4 аерофотографічний ради по зйомці під час світанку і заходу

  1. 1. Практикуйте вашу Підготовку до вильоту
  2. 2. З Фільтром або Без Фільтра
  3. 3. Дізнайтеся, Що Таке ISO і Швидкість затвора
  4. 4. Одним кадром, HDR або Брекетинг?

Вітаю

Вітаю! Захід і світанок - моє найулюбленіше час для польотів. Тут, в Альбукерке світанки і заходи можуть перетворити звичайну лінію горизонту в щось воістину неймовірне! Багато фотографів говорять про красу «золотого годинника», але для мене це скоріше пекучі 15 хвилин!

1. Практикуйте вашу Підготовку до вильоту

Практикуйте вашу Підготовку до вильоту

Діафрагма: 2.8 Витримка: 1/25 з ISO: 100 Модель: Phantom 4

Якщо ви бачите світло, який хочете зняти, але ви ще не в повітрі, значить, вже напевно запізнилися. Тільки якщо ви не навчилися збиратися дуже швидко! Не можу навіть сказати, як часто я пропускав кадр, за яким стежив, менш ніж за хвилину.

2. З Фільтром або Без Фільтра

З Фільтром або Без Фільтра

Діафрагма: 2.8 Витримка: 1 / 200с ISO: 100 Модель: Phantom 4

ND фільтри і поляризатори можуть бути дуже до речі під час зйомок світанків і заходів - фотографія вище була зроблена з використанням ND4 і PL для того, щоб ізолювати промені сонця. Фільтри як сонячні окуляри для виший камери, які можуть підвищити насиченість кольору і прибрати відблиски. (Хочете дізнатися більше про ND фільтрах? Подивися нашу статтю: ND Фільтри для Вашого Дрона - Як Вони Влаштовані і Які Краще Використовувати ).

3. Дізнайтеся, Що Таке ISO і Швидкість затвора

Дізнайтеся, Що Таке ISO і Швидкість затвора

Діафрагма: 2.8 Витримка: 1 / 15с ISO: 366 Модель: Phantom 4

ISO визначає, наскільки чутливі сенсори камери до світла. Чим вище показник ISO, тим яскравіше буде зображення, але при цьому на ньому з'явиться цифровий шум. Тому важливо знайти баланс між недоліком яскравості і високою інтенсивністю шуму. Від витримки залежить те, як довго затвор залишатиметься відкритим і скільки світла пропустить через себе на сенсор камери. тривала витримка пропускає більше світла, але через неї об'єкти, що рухаються можуть бути змащені. маленька витримка ж пропускає менше світла і дозволяє зняти більш чіткі об'єкти, тому що фотографія була зроблена швидко і не так схильна до розмиття.

4. Одним кадром, HDR або Брекетинг?

Одним кадром, HDR або Брекетинг

Діафрагма: 2.8 Витримка: 1/25 з ISO: 478 Модель: Phantom 4

Для світанків і заходів динамічний діапазон грає велику роль. Небо може бути занадто яскравим, а земля - ​​занадто темною. HDR - золота середина між одноразової фотографією і брекетінгом (інакше, автовілкой). HDR знімає три фотографії в динамічному діапазоні ширше, ніж камера може зняти в одноразовому режимі. У режимі брекетінг камера знімає 3 або 5 фотографій в ще більш широкому динамічному діапазону. Недоліком такого методу є те, що оперування кількома фотографіями її буде важче, а зображення доведеться комбінувати в фото-редакторі; якщо ж день виявиться вітряним або ж ви ненароком доторкнетеся до аналогового стіки, це може стати причиною появи розмитих силуетів на знімку.

Дякую За Прочитання!

4. Одним кадром, HDR або Брекетинг?
Хочете дізнатися більше про ND фільтрах?
4. Одним кадром, HDR або Брекетинг?

Новости