3 питання, які подарують бажані відносини між чоловіком і жінкою

  1. Мені це не потрібно, все і так добре

Один з моментів, який супроводжує інтимні стосунки між чоловіком і жінкою, це припущення.

Погодьтеся, Ви ж часто припускаєте, що чоловік:

- отримує любов в такому ж вигляді, в якому Ви її віддаєте;

- очікує від шлюбу того ж, що і Ви;

- розуміє значення слів «вірність» і «сім'я» так само, як і Ви.

І цей список припущень можна продовжувати дуже довго.

Але якщо відпустити хоча б частину цих припущень, психологія стосунків між чоловіком і жінкою стане набагато простіше і зрозуміліше.

Запам'ятайте і візьміть за звичку використовувати 3 питання, про які я Вам зараз розповім, і обіцяю, що більшість негативних емоційних переживань зникнуть з Ваших відносин.

  1. Чого Ви чекаєте від стосунків?

Або навіщо Вам відносини? Зустрічаючись і намагаючись зав'язати контакт з чоловіками , Які в результаті закінчилися розлученням, жінки частіше за все відчувають розчарування, біль, неприйняття себе і т.п.

В основному це трапляється тому, що занадто пізно приходить розуміння, що поруч знаходиться людина, у якого погляди на життя і відносини між чоловіком і жінкою абсолютно несхожі на Ваші.

Ви хочете дітей? Хочете партнера, який буде добрим і жалісливим? Бажаєте зустріти чоловіка, рівного Вам за інтелектом? Які ще є бажання?

Так, не варто запитувати безпосередньо чоловіка на перших побаченнях «Чого ти чекаєш від відносин?». Адже таким питанням Ви здатні його відштовхнути. Він може не бути готовий відразу дати відповідь. Спробуйте задавати навідні запитання на цю тему.

Наприклад, «Що в жінках тобі подобається?», «Які жінки тебе приваблюють?». Подібні питання підкажуть, що саме чоловікові важливо у відносинах з протилежною статтю. І як результат, дадуть відповідь на те, чого він чекає від спілкування з Вами.

  1. Як я можу краще показувати тобі свою любов?

Те, коли Ви поставите це питання, будучи вже в стосунках (на 10-му побаченні, на 2-м або 50-му році спільного життя), не має значення.


Дізнайтеся від свого партнера все щодо того, як він хоче, щоб Ви любили його . Як саме він відчуває, що Ви його любите. Адже у кожної людини своя мова кохання.

Деяким потрібно побільше особистого простору і часу, інші ж потребують постійного емоційному і фізичному контакті.

Одним подобається постійно розмовляти, іншим достатньо лише мовчки триматися за руки.

Те, що Ви сприймаєте як любов по відношенню до себе, не завжди сприймається також і з його боку.

Якщо відчуваєте, що психологія стосунків між вами пронизана подібними непорозуміння, рекомендую підійти до свого коханого і запитати прямо: «Підкажи, як мені подарувати тобі ще більше кохання?». І уважно вислухавши відповідь на це питання, беріться любити його так, як він хоче.

Або ж, якщо Ви не в змозі втілити його бажання в життя, варто прийняти гірку правду про те, що Вам буде краще розлучитися.

Така правильна психологія стосунків між чоловіком і жінкою - якщо не можеш дати те, чого він хоче як чоловік, краще відпустити.

Це змогла собі усвідомити і почати застосовувати в житті одна прекрасна дівчина, яка була моєю слухачкою. Тепер у неї з особистим життям все добре:

  1. Як я останнім часом справляюся з роллю твоєї дівчини (дружини)?

Це питання задавати найскладніше. Але якби кожен з нас мав сміливість поставити аналогічне питання своєму партнерові, це призводило б до того, що відносини між чоловіком і жінкою, в яких з'явилися проблеми, можна врятувати, розпочавши діалог. А це, в свою чергу, скоротило б кількість розлучень в світі мінімум удвічі.

Але чому подібне питання задається дуже рідко? Вся справа в тому, що найчастіше немає бажання (тобто страх) дізнатися на нього відповідь. Звичайно ж, набагато легше припустити, що Ви все і так робите правильно, ніж запитати і дізнатися про необхідність внести зміни в свою поведінку. Чи не так?

Але ось в чому справа. Іноді відносини між чоловіком і жінкою влаштовані таким чином, що це питання сприймається як пропозиція висловити свої очікування або щось негативне, що може стати причиною проблем в парі.

Ще краще розібратися в собі допоможуть статті:

Вищезгаданий питання слід сприймати як продовження дізнатися - «Як я можу любити тебе ще краще?». Адже той факт, що Ви питаєте це, вже є проявом любові до Вашого партнера.

Це успішно засвоїла одна з моїх учениць і тепер, за її словами, вона знає свого чоловіка набагато краще:

Мені це не потрібно, все і так добре

Іноді відносини між чоловіком і жінкою складаються дуже вдало. І необхідності в подібних питаннях немає. Можливо, у Вас дійсно все в повному порядку.

Але скоріш за все, Вам просто не вистачає тієї сміливості, яка потрібна для діалогів з коханим на подібні теми. Знайдіть в собі сили хоча б спробувати зробити це.

Адже навіть спроби поставити один з цих питань є доказом щирості Ваших почуттів.

Такі вчинки можуть здійснювати лише ті, хто знаходить в собі силу вибрати любов замість страху, яким пронизані дуже багато відносини між чоловіком і жінкою.


Якщо Ви перебуваєте на стадії знайомства, почніть його з «Чого ти чекаєш від відносин?».


Якщо відносини вже сформувалися, або, по крайней мере, Ви досить довго зустрічаєтеся, запитайте свого чоловіка: «Як я можу любити тебе краще?».


І, нарешті, якщо у Вас є чітке розуміння того, що партнер хоче відчувати себе коханою, поставте йому запитання: «Як я останнім часом справляюся з роллю твоєї дівчини (дружини)?».

Це три важливих питання, які Ви можете задати своєму чоловікові, щоб психологія стосунків між вами вийшла на якісно новий рівень. Спасибі за Вашу довіру. З нетерпінням чекаю коментарів.

З найкращими побажаннями,

Ярослав Самойлов.

Читай топові матеріали мого блогу:

Як маніпулювати чоловіком?

Психологія відносин з одруженим чоловіком

Які жінки подобаються чоловікам?

9 питань, які піднімають відносини жінки і чоловіки на новий рівень

Психологія відносин в парі: 4 ознаки усвідомлених почуттів

Як залучити чоловіка в своє життя?

5 дивовижних якостей, які роблять жінку чарівною

7 речей, які жінка може робити ротом

Як завоювати чоловіка за 90 днів?

Як думає чоловік, коли зустрічає "свою єдину"?

Як правильно просити чоловіка?

Як вести себе з чоловіком в ліжку. 5 основних правил?

Як закохати в себе в чоловіка?

Як зробити приємність чоловікові?

10 смс, які дають зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікам

5 золотих істин, як зрозуміти чоловіка

16 безцінних прикладів, як робити компліменти чоловікові

19 приємних смс коханому чоловікові

11 тверджень закоханого чоловіка або як зрозуміти, що чоловік закоханий

Як спокусити чоловіка? 4 способи, які тебе здивують

Чого Ви чекаєте від стосунків?
Або навіщо Вам відносини?
Ви хочете дітей?
Хочете партнера, який буде добрим і жалісливим?
Бажаєте зустріти чоловіка, рівного Вам за інтелектом?
Які ще є бажання?
», «Які жінки тебе приваблюють?
Як я можу краще показувати тобі свою любов?
Але чому подібне питання задається дуже рідко?
Чи не так?

Новости