5 питань про інтимне, які ніяково задати

  1. Чи можна носити одні труси кілька днів поспіль?
  2. Чи відіграє тканина якусь роль?
  3. Чи шкідливо тренуватися в стрінгах?
  4. Що краще одягти: боксери або плавки?
  5. Чи можу я ходити без трусів?
  6. висновки:

Інтимна гігієна повинна бути в пріоритеті у кожної дівчини. І є декілька простих правил, які варто дотримувати. Чи можна носити одні труси кілька днів поспіль? Чи можна надягати стрінги на тренування? Про все це ти дізнаєшся в нашій статті.

Поговоримо на чисто дівочі теми :) Кожна представниця прекрасної статі цікавиться такими питаннями
Поговоримо на чисто дівочі теми :) Кожна представниця прекрасної статі цікавиться такими питаннями. Чи можна надягати вчорашні труси? Наскільки важлива тканину нижньої білизни? Чи можна стринги надягати під час фізичних навантажень? Відповіді на ці питання ти дізнаєшся в нашому матеріалі!

Невід'ємна частина жіночого гардеробу - труси. Вони бувають різних форм, розмірів і моделей. І кожна дівчина підбирає для себе зручну форму для шкарпетки на кожен день, а деякі пари призначені для тих самих особливих випадків.

Примітно, що деякі же люди готові витрачати величезні суми на нижню білизну, перетворюючи це в якийсь фетиш, так як вибір улюбленого мереживного бюстгальтера (наприклад), грає далеко не останню роль в житті. Якщо покладатися на деякі дані, оборот цієї індустрії сягає 30 мільярдів доларів. Хм, здається, це далеко не маленька сума грошей за шматочок тканини, який більшу частину часу прихований від сторонніх очей.

Однак незважаючи на те, що на нижню білизну є величезний попит, є перелік питань, які рідко піднімаються і відкрито обговорюються.

У цьому матеріалі ми зібрали найпопулярніші, незручні, на нашу думку, питання про нижню білизну і його вплив на здоров'я. Їх ти, може бути, хотіла поставити, але завжди соромилася.

Чи можна носити одні труси кілька днів поспіль?

Кожна поважаюча себе дівчина не буде адже тижнями ходити в одних і тих же трусиках. Зрештою, інтуїтивно або якось ще - ти це зрозумієш :) Інтимна гігієна повинна бути пріоритетом кожної дівчини, але не надмірна, так як це може зруйнувати природний баланс вагінальної флори.

Якщо глобально замислюватися про вплив на здоров'я, то в такому випадку немає ніяких проблем, щоб надягати вчорашні трусики. Інакше кажучи, не міняти труси можна до тих пір, поки вони чисті і на них немає виділень. Однак винятком з цих рад буде наступне. Свіжа пара трусів одягається, коли:

  • На ділянках шкіри в інтимних місцях ти помітила, що у тебе є виразки, висипання, подряпини. Завдяки їм, ризик занести інфекцію, збільшиться.
  • Ти сильно пропотіла.

Другий наш рада підійде більше жінкам, тому що надлишок вологи - це сама ідеальне середовище для розвитку грибкових інфекцій ( молочниця ).

Що стосується чоловіків, то у них проблема з інфекціями в паховій зоні не так злободенна. Однак для профілактики, щоб знизити ризики непотрібних інфекцій, міняти варто білизна кожен раз, як сильно пропотів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 7 причин, за якими твоя дієта не працює

Чи відіграє тканина якусь роль?

Якщо питання стосується здоров'я, то зайвим не буде, звернути увагу на якість виробу. Щоб запобігти свербіж і розвиток інфекційних захворювань в цій зоні, при підвищених фізичних навантаженнях, настійно рекомендується надягати чисті і вільні труси з бавовни. В цьому випадку, необхідно, щоб шкіра дихала.

Відзначимо, що за останній час стало дуже популярно носити саме синтетичну білизну з тканин, яке здатне виводити вологу. Така тканина часто використовується спортсменами. І це не просто так.

Вчені досліджували такий експеримент з двома групами людей: перша група одягала одяг, яка зроблена з матеріалів, які виводять вологу, а решту, з бавовни. Суть в тому, що перша група показала спортивні результати краще, ніж друга. До того ж, їм було набагато комфортніше.

Це й не дивно, адже якщо згадати себе після важкої пробіжки в мокрій бавовняної футболці, погодься, що відчуття не з кращих.

Чи шкідливо тренуватися в стрінгах?

По правді кажучи, немає ще таких досліджень і таких фахівців, хто б займався вивченням цього питання. Якщо слідувати логіці, то можна самостійно прийти до деяким висновкам. Стрінги залишають не захищеної більшу частину шкіри навколо інтимної зони. І ці відкриті ділянки стикаються з іншим одягом, наприклад, з щільними лосинами. Вони можуть стати додатковими джерелами і сприятливим середовищем для розвитку бактерій.

Завдяки своїй формі, стрінги можуть зрушуватися в різні боки і таким чином переміщати бактерії з однієї ділянки шкіри на інший.

Як ми можемо помітити, є сенс надягати на тренування труси більш закритої форми. Так ти зайвий раз убезпечити себе!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Доброго ранку: 8 корисних ранкових звичок, які тобі потрібні

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Доброго ранку: 8 корисних ранкових звичок, які тобі потрібні

Що краще одягти: боксери або плавки?

Тепер поговоримо трохи про представників сильної статі. Найчастіший чоловіче питання на цю тему: як впливають на потенцію різні види чоловічих трусів?

Вчені встановили, що на вироблення сперми безпосередньо впливає тепло. Підвищена температура мошонки ускладнює процес вироблення сперми. А що впливає на температуру і комфорт яєчок? Звичайно ж, труси.

Отже, якщо чоловік готується до зачаття, то йому не рекомендується носити занадто облягає і щільне нижню білизну. Віддай краще перевагу трусам вільного крою.

Чи можу я ходити без трусів?

Безумовно, можеш! І на це є здорові причини. Труси занадто вільного крою при ходьбі і бігу елозят по шкірі, що може викликати свербіж і почервоніння. Відповідно, труси для активного проведення часу можна не надягати. Однак же, пам'ятаючи два простих правил в цьому випадку:

  • якщо у тебе немає проблем зі шкірою. Це ті ж ранки, шрами і висип.
  • якщо верхній одяг добре виводить вологу.

Тоді, сміливо насолоджуйся свободою :)

висновки:

На основі всього вишенапісанного головне - це пам'ятати про те, що варто тримати свою нижню білизну в сухості і свіжості. Можеш одягати вчорашні труси на наступний день, в разі, якщо ти не відчуваєш дискомфорт в області інтимної зони, там немає ніяких виділень і ти не пропотіла.

Якщо питання полягає в тому, яка тканина краще, то тільки та, яка виводить вологу, ніж бавовняна.

Перед тим як іти на тренування - стринги краще залиш вдома (збережи для особливого випадку), і одягай зручні, більш закриті труси.

І на завершення, запам'ятай, що цілком можна займатися в залі без нижньої білизни, але тільки в тому випадку, якщо шкіра абсолютно здорова і чиста!

Сподіваємося, що наші поради тобі були корисні, бережи себе і будь здорова!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Хворобливі місячні: як собі допомогти в ці дні?

Як позбутися головного болю: 5 порад від лікарів

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Чи можна носити одні труси кілька днів поспіль?
Чи відіграє тканина якусь роль?
Чи шкідливо тренуватися в стрінгах?
Що краще одягти: боксери або плавки?
Чи можу я ходити без трусів?
Чи можна носити одні труси кілька днів поспіль?
Чи можна надягати стрінги на тренування?
Чи можна надягати вчорашні труси?
Наскільки важлива тканину нижньої білизни?
Чи можна стринги надягати під час фізичних навантажень?

Новости