3 способи купити ноутбук недорого

Розглядаючи каталоги сучасних інтернет-магазинів з думкою про те, який же все-таки ноутбук купити , Багато хто з нас весь процес відбору зводять до вибору моделі, яка просто підходить їм по кишені. Чи правильно це? Безумовно, так! Але ось завжди ж хочеться купити більш сучасну і інноваційну модель, але дешевше, щоб ціна не кусалася?

Ми знайшли 3 перевірених способи, які допоможуть купити ноутбук недорого. Вони прекрасно діють в цьому каталозі бюджетних ноутбуків http://smt.ua/notebook/budjetnie-noutbuki/ .

Дивлячись на ціну, ми завжди можемо приблизно сказати і про якість товару. Безумовно, найдорожчі моделі комп'ютерної техніки будуть просто блищати своєю якістю інновацій, але от чи всі згодні з поширеним стереотипом про те, що недорого - це вже точно простенько і не дуже якісно, ​​а то і зовсім не якісно? Давайте міркувати!

Давайте міркувати

Якщо Ви збираєтеся купити ігровий ноутбук , А Вам пропонують замовити за 5 000 гривень супер модель, то це просто шарлатанство, але не високу якість. А ось якщо Вам пропонують купити ігрову модель трохи дешевше, то це вже грамотний маркетинговий хід, який і для споживача буде вельми корисним і цікавим.

Як же купити хороший ноутбук дешевше:

  1. Шукаємо лептопи зі статусом «Ref»: це скорочення від Refurbished, що з англійської мови перекладається як «відновлений» або «оновлений». Традиція купувати техніку Ref прийшла до нас з Америки, де цей бізнес прекрасно процвітає вже не один десяток років. Знижки на ці товари зазвичай знаходяться в межах 10-25% від первісної вартості. При цьому Ви отримуєте ноутбук в ідеальному робочому стані, без дефектів і вад, та ще й на гарантії.
  2. Чекаємо знижок і акцій: це прекрасна пора, коли улюблений лептоп може істотно подешевшати. Відсоток знижки тут вгадати неможливо. Даний момент кожен вирішує сам.
  3. Техніка БО з Європи - хороша тільки в тому випадку, якщо Вас заздалегідь повідомили про реальний стан моделі. Тут легко купити «кота в мішку», тому співпрацюйте тільки з перевіреними інтернет-магазинами, які працюють на ринку більше 5-ти років.

Який з описаних способів найбільш безпечний? Багато хто вважає, що другий, що, за великим рахунком теж вірно, але не применшує той факт, що товари зі статусом Refurbished - це відмінна альтернатива дорогою техніці. Вибираючи модель зі статусом «Ref» необхідно просто уважно читати опис, а саме причину, по якій їй присвоєно цей статус. Нерідко, це просто моделі, які беруть участь в показах, тестуванні або демонстраціях.

загрузка ...

Чи правильно це?
Але ось завжди ж хочеться купити більш сучасну і інноваційну модель, але дешевше, щоб ціна не кусалася?
Який з описаних способів найбільш безпечний?

Новости