска для кішки »і покладений в основу концепції проекту« Лід 9 », цілком співвідносимо з творчістю групи.

Офіційний сайт www.2517.ru .

Новости