3 ради, як вибрати шубу повної дівчині

Ні для кого не секрет, що повним дівчатам важче вибрати собі відповідний одяг, ніж струнким. Особливо, якщо справа стосується вибору верхнього одягу з натурального хутра. Жінкам з пишними формами даний предмет гардероба необхідно вибирати з особливою обережністю, щоб не зіпсувати цілісний образ її власниці. Як правильно вибрати шубу повній жінці і на що треба звертати увагу при покупці? Давайте спробуємо розібратися.

Давайте спробуємо розібратися

Незважаючи на широкий асортимент хутряних виробів , Який представлений в даний час, пампушками буває досить важко знайти щось підходяще. Сьогодні ми розповімо вам, як вибрати шубу повної дівчині, щоб вона не тільки зігрівала в морози, а й підкреслювала достоїнства фігури, яких є у кожної дівчини без винятку.

  • хутро

    Дамам в тілі рекомендується відмовитися від моделей, відшитих з длінноворсового хутра. До цього списку можна віднести шубки з лисиці, чорнобурки, песця, лами або нутрії. Найбільш вдалим рішенням в цьому випадку будуть коротковорсовие хутра, до числа яких відносять благородну норку, що стала класикою в світі хутряної моди, а також плюшевий мутон і бюджетного кролика. Також можна придивитися до стрижені шубка.

  • фасон

    Жінки, які носять 46+, повинні дуже відповідально підходити до вибору фасону хутряного виробу. Їм рекомендується шукати підходящі варіанти серед класичних моделей приталеного, розкльошені і прямого крою. Що стосується довжини, то тут багато що залежить не від параметрів тіла, а від зростання. Високим дівчатам можна експериментувати з довгою, а низьким краще віддати перевагу варіантам до середини стегна або коліна.

  • аксесуари

    Пампушками радять утриматися від «наляпісто» декору і вибирати максимально прості шуби, які не будуть обтяжувати цілісний образ. Однак, в деяких випадках декоруючі елементи можуть бути навіть корисні. Так, власницям широких стегон можна придбати шубку з пухнастим капюшоном або яскравим коміром. Помітні деталі, розташовані у верхній частині, будуть відволікати увагу від проблемної зони і допоможуть візуально збалансувати пропорції, зробивши їх правильніше і жіночні. А ось тим, у кого широкі плечі, краще відмовитися від капюшона на користь об'ємних кишень.

З кольором шуби можна визначиться самостійно, покладаючись на власний смак і цветотип. Пам'ятайте, що темні кольори, які роблять фігуру стрункішою, йдуть далеко не всім.


Георгій Максимов

Як правильно вибрати шубу повній жінці і на що треба звертати увагу при покупці?

Новости