5 аксесуарів для екшн-камер GoPro, які допоможуть зробити відпочинок незабутнім

Напевно, пальців обох рук буде досить, щоб перерахувати людей, які відправляються в подорож без будь-яких гаджетів, здатних робити фото-знімки Напевно, пальців обох рук буде досить, щоб перерахувати людей, які відправляються в подорож без будь-яких гаджетів, здатних робити фото-знімки. Відеокамера, «зеркалка», класична мильниця або банально сучасний смартфон - хоч один з цих девайсів нарівні з одягом, грошима і документами за замовчуванням входить в список «must-have» в туристичній поїздці. Оптимальне рішення - це звичайно ж екшн-камер GoPro, які спочатку створені для складних умов, зйомки в русі, «швидких» кадрів.

GoPro виграють у камер, створених конкуруючими брендами, в плані компактності, простоти використання, захисних характеристик. Однак, їх базової комплектації далеко не завжди достатньо для комфортного використання на відпочинку. У таких випадках на допомогу приходять спеціальні аксесуари, що дозволяють апгрейдіровать GoPro і істотно спростити процес її використання.

Придбати аксесуари для екшн-камер GoPro можна на сайті www.moyo.ua . Які з них точно припадуть до речі під час тривалої подорожі?

  1. «Шахтарське» кріплення. Як ви вже могли здогадатися, мова йде про спеціальний фиксаторе на голову. Чому він заслуговує вашої уваги? Тому що це один з небагатьох аксесуарів, що дозволяють повністю звільнити руки під час зйомки. Панорамна зйомка оточуючих красот з вигідного ракурсу вийти як ніколи вдалою саме за допомогою кріплення.
  2. Додаткова батарея. Тут можна нічого не пояснювати. Скільки разів ви стикалися з неприємністю, коли потрібно сфотографувати щось дуже цікаве або важливе, а камера зрадницьки відключається через недостатнє заряду? Очевидно, що чим потужніший зовнішній акумулятор до GoPro, тим більше якісних кадрів і цікавих відео можна зняти.
  3. Кейс для підводної зйомки. Це досить поширене винахід, реалізоване для різних сучасних девайсів. Не оминула мода на вологозахищені бокси і екшн-камеру ГоуПро. З цим аксесуаром підводна зйомка з мрії перетворюється в досить буденну завдання.
  4. Мобільний монопод. Це своєрідний штатив, який відрізняється від класичного відсутністю звичної «триногий» системою фіксації. Наявність монопода дозволяє вибирати вдалі ракурси для зйомки і позбавляє кадри від зайвого шуму, підвищуючи рівень витримки.
  5. Кріплення на рушницю, вудку. Самий «екстремальний» аксесуар, який точно оцінять шанувальники активного відпочинку. Можливість робити яскраві, реалістичні, що захоплюють дух кадри під час пострілу або клювання - дорогого коштує.

Звичайно, це не повний список аксесуарів, які можуть принести задоволення і пожвавити інтерес до динамічної зйомці під час відпочинку. Компанія GoPro подбала про те, щоб забезпечити споживачам своєї продукції комфорт навіть в самих нестандартних умовах.

Версія для друку

Які з них точно припадуть до речі під час тривалої подорожі?
Чому він заслуговує вашої уваги?
Скільки разів ви стикалися з неприємністю, коли потрібно сфотографувати щось дуже цікаве або важливе, а камера зрадницьки відключається через недостатнє заряду?

Новости