3 основних правила вибору кухонного комбайна від фахівців компанії КЕЙ

компанія КЕЙ

експерти компанії КЕЙ впевнені, що правильно підібраний кухонний комбайн може виключити необхідність в придбанні інших пристроїв для приготування їжі. Вони поділилися з читачами 3-ма основними правилами по вибору відповідної моделі.

1. Потужність.

Багато споживачів вважають, що тільки потужність визначає ефективність роботи пристрою. Насправді, швидкість подрібнення продуктів залежить від співвідношення потужності і обсягу чаші. Наприклад, для ємності на 3-4 літри необхідно купувати комбайн потужністю не менше 700 Вт, на 4-5 літрів - 900 Ватт. Але, як стверджують експерти компанії КЕЙ, краще завжди звертати увагу на більш потужні моделі, адже чим твердіше продукт, що завантажується в комбайн, тим більше навантаження на привід пристрою. Надлишок в потужності дозволить уникнути перевантажень.

2. Насадки.

Насадки, по суті, визначають функціональність кухонного комбайна, адже більшість операцій виконується виключно за рахунок обертальних рухів ріжучого елемента. Відповідно, якщо Ви хочете отримати пристрій з великими можливостями, звертайте увагу на його комплектацію. У стандартні набори входять наступні елементи:

• Ніж для подрібнення, рубки і приготування паштетів або замішування тіста.

• Дисковий ніж для шинкування і нарізування скибочками.

• Диск-терка для натирання і шинкування.

• Віночок для збивання.

• Насадка для змішування.

Залежно від виробника набір насадок може змінюватися. І в разі відсутності необхідної насадки, Ви завжди зможете докупити їх окремо.

3. Чаша.

На сьогоднішній день чаші для кухонних комбайнів найчастіше виготовляють із пластику або металу. Обидва ці матеріали досить міцні для того, щоб витримати навантаження на їх стінки, що виникають при роботі пристрою. Більш важливою характеристикою є обсяг чаші. Розділяють 2 їх види: загальний і робочий. Саме робочий об'єм визначає те, скільки продуктів можна завантажити в ємність. Наприклад, при загальному обсязі в 1,5 літра в чашу можна буде завантажити 2,1 кг сухих продуктів, близько 750 грам тіста або 1,5 літра рідини. Експерти рекомендують вибирати комбайни з великим об'ємом чаші, адже це дозволить Вам готувати великі обсяги за більш короткий термін. Підібрати відповідне пристрій Ви зможете в каталозі кухонних комбайнів компанії КЕЙ.

Новости