37000-2915402 Амортизатор підвіски 2410 задній газовий (пр-во СААЗ)

  1. ВІДГУКИ
  2. Оплата за безготівковим розрахунком
  3. ДОСТАВКА
  4. Доставка по Україні

* Наявність товару та ціни остаточно уточнюються при оформленні замовлення.

Оберіть категорію

Оберіть категорію

Оберіть категорію

0

ВІДГУКИ

Відгуки про товар

ОПЛАТА

Оплата готівкою

Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою в магазині за ціною сайту за умови покупки товару на суму не менше 300 грн. Якщо сума покупки менше 300 грн, то товар відпускається з магазину за роздрібною ціною. Оплата проводиться тільки в гривні.

Оплата за безготівковим розрахунком

Для оплати замовлення за безготівковим розрахунком менеджер нашого магазину висилає Вам рахунок-фактуру по факсу або електронною поштою. Рахунок, а також резерв товару дійсні протягом трьох банківських днів. Товар відпускається після отримання оплати на наш розрахунковий рахунок. Вартість товару НЕ включає ПДВ.
Для оплати товару з ПДВ ціни уточнюються по телефону або через форму Замовлення з обов'язковим зазначенням необхідності оплати з ПДВ.

ДОСТАВКА

Доставка по Дніпропетровську

Оптимальний спосіб отримання замовлення, якщо ви перебуваєте в Дніпропетровську. В цьому випадку можна забрати замовлення самостійно або через довірену особу в зручний для вас час протягом робочого дня в нашому магазині.
В межах Дніпропетровська ми здійснюємо безкоштовну доставку товару протягом робочого дня за умови покупки на суму не менше 5000 грн. У всіх інших випадках вартість доставки по місту складе 7 грн. / Км (але не менше 180 грн. В цілому), якщо не обговорені додаткові умови.
Будь ласка, обговорюйте зручний час, адреса і умови доставки по телефону (056) 377-77-00.
Або по e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.

Доставка по Україні

Ми відправляємо автозапчастини в усі регіони України поштовими підприємствами і вантажоперевізниками такими, як "Нова пошта", "Ін-тайм", "Gunsel", "Міст Експрес" та іншими після попередньої оплати замовлення згідно виставленого рахунку.

Також можна отримати товар післяплатою через перевізника "Нова пошта", "Ін-тайм" після попередньої оплати на розрахунковий рахунок або на картку "Приватбанку", составляюшей вартість двосторонньої доставки товару, а решту суми сплатити при отриманні. Крім оплати вартості товару та його доставки до додаткових витрат можна віднести комісію за відправку грошей продавцю 2% і вартості оформлення 25-30 грн.
Вартість доставки по Україні залежить від ваги і розмірів посилки, а також відстані до Вашого міста. Після відправки замовлення ми повідомимо Вам номер декларації і дату прибуття.
Транспортні витрати оплачуються замовником при отриманні. Розклад рейсів і вартість доставки ви можете дізнатися на сайтах автотранспортних компаній:

Новости